Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Benim kalan gonalf tüp bebrk yaptirdigim merkeze bıraktım ihtiyaç sahibi jirine verin diye öyle yapabilirsiniz

Yaparken hiç acımıyor fakat sonrasında benimkiler de şişti açıyor üstüne yatarken yürürken falan bugün hemşire sıcak havlu ile pansan yap apse yapmasın dedi
Evet canim benim hiç olmamisti hemşirenin vurduğu yer şişti benimde birden salıyor hemşire vururken yakmıyor bile ilac ama sanki 7-8 saat sonra dövmüşler gibi acisi çıkıyor benden

Evet progesteron. Bende istemiyorum hastaneye gitmeyi ama eşim de vurabilir mi acaba yaa yapamazsa korkuyorum ama hem iğne fiyatı hem vurdurma çok pahalı oluyor
Ben acile gidip vurduruyorum eşim cesaret edemezdi sanırsam bende guvenemezdim

Evet canim benim hiç olmamisti hemşirenin vurduğu yer şişti benimde birden salıyor hemşire vururken yakmıyor bile ilac ama sanki 7-8 saat sonra dövmüşler gibi acisi çıkıyor benden
Bendensin canım pansumani deneyelim bakalım ne olacak imkanın varsa prolutex al göbekten yap

Test gününe kadar sabret diyorum zira gebelik oluşur devam edilirse tahammülü zor bir ilaç alternatifi varken eziyete gerek yok bebeğe giden her yol mubah dedik ama
Hadi hayırlı bakalım haklısın devamında ne vuracak yer kalır ne bizde sabir

dusuktu 6.haftadan sonra gelisimi durdu. okudugum makale 85den dusuk olunca ilk 3 ayda buyuk ihtimal duser yaziyordu ama 12. gun testi 300un ustunde cikarsa dusuk ihtimali sadece %9 oluyormud baya dusuk ihtimal yani
Çok çok geçmiş olsun bbu sefer mutlu haberi alırsınız inşallah sağlıkla ilerler Yaaa hiç bilmiyordum böyle değere göre düşük mevzularını bir yandan mantıklı geldi zaten ben kendimi tahmin etmiştim ya düşer ya da kimyasal diyordum öyle de oldu

Haklısınız. Maydanozu ben de duydum söktürücü etkisi varmış. Hatta hurmanın yanında ananas nar kahve kola çikolata gibi şeyler rahim içi komplikasyonlara ve kasılmalara sebep olabileceği için uzak durulması I tavsiye ediyoruz yazmış Bi doktor ben de şaşırdım çünkü ananas nar iyi diye duydum hep

Canııımmm kaç hafta kaç günlük oldu bebeğin? Ben de yarın 4'te gidicem. Dilerim güzel geçer

dusuktu 6.haftadan sonra gelisimi durdu. okudugum makale 85den dusuk olunca ilk 3 ayda buyuk ihtimal duser yaziyordu ama 12. gun testi 300un ustunde cikarsa dusuk ihtimali sadece %9 oluyormud baya dusuk ihtimal yani
Ben bunu bir yerde okumadım ama burada yazılanlardan yola çıkarak bu sonuca varmıştım, bence de ilk testin en azında 200 300 olması lazım sağlıklı bir gebelik için. İnşallah görürüz o değerleri, benim 10. Gün 44dü ve düşük yaptım, tecrübeyle sabit. Ama Allahın işi işte düşük başlayıp yükselenler de var diyorlar, ben hiç denk gelmedim

Ay sıkma canını yaa, eşinden bu süreçte anlayış göremiyorsan biraz ayrı takılın, aç film iZle dizi izle, bebiş çoktan tutunmuştur zaten inşallah, bir kaç güne testte öğreniriz burdan kutlarız inşallah canım

Bugün 6+5 tim canim Ay hadi siz de inşallah kalp atımlarını duyun gelin ❤ Telefona kaydetmeyi unutma
Inanamazsın ama geçen sefer ki ultrasona göre benim de 6+5 bugün umarım herşey yolunda gider ve telefona kaydedebilirim bana dua et inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…