Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Ayyyy hadi gözün aydın canım yaa çok sevindim 🥰 insan heyecandan soracaklarını da unutuyor 🤩
Sağol kuzum darısı sana hadi bakalım 😍 aynen vallaha ya heycandan konuşamıyorum bile doktorum nasıl gülüyo ben cabaladikca 😂
Masallah 😇 transferinin kaçıncı günü bugün?
Teşekkürler bugün 20.gunum canım
Anladım canım insan endişe ediyor. Sanırım fazla sıcak iyi değilmiş ben de ılık açmaya çalışıyorum. Ne kadar sıcak su sevsemde 🤩
Evet bende hiç soğuk açmadan severdim ama malesef şimdi kendimi diretiyorum ama sıcak olmayınca da temizlenmiş hissetmiyorum 😂 alışmaya çalışıyorum şimdilik alışmamiz lazım ılık suya 😊

Sabah gördük keseyi çok şükür Rabbime etrafı güzel dedi haftaya salı ya perşembe kalp için gel dedi buldumcuk olup kaç hafta olduğunu sormayı unuttum 😂😂
Oyy oyy maşallah 🧿 🥰🍀 hadi gözün aydın canım, sağlıklı olsun da hafta hesabı önemli değil, az çok hesaplarsın zaten🥰 darısı kalp atışına canım sağlıkla inşallah🍀

Benim dün transferin 3. Günüydü banyo yaptım, hem üşütmeyecek hem de tenimi çok yakmayacak şekilde ayarladım suyu, artık gün aşırı banyo yapmaya devam ederim canım, çok takılma bence, hamam gibi çok sıcak olmadıktan sonra bi sıkıntı olacağını sanmıyorum
Doğru diyosun canım insan yıkamadan Bi ağır hissediyor zaten duş almak iyi geliyo. Ben de öyle ayarladım suyu sıkıntı olmaz sanırım

Bugün 2. transfer için geldim ama tekli embriyom çözülürken bozulmuş.
kısmette çift embriyo transferi olmak varmış. Şimdi iki kat dua etmek gerek. 😄🤲🏼🥰
Aa şansa bak🥰🧿 şimdiden kısmetleriyle geldiler kuzular hadi sonu da sağlıkla çok güzel olsun inşallah, hayırlı olsun canım, al bebelerini karnına hemen🍀🧿💕

Sağol kuzum darısı sana hadi bakalım 😍 aynen vallaha ya heycandan konuşamıyorum bile doktorum nasıl gülüyo ben cabaladikca 😂

Teşekkürler bugün 20.gunum canım

Evet bende hiç soğuk açmadan severdim ama malesef şimdi kendimi diretiyorum ama sıcak olmayınca da temizlenmiş hissetmiyorum 😂 alışmaya çalışıyorum şimdilik alışmamiz lazım ılık suya 😊
Ayyy kıyamam yaa kim bilir nasıl heyecanlanmışsındır Allah daim etsin umarım hep böyle güzel haberlerden heyecanlanırsın 🥰🙏🏻 2 günü iple çekiyorum valla. Karından mı muayene etti alttan mı

Ayyy kıyamam yaa kim bilir nasıl heyecanlanmışsındır Allah daim etsin umarım hep böyle güzel haberlerden heyecanlanırsın 🥰🙏🏻 2 günü iple çekiyorum valla. Karından mı muayene etti alttan mı
Vajinal baktı canım aynen vallaha nasıl heyecanlandım güzel telaşlar rabbim herkese nasip etsin devamını getirsin 🤲😍❤️

Bitanem daha 1 gün oldu, hemen kopkoyu olmasını bekleme zaten, diğerine göre koyu çıkmış bu arada🥰 yarın kat kat arttığını görecez inşallah kuzucum🥰🍀🧿🎉🎊
Gecenin verdiği bir duygusallık test almam derken akşamdan stok yaptırdım gece bibuyandim içim alevv gideyim bir iseyeyim dedim😜

X