Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Birini pazar gün ikindin yaptım bu sabah attigimida gece 5te yaptım ilk idrar olsun diye az bı göğüste hassaslık vardı o falanda kayboldu bilemedim ya Çarşamba test günüm diğerini pazar yaptırmıştım zaten Dr desemde bugün yaptırsam olmazmiki 12 mecburimiki hiç 11 ve 13 günlerde katlanmaya bakan oldumuki?kaç defa bakmak gerek katlanmaya
Merhaba canim eger düzenli bir artış var mi diye bakmak istersen bugün yine aynı saatlerde ver kan 48 saatte bir 2 kati artis olması gerekiyor idrarla bunu idrak etmek çok zor yani beta 370 falandi bende kırmızı çizgi çıktığında ee senin 100 civari betan olması gerekli siliklik normal belki fazladır bile çünkü idrara geçiş zamanları farklıdır herkeste farklı oluyor en iyisi kan canim

Günaydın hanımlar. Ben bişey merak ediyorumda pozitif sonuç alanlar. Keseyi kaçıncı gün gördünüz.
Günaydın canım. Sanırım bhcg değerinin yüksekliğiyle alakalı rn az 2000-3000 olması gerekiyor görmek için. Ben 14. Günde gittiğimde tek kese vardı 1 hafta sonra 2. Yi de gördük. Zaten doktorun randevu verirken ona göre bir tarih verir.

Günaydın canım. Sanırım bhcg değerinin yüksekliğiyle alakalı rn az 2000-3000 olması gerekiyor görmek için. Ben 14. Günde gittiğimde tek kese vardı 1 hafta sonra 2. Yi de gördük. Zaten doktorun randevu verirken ona göre bir tarih verir.
Anladım canım. Benim dün 11.günümdü beta 404 çıkmıştı. Doktorum haftaya bugün kontrole çağırdı gözükür ozaman dimi inşAllah hayırlısıylaa tabi

MaşAllaah ne güzel ikiz. İkizlerde beta değerin nasıl ilerledi canım. Ben 7.günü 74.88 gördüm. 9.güm 200 bian ikizmi diye sevindiydim ama.

Öylemi diyorsun bazılarını kıpkırmızı benim bugün 11 günüm silik bir şekilde çıktı hemde sabah ilk idrarimla yaptım oysa pazar gunku ikindin yapılandı ilk idrar falan değildi sandimki koyulasacsk
hemen koyulaşacak diye bişe yokki canım kanda pozitifi gördün ya önemli olan bence beta

MaşAllaah ne güzel ikiz. İkizlerde beta değerin nasıl ilerledi canım. Ben 7.günü 74.88 gördüm. 9.güm 200 bian ikizmi diye sevindiydim ama.
Teşekkür ederim. Allah isteyen herkese versin inşallah. Benim 10. Gün 500 12. Gün 1200 çıkmıştı. Ama bunun en kesin yöntemi kese görmek. Beta bunun net bir göstergesi değilmiş. Gönlüne göre olur inşallah canım 😊

Teşekkür ederim. Allah isteyen herkese versin inşallah. Benim 10. Gün 500 12. Gün 1200 çıkmıştı. Ama bunun en kesin yöntemi kese görmek. Beta bunun net bir göstergesi değilmiş. Gönlüne göre olur inşallah canım 😊
Amin inşAllah canım bende inşAllah kese için gittiğimde 2 tane kese görürrüm. Allahım hayıelısıylaa sağlıcaklaa kucağına almayı nasip etsn canm 🤲🤲

Endişelenme 200-300 lük beta da silik çıkıyor 😊
Allah'ım ne zormuş çocuk sahibi olsa keşke eski Zamanda yasasaydik böyle infertilite sorunu yoktu herkesin en az 5cocugu var kimse beta tarama testi cinsiyet bilmiyordu 9 ay sonra hop doğdu ama kız yada erkek dusunuyorumda ne rahat hayatmis gelişen dünya ile hep stres hakim bizde

Kuzum 1 gün arayla koyulaşmaz fazla ama yinede bir tık daha koyu. Bu hayalet çizgi değil 😊
Bı yıl gelişme var diyorsun yani 😳inşallah canim beta katlsnmadi için nasıl oluyo şimdi ben 12.ve 14.gun verecek kan ondan sonramk kese kaç defa kontrol ediliyor

Allah'ım ne zormuş çocuk sahibi olsa keşke eski Zamanda yasasaydik böyle infertilite sorunu yoktu herkesin en az 5cocugu var kimse beta tarama testi cinsiyet bilmiyordu 9 ay sonra hop doğdu ama kız yada erkek dusunuyorumda ne rahat hayatmis gelişen dünya ile hep stres hakim bizde
Aynen öyle canım şimdi annem yanımda o bile diyor ben beta meta bilmiyorum biz hamile kalıyoduk gidip doğuruyoduk 😁

X