- 1 Aralık 2019
- 5.680
- 23.066
- 30
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #1.281
Esimin covit testi pozitf ciktisen bugün ne işler karıştırıyon acep
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Esimin covit testi pozitf ciktisen bugün ne işler karıştırıyon acep
Aaa geçmiş olsun canım, belirtisi var mıydıEsimin covit testi pozitf cikti
Acaba sicak basmasi gibi biseymi oluyoki oda var cunku bende sol ayagimda anlamiyom ilaclardanmi ki estrofem le lutinus haric birseyimde yok benimYok canim daha once hic kalmadim gebe ya boyle genelde alt bacagimda sanki uyuşma boyle cekilme gibi oluyo anlamadim bende bazen gebelikye huzursuz bacak sendromu falan oluyormus bilmiyorum artik
Gecmis olsun bacikoo e nolucak smdi sen test ettirmen gerekiyormu hastane istedimiEsimin covit testi pozitf cikti
Aaa bende diom nerelerde benm minnoşum.çok geçmiş olsun sen de yaptrdınmı peki test?transfer vs nasıl olacak kafam karıştıEsimin covit testi pozitf cikti
ay derdimiz yetmio gibi bide covitimiz var Allah muhafazaGecmis olsun bacikoo e nolucak smdi sen test ettirmen gerekiyormu hastane istedimi
Ben teyzengil canımVatsaptan atmıştım ben halamgile
gecen hafta sali günü ise gitti ise basladigi günler temasli olmuyoruz persembe gecesi grip olcak gbiyim dedi odalari ayrdik oglumu bilenler bilir genetik rahatszligi oldugu icin esim cok dikkat eeder bise olur diye bugun ciger filmi cekildi antikor testi kan tahlili yapildi negatif demisti doktr simdi mesaj gelmis pozitif diye allah sukür bende oglumda bi belirti yok annmlere geldim zatenAaa bende diom nerelerde benm minnoşum.çok geçmiş olsun sen de yaptrdınmı peki test?transfer vs nasıl olacak kafam karıştı
Benim tedavi gordugum hastanede covid testleri isteniliyorduda ondan sordum bi opuda bide transfer oncesiay derdimiz yetmio gibi bide covitimiz var Allah muhafaza
bugun haftaya carsambaya kadar karantinada esim annemle gidecem transfere bende babam evde ogluma bakacak transfer zamanini annmlerde gecirecgim ama onun oncesi boyke kötu habaer almak yiprtici oldu hayller hayatlr vardir rabbimin bir bildigiGecmis olsun bacikoo e nolucak smdi sen test ettirmen gerekiyormu hastane istedimi
Geçmiş olsun inşallah hafif atlatır sende yoktur inşallah Transfere de birşey kalmamış canım.Esimin covit testi pozitf cikti
Iyi bari cok sukur iyi yapmissin e kocisine kim bakcak yazik Allah yardimcisi olsun tum hastalaringecen hafta sali günü ise gitti ise basladigi günler temasli olmuyoruz persembe gecesi grip olcak gbiyim dedi odalari ayrdik oglumu bilenler bilir genetik rahatszligi oldugu icin esim cok dikkat eeder bise olur diye bugun ciger filmi cekildi antikor testi kan tahlili yapildi negatif demisti doktr simdi mesaj gelmis pozitif diye allah sukür bende oglumda bi belirti yok annmlere geldim zaten
ben iyiyim cnm iyi hissediyum kndimi 1 haftadr temasimiz yoktu zatenGeçmiş olsun inşallah hafif atlatır sende yoktur inşallah Transfere de birşey kalmamış canım.
allahtan elinden her is gelir isimin ögrettimde önceden ne nasl yapilir onu problem etmiyorum diyor sen kendi psikolojini düzelt bak ben iyiyim 10 güne biseyim kalmaz güzel dusun diyoda canm kocam hiç kıyamiyorum onu öyle yanlız bırakmayaIyi bari cok sukur iyi yapmissin e kocisine kim bakcak yazik Allah yardimcisi olsun tum hastalarin
Tabiki uzulmen cok normal cnm iyi olmadi bu ama sen guclusun ve inshaAllah bebisini alip gelecen inaniyom ben Allah izin verirse canini sikma bak ne guzel ailen destek cikiyor Rabbim kimseyi yanliz koymasin baci oda kotu birsey ben cok iyi bilirim Ne olursa olsun sukur olsunbugun haftaya carsambaya kadar karantinada esim annemle gidecem transfere bende babam evde ogluma bakacak transfer zamanini annmlerde gecirecgim ama onun oncesi boyke kötu habaer almak yiprtici oldu hayller hayatlr vardir rabbimin bir bildigi
Allah yardımcınız olsun bizim stresimiz yetmezmiş gibi birde bu lanetle uğraşıyoruzben iyiyim cnm iyi hissediyum kndimi 1 haftadr temasimiz yoktu zaten
Allahim daim etsin canim nekadar guzel motive etmis seni kele sende mutlu ol bak boyle yipratma kendini simdi onemli olan sensinallahtan elinden her is gelir isimin ögrettimde önceden ne nasl yapilir onu problem etmiyorum diyor sen kendi psikolojini düzelt bak ben iyiyim 10 güne biseyim kalmaz güzel dusun diyoda canm kocam hiç kıyamiyorum onu öyle yanlız bırakmaya
Transfer iptal mi oldu şimdi senin de nedir bu covidden çektiğimiz arkadaşEsimin covit testi pozitf cikti
yok cnm iptal degil şukur ben iyiyim annmlerdyim zaten ben ama butun tahliller iyiyken nasl pozitif cikiyrTransfer iptal mi oldu şimdi senin de nedir bu covidden çektiğimiz arkadaş
Temaslı olarak adını vermedi inşaallahgecen hafta sali günü ise gitti ise basladigi günler temasli olmuyoruz persembe gecesi grip olcak gbiyim dedi odalari ayrdik oglumu bilenler bilir genetik rahatszligi oldugu icin esim cok dikkat eeder bise olur diye bugun ciger filmi cekildi antikor testi kan tahlili yapildi negatif demisti doktr simdi mesaj gelmis pozitif diye allah sukür bende oglumda bi belirti yok annmlere geldim zaten