Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Oh hadi çok şükür canım gözün aydın ne güzel katlanmış değerin sağlıcakla önce karnına sonra da kucağına al inşallah
Yaa Allah razı olsun sen demiştin ikinci değer için böyle olursa 170 kadar çok güzel olur diye yanlış hatırlamıyorsam ve tamda senin dediğin kadar çıktı Allahım sonunu da nasip etsin inşallah kucağımıza alalım hepimiz inşallah

Evet bende kendim için dedim beta düşük diye transferin 12.günü 87.3 çıktı ve hep karşıma 200’lü betalar denk geldi tedirgin oldum ama her şey herkeste farklı oluyor anladığım kadarıyla
Valla uykuyu terkettim ateşim çıkıyor vücudum ağrıyor ağzımın tadı yok yarın ne çıkacak bakalım bu gecede uyku yok gini bana.Peki şuan herşey normalmi ilerliyor 14.gun ne çıktı

A sendin dimi 2 kişiye yazmıştım değerden endişeliydiniz bak öyle de olmuş çok güzel oldu amin canım benim sonunuda görelim hep birlikte tek embriyo muydu

Şu an iyi dedi doktor 12.gün 87.3 14.gün 170.3 çıktı değer sizce normal mi
Ben hiç anlamiyorumki canım burdakj bilen arkadaşlardan yardım alıyorum iki katı olması yada en az %60 katlanması gerekmiş sanırsam soylede iyi gibi

Canim benim testlerde silik cikmisti sonrada hc bakmadim belli koyulasma var canini skma hemen beta na baktir gec yerlesmedir dilerim bol artis olsun inshaAllah

Kızlar ya bişey sorucam bu fitili koyarken artık zor konulmaya başladı sanki rahim öne gelmiş gibi hissediyorum dar Bi alan var çözemedim

Canim benim testlerde silik cikmisti sonrada hc bakmadim belli koyulasma var canini skma hemen beta na baktir gec yerlesmedir dilerim bol artis olsun inshaAllah
İnşallah canım şöyle biraz inceledim de geçen gund göre biraz daha belirgin yarın belli olacak yarın transferin 12.gunu insallah güzel bir değer cikar

Kızlar ya bişey sorucam bu fitili koyarken artık zor konulmaya başladı sanki rahim öne gelmiş gibi hissediyorum dar Bi alan var çözemedim
Bence sana öyle geliyordur can sıkıntısından eğer zor giriyorsa ıslatıp atabilirsin demişti bana doktorum. O zaman yağ gibi kayıyor cidden.

Kızlar ya bana acil cevap banyo işini napıyosunuz transfer olan anne adayları ve gebe olan anneler bugün 17. Günüm kaç günde bir banyo yapıyorsunuz ve suyunuz sıcak mı oluyor nasıl oluyor
Ben kaynar suyla yapiyorum 14 haftama giriyorum canim sknti yok sadece fazla durma sicak banyo yapiyorsan hamam spa gibi yerler onerilmiyor ama banyodan birsey olmaz

Ben kaynar suyla yapiyorum 14 haftama giriyorum canim sknti yok sadece fazla durma sicak banyo yapiyorsan hamam spa gibi yerler onerilmiyor ama banyodan birsey olmaz
Anladım canım ben de çok severim sıcak suyu ama endişe edip ılıklaştırıyorum hiç temiz oldum gibi olmuyo evet hamam spa falan iyi değilmiş ama banyo da zaten hamam gibi olmuyo zaten çabuk sıkıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…