- 23 Ekim 2020
- 4.028
- 4.759
- 83
- 35
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #12.221
Benim kalan gonalf tüp bebrk yaptirdigim merkeze bıraktım ihtiyaç sahibi jirine verin diye öyle yapabilirsinizMerhaba arkadaşlar. Size bir şey danışacağım. Tedavilerinizden arta kalan iğneleri ne yapıyorsunuz birilerine mi veriyorsunuz acaba? Elimde sadece 5 şırınga gonapeptyl iğne kaldı 30 ekim tarihinde almıştım ziyan olsun istemiyorum soğuk zincir hiç bozulmadı ve hep 2 derecede saklandı. Ne yapmalıyım?
Evet progestanProgestan iğnesimi?
Yaparken hiç acımıyor fakat sonrasında benimkiler de şişti açıyor üstüne yatarken yürürken falan bugün hemşire sıcak havlu ile pansan yap apse yapmasın dediEvet progestan
Evet canim benim hiç olmamisti hemşirenin vurduğu yer şişti benimde birden salıyor hemşireYaparken hiç acımıyor fakat sonrasında benimkiler de şişti açıyor üstüne yatarken yürürken falan bugün hemşire sıcak havlu ile pansan yap apse yapmasın dedi
Ben acile gidip vurduruyorum eşim cesaret edemezdi sanırsam bende guvenemezdimEvet progesteron. Bende istemiyorum hastaneye gitmeyi ama eşim de vurabilir mi acaba yaa yapamazsa korkuyorumama hem iğne fiyatı hem vurdurma çok pahalı oluyor
Bendensin canımEvet canim benim hiç olmamisti hemşirenin vurduğu yer şişti benimde birden salıyor hemşirevururken yakmıyor bile ilac ama sanki 7-8 saat sonra dövmüşler gibi acisi çıkıyor benden
Test gününe kadar sabret diyorumBendensin canımpansumani deneyelim bakalım ne olacak imkanın varsa prolutex al göbekten yap
Hadi hayırlı bakalım haklısın devamında ne vuracak yer kalır ne bizde sabirTest gününe kadar sabret diyorumzira gebelik oluşur devam edilirse tahammülü zor bir ilaç alternatifi varken eziyete gerek yok bebeğe giden her yol mubah dedik ama
Çok çok geçmiş olsun bbu sefer mutlu haberi alırsınız inşallah sağlıkla ilerlerdusuktu 6.haftadan sonra gelisimi durdu. okudugum makale 85den dusuk olunca ilk 3 ayda buyuk ihtimal duser yaziyordu ama 12. gun testi 300un ustunde cikarsa dusuk ihtimali sadece %9 oluyormud baya dusuk ihtimal yani
Haklısınız. Maydanozu ben de duydum söktürücü etkisi varmış. Hatta hurmanın yanında ananas nar kahve kola çikolata gibi şeyler rahim içi komplikasyonlara ve kasılmalara sebep olabileceği için uzak durulması I tavsiye ediyoruz yazmış Bi doktor ben de şaşırdım çünkü ananas nar iyi diye duydum hephic duymadim canim ama meyveler de o kadar buyuk sakinca yok cogunlugu su ve seker zaten. bi taneden de bisey olmaz. ama korkuyorsan onlem icin bol su ic su cabucak sindirilip vucuttan atilmasini saglar. demet demet maydanoz yemenin haricinde yiyecekler az miktarla direkt dusuge sebep olmaz.
CanııımmmKızlar merhaba.. Çoğunuz biliyorsunuz 2. Tüp bebek tedavimi beklerden doğal yoldan gebe kalmıştım . Bugün çok şükür ki kalp atışlarını da duydum
Elimde 17 flakon prolutex 25 mg var. Gerçekten ihtiyacı olan birine ücret talep etmeden sadece kargo karşılığı göndermek isterim. Varsa almak isteyen özelden yazabilir bana ❤
Ben bunu bir yerde okumadım ama burada yazılanlardan yola çıkarak bu sonuca varmıştım, bence de ilk testin en azında 200 300 olması lazım sağlıklı bir gebelik için. İnşallah görürüz o değerleri, benim 10. Gün 44dü ve düşük yaptım, tecrübeyle sabit. Ama Allahın işi işte düşük başlayıp yükselenler de var diyorlar, ben hiç denk gelmedimdusuktu 6.haftadan sonra gelisimi durdu. okudugum makale 85den dusuk olunca ilk 3 ayda buyuk ihtimal duser yaziyordu ama 12. gun testi 300un ustunde cikarsa dusuk ihtimali sadece %9 oluyormud baya dusuk ihtimal yani
Bugün 6+5 tim canimCanııımmmkaç hafta kaç günlük oldu bebeğin? Ben de yarın 4'te gidicem. Dilerim güzel geçer
Ay sıkma canını yaa, eşinden bu süreçte anlayış göremiyorsan biraz ayrı takılın, aç film iZle dizi izle, bebiş çoktan tutunmuştur zaten inşallah, bir kaç güne testte öğreniriz burdan kutlarız inşallah canımYok kuzum ağrı sızı yok sadece adet ağrısı oluyor arada ama batma falan yok hiç. Az önce gruba da yazdım 2 gündür falan sinirliyim ya sıkıntılarım vardı. Ayaklandım kalkıp yürüyorum oturuyorum pek dikkat etmiyorum. Yani birşey kaldırıp kondurmadım da ama ne bilim sanki tutmasını engelledim gibi hissediyorum. Ayrıca teşekkür ederim sorduğun için
Inanamazsın ama geçen sefer ki ultrasona göre benim de 6+5 bugünBugün 6+5 tim canimAy hadi siz de inşallah kalp atımlarını duyun gelin ❤ Telefona kaydetmeyi unutma
Yarın muayenen mi var canım, hadi inşallah güpür güpür duy kalbini sağlıkla, güzel haberlerini yaz bize de, umut oluyorsun iyi geliyorInanamazsın ama geçen sefer ki ultrasona göre benim de 6+5 bugünumarım herşey yolunda gider ve telefona kaydedebilirim bana dua et inşaallah
Hepsini almak nasip olsunTrendyol da vakit geçireyim azcik dedim kendimi bebek seylerinde favorilere eklerken buldum aglayasim geldi şu an
İnşallah ama Belirtisiz geçmeye basliyo ümidimi kesiyorum yavaş yavaş sanki yaHepsini almak nasip olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?