- 26 Ekim 2020
- 5.146
- 7.576
-
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #1.261
Test günü dekortla prografı bıraktırsn valla ben iğneye razıyımTest gününe kadar bütün ilaçlara devam dediler bana
Deme kız öyle ben çok seviyorum doktorumu çok naif bi adam ya canım benimAhahaha drda çekip gitsin artık adama artık kin besliyorum iğne ilaç verdikçe kel kafasına tükürdüğüm
Ben sevmiyom artık çok ilaç verioDeme kız öyle ben çok seviyorum doktorumu çok naif bi adam ya canım benim
Keltoşa bak seeen arkadaşıma zehir etmiş transfer hayatını. Paralarım onu bak. Kofinin selamı var de anlar o saçsızAhahaha drda çekip gitsin artık adama artık kin besliyorum iğne ilaç verdikçe kel kafasına tükürdüğüm
Umarım kocan okumuyodur burda yazdıklarınıDeme kız öyle ben çok seviyorum doktorumu çok naif bi adam ya canım benim
Evet attım bak bakalım
Yenilerini eklemesinde görcez bakalım ağrılara mı yanayım paralarami hesap yapamıyorum artıkTest günü dekortla prografı bıraktırsn valla ben iğneye razıyım
Ahaah hani desek ki saçını başını yolarız yok kiKeltoşa bak seeen arkadaşıma zehir etmiş transfer hayatını. Paralarım onu bak. Kofinin selamı var de anlar o saçsız
Neresinden tutsak elimizde kalıyo diyosunAhaah hani desek ki saçını başını yolarız yok kiselamını ileticem ama belki birz tırsabilir keltoş
YE-Nİ-LE-Rİ NİMİ?? ilaçmı daha fazlamı ben bayılıyorumEvet attım bak bakalım
Yenilerini eklemesinde görcez bakalım ağrılara mı yanayım paralarami hesap yapamıyorum artık
Iyi bari tam çocuk sahibi olucaz derken sakata gelmeyin deYok okumuyo
yok anam yok adam başta çok sempatik geliodu şuan düşmanım belledim resmen .dahada sevememNeresinden tutsak elimizde kalıyo diyosun
Saka bi yanada Valla öyle şekerimNeresinden tutsak elimizde kalıyo diyosun
Vermez heralde yeni bilmiyorum valla görücez inşallahYE-Nİ-LE-Rİ NİMİ?? ilaçmı daha fazlamı ben bayılıyorumbi fatiha okuyun bana gayrı şu dünyadan gaçtı gitti diyiverin
sen bugün ne işler karıştırıyon acepŞımartıyosun beni halamin gizi
yok anam yok adam başta çok sempatik geliodu şuan düşmanım belledim resmen .dahada sevemem
Kiz AaGg'yle karıştırdım seni deminden beri reçete arıyorumSaka bi yanada Valla öyle şekerim
Vermez heralde yeni bilmiyorum valla görücez inşallah
Vatsaptan atmıştım ben halamgileKiz AaGg'yle karıştırdım seni deminden beri reçete arıyorumattım diyo bide uydurukçu
İnşallah okuyordur senin bu yazdıklarınıAhahaha drda çekip gitsin artık adama artık kin besliyorum iğne ilaç verdikçe kel kafasına tükürdüğüm
Okusun hain keltoş çokta umrumİnşallah okuyordur senin bu yazdıklarını