Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Kizlar test yaptım durum sanki pek iç açıcı değil pazar günden bu yana hiç koyulaşma falan yok katlanmadi sanki hayalet çizgide kaldı😭
Bitanem daha 1 gün oldu, hemen kopkoyu olmasını bekleme zaten, diğerine göre koyu çıkmış bu arada🥰 yarın kat kat arttığını görecez inşallah kuzucum🥰🍀🧿🎉🎊

hahaha canımm allahın izniyle pozitif çıkacak testlere alıştırma yapmışsın sennn😅🤗 benim içimde de aynen böyle bir tezcanlılık var şuan 12-14 gün bekleyenlere sonsuz saygı duyuyorum🙊
Amin canım inşallah göreceğiz çift çizgili tetleri de🥰🍀🧿🎉🎊 sağlıkla doğsunlar inşallah. Valla bende de o sabır yok😎

Merhaba tup bebek sürecinde fsh tan ziyade amh degeriniz ve ultrasondaki folikul sayınız önemli bu değerlerimiz nasil? Amh kac? Folikul sayiniz normal mi?
Amh değerimi bilmiyorum iyi dediler ultrasonla bakıp da açıklama yapan yok ki hocalardan biri yumurta rezervinin iyi diyo digeri ise direk tup bebek diyo

Kızlar ya bana acil cevap banyo işini napıyosunuz transfer olan anne adayları ve gebe olan anneler bugün 17. Günüm kaç günde bir banyo yapıyorsunuz ve suyunuz sıcak mı oluyor nasıl oluyor

Amh değerimi bilmiyorum iyi dediler ultrasonla bakıp da açıklama yapan yok ki hocalardan biri yumurta rezervinin iyi diyo digeri ise direk tup bebek diyo
4 yil uzun bir süre eger maddi ve manevi anlamda hazırsanız tüp bebeğe başlayın derim rezerviniz iyiyse şansınız yüksek demektir dilerim bu yolda emeklerimizin karşılığını alırsınız yaş önemli bir faktör ne kadar genç yapılırsa işlem şansınız artıyor. Dediğim gibi fsh tek başına bir belirleyici değil amh ultrason bunlar önemli değerlendirmeler bazen hersey normal olsa da olmayınca olmuyor 😪 dilerim en yakin zamanda mucizeniz sizinle olur 🤲 çok zor süreçler yaşamayan bilemez..

Bugun transfer gunu hariç 8. Gunum. 2 tane 3. Gun embriyosu yerlestirilmisti. Dun aksamdan beri bariz karnim agriyor ve acaba adet agrisi mi yoksa hamilelik belirtisi mi ikilemi uykularimi kaciriyor 😔 hatta bir de progestan fitil mi agritiyor acaba diyorum. Beklemek ne zor
Canım ben de transferden sonra regl ağrısını hissettim hala bile var bugün 17. Günüm pozitifim ama o sancı hep oluyor ben de anlamış değilim karın ağrısı da yaşadım gaz falan da oldu

Kızlar ya bana acil cevap banyo işini napıyosunuz transfer olan anne adayları ve gebe olan anneler bugün 17. Günüm kaç günde bir banyo yapıyorsunuz ve suyunuz sıcak mı oluyor nasıl oluyor
Valla canim ben sıcak duş alırdım ama simdi korkudan ilik alıyorum ilk 3gün hiç duş almadım kısa sürede bitirmeye çalışıyorum:) benim de 20.günüm ne zaman ihtiyac duyarsam alıyorum kendimi iyi hissetmeye ihtiyacım oluyor :)

Valla canim ben sıcak duş alırdım ama simdi korkudan ilik alıyorum ilk 3gün hiç duş almadım kısa sürede bitirmeye çalışıyorum:) benim de 20.günüm ne zaman ihtiyac duyarsam alıyorum kendimi iyi hissetmeye ihtiyacım oluyor :)
Bende sıcak duş severdim ama şimdi korkumdan istediğim sıcaklığı açmıyorum hani gene ılıkda sayılmaz üşütmeyecek Bi sıcaklıkta. Ben de 2 gün sonra duş almıştım şimdi 3 günde bir alıyorum ihtiyaç duyuyorum. Dediğin gibi iyi hissetmek istiyorum 😊 ya bir de ben afedersiniz genital bölge temizliği için ağda yaptım öyle 5-10 dakka içinde ayakta yaptım hemen yapabildiğim kadar acaba birşey olmuş mudur 🙄 endişelendim bir an transferden beri ilk defa temizlenebildim

Ilık su ile yapıyorum ne com sicak ne çok soğuk 2 günde bı gundesi sana kalmış bişey o nasıl rahat edersen

Bende sıcak duş severdim ama şimdi korkumdan istediğim sıcaklığı açmıyorum hani gene ılıkda sayılmaz üşütmeyecek Bi sıcaklıkta. Ben de 2 gün sonra duş almıştım şimdi 3 günde bir alıyorum ihtiyaç duyuyorum. Dediğin gibi iyi hissetmek istiyorum 😊 ya bir de ben afedersiniz genital bölge temizliği için ağda yaptım öyle 5-10 dakka içinde ayakta yaptım hemen yapabildiğim kadar acaba birşey olmuş mudur 🙄 endişelendim bir an transferden beri ilk defa temizlenebildim
Yok kuzum guvenli yerde merak etme olmaz bisi 🤲 ama sanrim hiç rahat edemeyeceğim acabalar ile geçecek gunler zor elde edilince insan böyle oluyor aklım hep onda 😇

Yok kuzum guvenli yerde merak etme olmaz bisi 🤲 ama sanrim hiç rahat edemeyeceğim acabalar ile geçecek gunler zor elde edilince insan böyle oluyor aklım hep onda 😇
Güvenli dimi bacım yerleri valla ne zormuş Hee öyle doğru dedin ki hani görmemişin çocuğu hesabı zannederler ama değil insan zor elde edince herşeyden korkuyor 🤗 ben de perşembe günü bir görsem biraz rahatlıcam inşallah görürüm. Umarım ikisini de görürüm

Önce amh testi yaptırmanızı öneririm, reglin 3. Gününde yapılması gereken bir test, hatta kan vermişken troidinize de baktırın bence, amh sonucuna göre yumurta rezervinizin ne durumda olduğunu anlayabilirsiniz. Tüp bebeğe başlamak için de bu testleri ister doktorlar. Geçmiş olsun şimdiden

Benim dün transferin 3. Günüydü banyo yaptım, hem üşütmeyecek hem de tenimi çok yakmayacak şekilde ayarladım suyu, artık gün aşırı banyo yapmaya devam ederim canım, çok takılma bence, hamam gibi çok sıcak olmadıktan sonra bi sıkıntı olacağını sanmıyorum

evt canm yapışıklık sorun ama çözümü var.düşüklerde ve hamile kalamamada önemli bir rolü var.ameliyatın iyi geçer inşallah Allah şifa versin. ama polipten sonra oluşmuş bence küretajın yok sonucta.
Ahhhh insallahh canim benim bugun kovid testi verdim yarin ameliyat olucam dua edin bana nolur 🥰🥰🥰🥰🥰

X