- 23 Ekim 2020
- 4.028
- 4.759
- 35
-
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #15.081
Valla öyle ya cinsiyet bilen falan yok doğuyor bakıyorlar a erkek kıyafet hazırlığı falanda yok ne bulunursa o giydirilirmis aslında bir yandan güzel bizlere bak test yap kan ver stres bitmiyor ki imkan yokmuş eskiden ama stres daha az benceAynen öyle canım şimdi annem yanımda o bile diyor ben beta meta bilmiyorum biz hamile kalıyoduk gidip doğuruyoduk
Var tabiki daha koyu çıkmış ben de1 gün arayla yaptığımda sanki hiç koyulaşmamış gibi görmüştüm. 12. Gün ve 14. Gün arasında düzenli artış olmuşsa zaten 1 hafta gibi Bi süre veriyor keseye çağırıyorBı yıl gelişme var diyorsun yaniinşallah canim beta katlsnmadi için nasıl oluyo şimdi ben 12.ve 14.gun verecek kan ondan sonramk kese kaç defa kontrol ediliyor
Evet 3 Şubat yazmışlar kagidaDoktor çarşamba ver dediyse boşver yarın verirsin
Anladım canım iki kez vermek yeterli yaniVar tabiki daha koyu çıkmış ben de1 gün arayla yaptığımda sanki hiç koyulaşmamış gibi görmüştüm. 12. Gün ve 14. Gün arasında düzenli artış olmuşsa zaten 1 hafta gibi Bi süre veriyor keseye çağırıyor
Aynen valla kanda bile görsek stresliyiz eskiler daha şanslı bence imkanlar kısıtlı ama stres şimdiki gibi yokValla öyle ya cinsiyet bilen falan yok doğuyor bakıyorlar a erkek kıyafet hazırlığı falanda yok ne bulunursa o giydirilirmis aslında bir yandan güzel bizlere bak test yap kan ver stres bitmiyor ki imkan yokmuş eskiden ama stres daha az bence
Bana doktorum 10. Gün kan da baktır dediBilmiyorum kafam çok karışık yarın belli olacak zaten neyapsak boş kendimi yiyip bitirdiğim kalıyor zaten 11.gun yapsam ne olur ki testi test günüm yarın aslinda
Aynen canım artış düzenliyse yeterliAnladım canım iki kez vermek yeterli yani
Bizim kağıda 3subat yazmislarBana doktorum 10. Gün kan da baktır dedi
Aynen öyle canim şimdi imkan çok ama insanlar stresli hele biz daha bı stresliyizAynen valla kanda bile görsek stresliyiz eskiler daha şanslı bence imkanlar kısıtlı ama stres şimdiki gibi yok
benim pek bi bilgim yok ama okuduğum kadarıyla genelde iki testten sonra doktor kontrola çağırıyoHaklısın canım bian engel olamadım yaptım moral bozdum kaç defa vermek gerek katlanmaya görmek için biliyormusun 2defa sonrasında kesemi
Ben 27 ocakta transfer oldum 6 Şubat yazıyor testeBizim kağıda 3subat yazmislar
Amin canım, sağlıkla alalım da tek çift farketmezAmin inşAllah canım bende inşAllah kese için gittiğimde 2 tane kese görürrüm. Allahım hayıelısıylaa sağlıcaklaa kucağına almayı nasip etsn canm
Aynen canım AmiiinAmin canım, sağlıkla alalım da tek çift farketmez
Evet 12 ve 14 gun kan sonucundan sonra 1 hafta sonra randevu veriyor keseyi görmek içinBı yıl gelişme var diyorsun yaniinşallah canim beta katlsnmadi için nasıl oluyo şimdi ben 12.ve 14.gun verecek kan ondan sonramk kese kaç defa kontrol ediliyor
Tebrik ederim, bence gayet güzel cıkmış, betayi tekrarladınız mı?Kizlar test yaptım durum sanki pek iç açıcı değil pazar günden bu yana hiç koyulaşma falan yok katlanmadi sanki hayalet çizgide kaldı
Transferin 17günü kıpkırmızıyı gördümÖylemi diyorsun bazılarını kıpkırmızı benim bugün 11 günüm silik bir şekilde çıktı hemde sabah ilk idrarimla yaptım oysa pazar gunku ikindin yapılandı ilk idrar falan değildi sandimki koyulasacsk
Merhaba tup bebek sürecinde fsh tan ziyade amh degeriniz ve ultrasondaki folikul sayınız önemli bu değerlerimiz nasil? Amh kac? Folikul sayiniz normal mi?Merhaba benimde artık sabrim kalmadi 4 yıl olcak evleneli fshım 13 çıktı 2 kadin dogumcuya gidiyorum sinirden patlamak üzereyim artık biri diyo senin normal yollardan bebeğin olur digeri diyo ki direk tup bebek özele gittim o da hiç ultrason bile bakmadan tup bebek dedi tam tup bebeğe karar veriyorum o hoca bana doğal yollardan olur diyo tup bebeğe başlama diyo ama olmuyo daha doğrusu olmayacak gibi geliyo sağ kaşığımda anlam veremediğim bir ağrı çekiyorum sürekli şuan adetim 6 gün var ve deli gibi agriyo akıntım var muhtemelen enfeksiyon var diyorum fitil veriyo gonderiyo ama enfeksiyonumda geçmedi ya ben napcagimı şaşırdım artık çevrendekileri de hamilelik haberini aldıkça çıldırıyorum size şey sorcaktim tup bebek planladığınız fsh değeriniz kaçtı belki derdime derman olabilirsiniz