Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Yok canim daha once hic kalmadim gebe ya boyle genelde alt bacagimda sanki uyuşma boyle cekilme gibi oluyo anlamadim bende bazen gebelikye huzursuz bacak sendromu falan oluyormus bilmiyorum artik 😊😊
Acaba sicak basmasi gibi biseymi oluyoki oda var cunku bende sol ayagimda🧐 anlamiyom ilaclardanmi ki estrofem le lutinus haric birseyimde yok benim:KK64:

Aaa bende diom nerelerde benm minnoşum.çok geçmiş olsun sen de yaptrdınmı peki test?transfer vs nasıl olacak kafam karıştı 🥺
gecen hafta sali günü ise gitti ise basladigi günler temasli olmuyoruz persembe gecesi grip olcak gbiyim dedi odalari ayrdik oglumu bilenler bilir genetik rahatszligi oldugu icin esim cok dikkat eeder bise olur diye bugun ciger filmi cekildi antikor testi kan tahlili yapildi negatif demisti doktr simdi mesaj gelmis pozitif diye allah sukür bende oglumda bi belirti yok annmlere geldim zaten

Gecmis olsun bacikoo e nolucak smdi sen test ettirmen gerekiyormu hastane istedimi
bugun haftaya carsambaya kadar karantinada esim annemle gidecem transfere bende babam evde ogluma bakacak transfer zamanini annmlerde gecirecgim ama onun oncesi boyke kötu habaer almak yiprtici oldu hayller hayatlr 😔😪 vardir rabbimin bir bildigi

gecen hafta sali günü ise gitti ise basladigi günler temasli olmuyoruz persembe gecesi grip olcak gbiyim dedi odalari ayrdik oglumu bilenler bilir genetik rahatszligi oldugu icin esim cok dikkat eeder bise olur diye bugun ciger filmi cekildi antikor testi kan tahlili yapildi negatif demisti doktr simdi mesaj gelmis pozitif diye allah sukür bende oglumda bi belirti yok annmlere geldim zaten
Iyi bari cok sukur iyi yapmissin e kocisine kim bakcak yazik Allah yardimcisi olsun tum hastalarin😓🙏🏻

Iyi bari cok sukur iyi yapmissin e kocisine kim bakcak yazik Allah yardimcisi olsun tum hastalarin😓🙏🏻
allahtan elinden her is gelir isimin ögrettimde önceden ne nasl yapilir onu problem etmiyorum diyor sen kendi psikolojini düzelt bak ben iyiyim 10 güne biseyim kalmaz güzel dusun diyoda canm kocam hiç kıyamiyorum onu öyle yanlız bırakmaya 😔

bugun haftaya carsambaya kadar karantinada esim annemle gidecem transfere bende babam evde ogluma bakacak transfer zamanini annmlerde gecirecgim ama onun oncesi boyke kötu habaer almak yiprtici oldu hayller hayatlr 😔😪 vardir rabbimin bir bildigi
Tabiki uzulmen cok normal cnm iyi olmadi bu ama sen guclusun ve inshaAllah bebisini alip gelecen inaniyom ben Allah izin verirse canini sikma bak ne guzel ailen destek cikiyor Rabbim kimseyi yanliz koymasin baci oda kotu birsey ben cok iyi bilirim 🙏🏻❤️ Ne olursa olsun sukur olsun 🌸👍🏻

allahtan elinden her is gelir isimin ögrettimde önceden ne nasl yapilir onu problem etmiyorum diyor sen kendi psikolojini düzelt bak ben iyiyim 10 güne biseyim kalmaz güzel dusun diyoda canm kocam hiç kıyamiyorum onu öyle yanlız bırakmaya 😔
Allahim daim etsin canim nekadar guzel motive etmis seni 🤗🤗 kele sende mutlu ol bak boyle yipratma kendini simdi onemli olan sensin❤️

Temaslı olarak adını vermedi inşaallah 🤲

X