- 29 Ekim 2019
- 2.316
- 3.864
-
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #15.161
Aa gerçekten miAllah razı olsun buraya her girişimde size de bakıyorum Kıbrıs diye aklımda kaldığı için Kıbrıs’ta yaşadım bir süre görünce sizi çok mutlu olmuştum
Yaa Allah razı olsun sen demiştin ikinci değer için böyle olursa 170 kadar çok güzel olur diye yanlış hatırlamıyorsam ve tamda senin dediğin kadar çıktıOh hadi çok şükür canım gözün aydın ne güzel katlanmış değerinsağlıcakla önce karnına sonra da kucağına al inşallah
Evet Lefkoşa’da terminalin tam karşısındaydı evimiz orayı o kadar çok özlüyorum kiAa gerçekten miinşallah güzel haberler vermek nasip olur birbirimize
Evet bende kendim için dedim beta düşük diye transferin 12.günü 87.3 çıktı ve hep karşıma 200’lü betalar denk geldi tedirgin oldum ama her şey herkeste farklı oluyor anladığım kadarıyla
İnşallah güzel sonuçlanır canım10 gün sonra oluyor, evet
Şu an iyi dedi doktor 12.gün 87.3 14.gün 170.3 çıktı değer sizce normal miValla uykuyu terkettim ateşim çıkıyor vücudum ağrıyor ağzımın tadı yok yarın ne çıkacak bakalım bu gecede uyku yok gini bana.Peki şuan herşey normalmi ilerliyor 14.gun ne çıktı
A sendin dimi 2 kişiye yazmıştım değerden endişeliydinizYaa Allah razı olsun sen demiştin ikinci değer için böyle olursa 170 kadar çok güzel olur diye yanlış hatırlamıyorsam ve tamda senin dediğin kadar çıktıAllahım sonunu da nasip etsin inşallah kucağımıza alalım hepimiz inşallah
Ayy ben de ilk transferimde de 2 istemiştim doktor tek vermişti. O ilerlemesi kimyasal oldu. Şimdi 2 tane konuldu ikisini de istiyorumHep korkuttular ikizden, tekli istiyordum ama kaderden kaçılmıyormuş
Ben hiç anlamiyorumki canım burdakj bilen arkadaşlardan yardım alıyorum iki katı olması yada en az %60 katlanması gerekmiş sanırsam soylede iyi gibiŞu an iyi dedi doktor 12.gün 87.3 14.gün 170.3 çıktı değer sizce normal mi
Senin de kısmetinde o iki embriyo varmışAyy ben de ilk transferimde de 2 istemiştim doktor tek vermişti. O ilerlemesi kimyasal oldu. Şimdi 2 tane konuldu ikisini de istiyorumbugün 17. Günüm doldu
Demekki kuzum hayırlısı onlarmış inşallah alırızSenin de kısmetinde o iki embriyo varmışsağlıkla gelsinler inşallah, kucağımıza alalım yeter ki
Canim benim testlerde silik cikmisti sonrada hc bakmadim belli koyulasma var canini skma hemen beta na baktir gec yerlesmedir dilerim bol artis olsun inshaAllahÖylemi diyorsun bazılarını kıpkırmızı benim bugün 11 günüm silik bir şekilde çıktı hemde sabah ilk idrarimla yaptım oysa pazar gunku ikindin yapılandı ilk idrar falan değildi sandimki koyulasacsk
İnşallah canım şöyle biraz inceledim de geçen gund göre biraz daha belirgin yarın belli olacak yarın transferin 12.gunu insallah güzel bir değer cikarCanim benim testlerde silik cikmisti sonrada hc bakmadim belli koyulasma var canini skma hemen beta na baktir gec yerlesmedir dilerim bol artis olsun inshaAllah
Bence sana öyle geliyordur can sıkıntısındanKızlar ya bişey sorucam bu fitili koyarken artık zor konulmaya başladı sanki rahim öne gelmiş gibi hissediyorum dar Bi alan var çözemedim
Ben kaynar suyla yapiyorum 14 haftama giriyorum canim sknti yok sadece fazla durma sicak banyo yapiyorsan hamam spa gibi yerler onerilmiyor ama banyodan birsey olmazKızlar ya bana acil cevap banyo işini napıyosunuz transfer olan anne adayları ve gebe olan anneler bugün 17. Günüm kaç günde bir banyo yapıyorsunuz ve suyunuz sıcak mı oluyor nasıl oluyor
İyimiş yağ gibi akıyorBence sana öyle geliyordur can sıkıntısındaneğer zor giriyorsa ıslatıp atabilirsin demişti bana doktorum. O zaman yağ gibi kayıyor cidden.
Anladım canım ben de çok severim sıcak suyu ama endişe edip ılıklaştırıyorum hiç temiz oldum gibi olmuyoBen kaynar suyla yapiyorum 14 haftama giriyorum canim sknti yok sadece fazla durma sicak banyo yapiyorsan hamam spa gibi yerler onerilmiyor ama banyodan birsey olmaz
Hadi bakalim insh hayirlisiyla kavusursun bebiklerineBugün 2. transfer için geldim ama tekli embriyom çözülürken bozulmuş.
kısmette çift embriyo transferi olmak varmış. Şimdi iki kat dua etmek gerek.