- 8 Ocak 2021
- 218
- 332
- 34
-
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #15.041
Bendede öyle gidiyordu. Merak etme yani. Çok şükür pozitif.Kizlar test yaptım durum sanki pek iç açıcı değil pazar günden bu yana hiç koyulaşma falan yok katlanmadi sanki hayalet çizgide kaldı
Diger testine göre bu daha belirgin koyulaşma var canım endişelenmeKizlar test yaptım durum sanki pek iç açıcı değil pazar günden bu yana hiç koyulaşma falan yok katlanmadi sanki hayalet çizgide kaldı
Masallah canimBenim gibi hala test yapan varmı?Ben iki cizgiyi aynı reng ve koyulukda görünceyedek yapıcam Eki Görüntüle 2774465 Eki Görüntüle 2774465 demişdim 4h5g çoook şükür gördüm. Darısı tüm isteyenlerin başına
Gel buraya dünürcüm. Uzak yollardan geldin zaten bi sarılakbu kadar sevgiye kayıtsız kalamamsarılır öperim
merhaba, hayırlı olsun transferinKızlar merhaba
Umarım herkes mışıl mışıl uyuyordur bu saatte
Yarın transferim var. Çok sakindim ama zaman yaklaştıkça heyecanlanıyorum
baya belirgin bence moralini bozma canımKizlar test yaptım durum sanki pek iç açıcı değil pazar günden bu yana hiç koyulaşma falan yok katlanmadi sanki hayalet çizgide kaldı
Birini pazar gün ikindin yaptım bu sabah attigimida gece 5te yaptım ilk idrar olsun diye az bı göğüste hassaslık vardı o falanda kayboldu bilemedim ya Çarşamba test günüm diğerini pazar yaptırmıştım zaten Dr desemde bugün yaptırsam olmazmiki 12 mecburimiki hiç 11 ve 13 günlerde katlanmaya bakan oldumuki?kaç defa bakmak gerek katlanmayacanım birini pazar günü birini ptesi akşam yaptın di mi ? geri gidip önceki testine baktım bence koyulaşma varsu içip test yapmak bile etkilemiş olabilir, beta ne zaman nasıl katlanıyor net değil bence hiç canını sıkma allahın izniyle bir sorun yoktur moralini elden bırakma sakın 1 güncük arayla koyulaşmanın bu kadar olması normaldir diye düşündüm ben. çarşambaydı sanırım bir sonraki kan tahlilin. inanıyorum orada değerin katlanmış olacak
Öylemi diyorsun bazılarını kıpkırmızı benim bugün 11 günüm silik bir şekilde çıktı hemde sabah ilk idrarimla yaptım oysa pazar gunku ikindin yapılandı ilk idrar falan değildi sandimki koyulasacskbaya belirgin bence moralini bozma canım
Öylemi diyorsun ya yedim bitirdim kendimi geceden beri insalla öyledir test almam diyen ben eve test stoğu yaptımDiger testine göre bu daha belirgin koyulaşma var canım endişelenme
Hiç bilmiyorum bu konuları sanıyorum ki kıpkırmızı olsun zaten betamda düşük gibiydi biraz ondan endişelendim.Bendede öyle gidiyordu. Merak etme yani. Çok şükür pozitif.
İnşallah canımAynı gün transfer olmuşuzinşallah hamilelik belirtisidir yaşadıkların.bende bir belirti yok henüz
Beta kaçtı kiHiç bilmiyorum bu konuları sanıyorum ki kıpkırmızı olsun zaten betamda düşük gibiydi biraz ondan endişelendim.
47.1Beta kaçtı ki
Kaçıncı günde yaptırmıştın
9gun dolmustuKaçıncı günde yaptırmıştın
Şimdi net de baktım 0-2 hafta içerisinde 5-50 normal yazıyor sıkma canını bence9gun dolmustu
Allah razı olsun canımHayırlı olsun benimde yumurta toplamadan sonraki 2 gün aynı karın ağrısı olmuştu hatta içten içe parçalanıyor sanıyordum yumurta transfer günü sabah çok az ağrım vardı hatta yok bile sayılır ben hafif sızı hissediyordum 1 gün kadarda o az ağrı sürdü sonra geçti çok şükür her şey güzel olsun inşallah sizin için
22ocakta transferim oldu bende tüp Bebek gebelik hesaplamaya baktım 4haftalik hamilesin diyor neye göre hesaplayacagiz bunuŞimdi net de baktım 0-2 hafta içerisinde 5-50 normal yazıyor sıkma canını bence
Bende nette tüp bebek hesaplama yöntemine bakmıştım doğru o sanırım ama geç döllenme veya kana geç geçme olabiliyormuş22ocakta transferim oldu bende tüp Bebek gebelik hesaplamaya baktım 4haftalik hamilesin diyor neye göre hesaplayacagiz bunu
Bilmiyorum kafam çok karışık yarın belli olacak zaten neyapsak boş kendimi yiyip bitirdiğim kalıyor zaten 11.gun yapsam ne olur ki testi test günüm yarın aslindaBende nette tüp bebek hesaplama yöntemine bakmıştım doğru o sanırım ama geç döllenme veya kana geç geçme olabiliyormuş