- 17 Temmuz 2020
- 1.510
- 1.756
-
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #15.121
Sağol kuzum darısı sana hadi bakalımAyyyy hadi gözün aydın canım yaa çok sevindiminsan heyecandan soracaklarını da unutuyor
Teşekkürler bugün 20.gunum canımMasallahtransferinin kaçıncı günü bugün?
Evet bende hiç soğuk açmadan severdim ama malesef şimdi kendimi diretiyorum ama sıcak olmayınca da temizlenmiş hissetmiyorumAnladım canım insan endişe ediyor. Sanırım fazla sıcak iyi değilmiş ben de ılık açmaya çalışıyorum. Ne kadar sıcak su sevsemde
Laparoskopi mi canım o basit Allah'ın izniyle çıkarsın tertemiz strese sokma kendiniAhhhh insallahh canim benim bugun kovid testi verdim yarin ameliyat olucam dua edin bana nolur
Oyy oyy maşallahSabah gördük keseyi çok şükür Rabbime etrafı güzel dedi haftaya salı ya perşembe kalp için gel dedi buldumcuk olup kaç hafta olduğunu sormayı unuttum
Doğru diyosun canım insan yıkamadan Bi ağır hissediyor zaten duş almak iyi geliyo. Ben de öyle ayarladım suyu sıkıntı olmaz sanırımBenim dün transferin 3. Günüydü banyo yaptım, hem üşütmeyecek hem de tenimi çok yakmayacak şekilde ayarladım suyu, artık gün aşırı banyo yapmaya devam ederim canım, çok takılma bence, hamam gibi çok sıcak olmadıktan sonra bi sıkıntı olacağını sanmıyorum
Hadi hayırlı olsun canım kısmette çift varmış belki ikizlerin olur vardır bunda bir hayır inşallah güzel haberler alırsınBugün 2. transfer için geldim ama tekli embriyom çözülürken bozulmuş.
kısmette çift embriyo transferi olmak varmış. Şimdi iki kat dua etmek gerek.
Aa şansa bakBugün 2. transfer için geldim ama tekli embriyom çözülürken bozulmuş.
Ayyy kıyamam yaa kim bilir nasıl heyecanlanmışsındır Allah daim etsin umarım hep böyle güzel haberlerden heyecanlanırsınSağol kuzum darısı sana hadi bakalımaynen vallaha ya heycandan konuşamıyorum bile doktorum nasıl gülüyo ben cabaladikca
Teşekkürler bugün 20.gunum canım
Evet bende hiç soğuk açmadan severdim ama malesef şimdi kendimi diretiyorum ama sıcak olmayınca da temizlenmiş hissetmiyorumalışmaya çalışıyorum şimdilik alışmamiz lazım ılık suya
Hadi gözün aydın canimSabah gördük keseyi çok şükür Rabbime etrafı güzel dedi haftaya salı ya perşembe kalp için gel dedi buldumcuk olup kaç hafta olduğunu sormayı unuttum
Nasibinde cift transfer varmış canim hadi hayırlısı olsun inşallahBugün 2. transfer için geldim ama tekli embriyom çözülürken bozulmuş.
Vajinal baktı canım aynen vallaha nasıl heyecanlandım güzel telaşlar rabbim herkese nasip etsin devamını getirsinAyyy kıyamam yaa kim bilir nasıl heyecanlanmışsındır Allah daim etsin umarım hep böyle güzel haberlerden heyecanlanırsın2 günü iple çekiyorum valla. Karından mı muayene etti alttan mı
İnşallah cnm Allahın izniyle sağlıcakla olursun ameliyatınıAhhhh insallahh canim benim bugun kovid testi verdim yarin ameliyat olucam dua edin bana nolur
Şükür rahatladıkVajinal baktı canım aynen vallaha nasıl heyecanlandım güzel telaşlar rabbim herkese nasip etsin devamını getirsin
Hadi gözün aydın canım benim, çok stres yaptın kaç gündür, rahatla birazcıkKızlar çok şükür herşey yolunda içim ferahladı, Rabbim herkese hyrlisini nasip etsin dualarınız için çok teşekkür ederim
Heya az bi kanama bni paranoyak yaptı ne geçmeyen 2 hafta yaşadım Rabbime şükürler olsun ki bugünü gösterdi rahatladimHadi gözün aydın canım benim, çok stres yaptın kaç gündür, rahatla birazcık
Hadi gözün aydın canım duydun mu kalp atışınıKızlar çok şükür herşey yolunda içim ferahladı, Rabbim herkese hyrlisini nasip etsin dualarınız için çok teşekkür ederim
Amin canım benimVajinal baktı canım aynen vallaha nasıl heyecanlandım güzel telaşlar rabbim herkese nasip etsin devamını getirsin
Gecenin verdiği bir duygusallık test almam derken akşamdan stok yaptırdım gece bibuyandim içim alevv gideyim bir iseyeyim dedimBitanem daha 1 gün oldu, hemen kopkoyu olmasını bekleme zaten, diğerine göre koyu çıkmış bu aradayarın kat kat arttığını görecez inşallah kuzucum
O zaman acele etmemem mi lazımdı bu işlerde acemiyim sanıyorum ki kıpkırmızı olacak t çizgisini. yanındaki gibiTransferin 17günü kıpkırmızıyı gördümyani senin günune göre gayet iyi.