- 18 Kasım 2020
- 6.455
- 8.009
- 34
-
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #15.181
9. Günün 47ydi dimiİnşallah canım şöyle biraz inceledim de geçen gund göre biraz daha belirgin yarın belli olacak yarın transferin 12.gunu insallah güzel bir değer cikar
Oyle canim ama yinede su bakimdan da iyi dgl sicak biraz tansiyonu dusuruyor gibi dikkate almak lazim tabiAnladım canım ben de çok severim sıcak suyu ama endişe edip ılıklaştırıyorum hiç temiz oldum gibi olmuyoevet hamam spa falan iyi değilmiş ama banyo da zaten hamam gibi olmuyo zaten çabuk sıkıyoruz
Aynen canım doğru diyorsun. Sen hamileydin dimiOyle canim ama yinede su bakimdan da iyi dgl sicak biraz tansiyonu dusuruyor gibi dikkate almak lazim tabi
Haklisin yavrum malesef hiçbirimiz akışına bırakamıyoruz hep stres endişe hepimiz ister istemez bazi şeyleri düşünüyoruz haklısınYa pskolojikmen beta düşükse bir problemmi var diye düşünüyor insan herkesin vücudu farklı aslında biraz sakin olup akışına bırakmak gerekte işte oda bende yok
Yok bnimki tek canim daha cinsiyeti ogrenemedik smdi kalbi dinlemeye gidicez bizim yurtdisi boyle usg pandemiden dolayi yapmiyorlar onemli donemler haric.. bende boyle idare ediyorumAynen canım doğru diyorsun. Sen hamileydin dimiiki bebiş miydi
Annelik demek kiAyy ben de ilk transferimde de 2 istemiştim doktor tek vermişti. O ilerlemesi kimyasal oldu. Şimdi 2 tane konuldu ikisini de istiyorumbugün 17. Günüm doldu
Ay tamam şimdi hatırladım tektiYok bnimki tek canim daha cinsiyeti ogrenemedik smdi kalbi dinlemeye gidicez bizim yurtdisi boyle usg pandemiden dolayi yapmiyorlar onemli donemler haric.. bende boyle idare ediyorum
Evet canım 9 gün 47.19. Günün 47ydi dimi
Çok şükürAnnelik demek kihemen kabulleniverdik. Ben de çoğul konuşmaya başladım
Senin günün ilerlemiş ne güzel. Bana 9. gün kan ver dedi doktorum.
Bence güzel endişe etme önemli olan güzel artması. 12. Gün 100 lü birşey. Çıkacağını düşünüyorumEvet canım 9 gün 47.1
Demekki kuzum hayırlısı onlarmış inşallah alırıznasıl gidiyor nasılsın
Canlarım
İnan ben de ilk defa duydumÇok şükürperşembe gideceğim keseye kısmetse bakalım tek mi çift mi inşallah görürüm senşn doktor insaflıymış bana 14. Gün kan ver dedi ben dayanamadım 12. Gün verdim bir de 14. Gün bakıldı merhaba 9. Günde kan isteyen doktor ilk defa görüyorum
Ya valla benim bugun 5.günüm ama benimde aynı ya sanki öne dogru gelmiş baya dolu dolu yani.. Neden acaba..Kızlar ya bişey sorucam bu fitili koyarken artık zor konulmaya başladı sanki rahim öne gelmiş gibi hissediyorum dar Bi alan var çözemedim
Aha geldi belirtikızlar böyle geceleri uykudan uyandıracak sıcak basmaları yaşıyor musunuz
Annesi öyle düşünme, onlar sana hazırlamışlar kendileriniİnan ben de ilk defa duydumzaten daha fazla ben de dayanamam.
senin artıştan tek mi çift mi anlaşılmıştır dimi?
Allah’ım başıma neler gelecek hiç bilmiyorum. Kendimi çift embriyoya hiç hazırlamamıştım
Evet bendimA sendin dimi 2 kişiye yazmıştım değerden endişeliydinizbak öyle de olmuş çok güzel oldu amin canım benim sonunuda görelim hep birlikte tek embriyo muydu
İnşalalh canım, gün geçtikçe beklemek daha zor oluyor insan kendinde belirti arıyorİnşallah güzel sonuçlanır canım
Olsun canım bazen ilaçlardan da olabiliyor bu belirti kısmını hiç anlamış değilim ben 12. Günde hissettim belirtiCanlarımkasıklarımda ve belimde biraz huzursuzluk var, ama ilaçların etkisi midir diyorum, hafiften göğüsümde de ağrı var çok belirgin değil. Tam belirti yaşıyorum diyemem o yüzden bugün test yapmadım tuttum kendimi yarın umutbebekin günü inşallah, perşembe de kadercim aenin günün, çok çok güzel haberlerinizi bekliyorum bacılarım
Rica ederim ne demek gerçeği oydu ben de onu söyledimEvet bendimÇok teşekkür ederim aslında 2 embriyoydu benim 3.gün taze transfer eğer olmasaydı hiç embriyom yoktu geride kalan dondurulan rabbim yüzüme baktı inşallah benimledir inşallah kalp atışını da duymak nasip olur İki embriyoya göre değerim düşük değil mi