- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #15.061
Günaydın hanımlar. Ben bişey merak ediyorumda pozitif sonuç alanlar. Keseyi kaçıncı gün gördünüz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba canim eger düzenli bir artış var mi diye bakmak istersen bugün yine aynı saatlerde ver kan 48 saatte bir 2 kati artis olması gerekiyor idrarla bunu idrak etmek çok zor yani beta 370 falandi bende kırmızı çizgi çıktığında ee senin 100 civari betan olması gerekli siliklik normal belki fazladır bile çünkü idrara geçiş zamanları farklıdır herkeste farklı oluyor en iyisi kan canimBirini pazar gün ikindin yaptım bu sabah attigimida gece 5te yaptım ilk idrar olsun diye az bı göğüste hassaslık vardı o falanda kayboldu bilemedim ya Çarşamba test günüm diğerini pazar yaptırmıştım zaten Dr desemde bugün yaptırsam olmazmiki 12 mecburimiki hiç 11 ve 13 günlerde katlanmaya bakan oldumuki?kaç defa bakmak gerek katlanmaya
Günaydın canım. Sanırım bhcg değerinin yüksekliğiyle alakalı rn az 2000-3000 olması gerekiyor görmek için. Ben 14. Günde gittiğimde tek kese vardı 1 hafta sonra 2. Yi de gördük. Zaten doktorun randevu verirken ona göre bir tarih verir.Günaydın hanımlar. Ben bişey merak ediyorumda pozitif sonuç alanlar. Keseyi kaçıncı gün gördünüz.
Anladım canım. Benim dün 11.günümdü beta 404 çıkmıştı. Doktorum haftaya bugün kontrole çağırdı gözükür ozaman dimi inşAllah hayırlısıylaa tabiGünaydın canım. Sanırım bhcg değerinin yüksekliğiyle alakalı rn az 2000-3000 olması gerekiyor görmek için. Ben 14. Günde gittiğimde tek kese vardı 1 hafta sonra 2. Yi de gördük. Zaten doktorun randevu verirken ona göre bir tarih verir.
MaşAllaah ne güzel ikiz. İkizlerde beta değerin nasıl ilerledi canım. Ben 7.günü 74.88 gördüm. 9.güm 200 bian ikizmi diye sevindiydim ama.Günaydın canım. Sanırım bhcg değerinin yüksekliğiyle alakalı rn az 2000-3000 olması gerekiyor görmek için. Ben 14. Günde gittiğimde tek kese vardı 1 hafta sonra 2. Yi de gördük. Zaten doktorun randevu verirken ona göre bir tarih verir.
Doktorun hesaplayıp çağırmıştır. Görünür hayırlısıylaAnladım canım. Benim dün 11.günümdü beta 404 çıkmıştı. Doktorum haftaya bugün kontrole çağırdı gözükür ozaman dimi inşAllah hayırlısıylaa tabi
hemen koyulaşacak diye bişe yokki canım kanda pozitifi gördün ya önemli olan bence betaÖylemi diyorsun bazılarını kıpkırmızı benim bugün 11 günüm silik bir şekilde çıktı hemde sabah ilk idrarimla yaptım oysa pazar gunku ikindin yapılandı ilk idrar falan değildi sandimki koyulasacsk
Teşekkür ederim. Allah isteyen herkese versin inşallah. Benim 10. Gün 500 12. Gün 1200 çıkmıştı. Ama bunun en kesin yöntemi kese görmek. Beta bunun net bir göstergesi değilmiş. Gönlüne göre olur inşallah canımMaşAllaah ne güzel ikiz. İkizlerde beta değerin nasıl ilerledi canım. Ben 7.günü 74.88 gördüm. 9.güm 200 bian ikizmi diye sevindiydim ama.
Amiin inşAllaah canımDoktorun hesaplayıp çağırmıştır. Görünür hayırlısıyla
Amin inşAllah canım bende inşAllah kese için gittiğimde 2 tane kese görürrüm. Allahım hayıelısıylaa sağlıcaklaa kucağına almayı nasip etsn canmTeşekkür ederim. Allah isteyen herkese versin inşallah. Benim 10. Gün 500 12. Gün 1200 çıkmıştı. Ama bunun en kesin yöntemi kese görmek. Beta bunun net bir göstergesi değilmiş. Gönlüne göre olur inşallah canım
Kuzum 1 gün arayla koyulaşmaz fazla ama yinede bir tık daha koyu. Bu hayalet çizgi değilKizlar test yaptım durum sanki pek iç açıcı değil pazar günden bu yana hiç koyulaşma falan yok katlanmadi sanki hayalet çizgide kaldı
Testim yok olsa senle aynı kafadayım yapardım heraldeBenim gibi hala test yapan varmı? Ben iki cizgiyi aynı reng ve koyulukda görünceyedek yapıcam Eki Görüntüle 2774465 Eki Görüntüle 2774465 demişdim4h5g çoook şükür gördüm. Darısı tüm isteyenlerin başına
Haklısın canım bian engel olamadım yaptım moral bozdum kaç defa vermek gerek katlanmaya görmek için biliyormusun 2defa sonrasında kesemihemen koyulaşacak diye bişe yokki canım kanda pozitifi gördün ya önemli olan bence beta
Endişelenme 200-300 lük beta da silik çıkıyorHiç bilmiyorum bu konuları sanıyorum ki kıpkırmızı olsun zaten betamda düşük gibiydi biraz ondan endişelendim.
1 güncük daha sabretki betan da yüksek çıkmış olur hemBilmiyorum kafam çok karışık yarın belli olacak zaten neyapsak boş kendimi yiyip bitirdiğim kalıyor zaten 11.gun yapsam ne olur ki testi test günüm yarın aslinda
Allah'ım ne zormuş çocuk sahibi olsa keşke eski Zamanda yasasaydik böyle infertilite sorunu yoktu herkesin en az 5cocugu var kimse beta tarama testi cinsiyet bilmiyordu 9 ay sonra hop doğdu ama kız yada erkek dusunuyorumda ne rahat hayatmis gelişen dünya ile hep stres hakim bizdeEndişelenme 200-300 lük beta da silik çıkıyor
Tamam tamam sabredecegim bugün serumum vardı hastaneye gideceğim onun için gitmiskende yaptırsam mi demistimde vazgeçtim1 güncük daha sabretki betan da yüksek çıkmış olur hem
Bı yıl gelişme var diyorsun yani inşallah canim beta katlsnmadi için nasıl oluyo şimdi ben 12.ve 14.gun verecek kan ondan sonramk kese kaç defa kontrol ediliyorKuzum 1 gün arayla koyulaşmaz fazla ama yinede bir tık daha koyu. Bu hayalet çizgi değil
Aynen öyle canım şimdi annem yanımda o bile diyor ben beta meta bilmiyorum biz hamile kalıyoduk gidip doğuruyodukAllah'ım ne zormuş çocuk sahibi olsa keşke eski Zamanda yasasaydik böyle infertilite sorunu yoktu herkesin en az 5cocugu var kimse beta tarama testi cinsiyet bilmiyordu 9 ay sonra hop doğdu ama kız yada erkek dusunuyorumda ne rahat hayatmis gelişen dünya ile hep stres hakim bizde
Doktor çarşamba ver dediyse boşver yarın verirsinTamam tamam sabredecegim bugün serumum vardı hastaneye gideceğim onun için gitmiskende yaptırsam mi demistimde vazgeçtim