- 9 Mayıs 2017
- 585
- 865
- 53
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #12.261
Nasil yani igne basi 50 derken ???? Her igne vurdugunda 50 mi aliyor yani ???Kızlar merhaba, dün transferim yapıldı. Bu kalçadan verilen iğneleri ücretsiz nerede vurdurabiliriz? Yakınımda oturan arkadaşımın annesi vardı hemşire o vuruyordu fakat iğne başı 50TL ve bu iğnelerde uzun sürecek gibi. yardımcı olur musunuz?
Korkma bende kesin tutmadi demistim. Sen yinede temkinli ol. Ofkeyle kalkan zararla oturur. Onca emek sonuctaKızlar yaa bugün transferin 3. Günü. Sizinle paylaşmak istedim bu aralar biraz sıkıntılı zamanımdayım. Ben 2-3 gündür hep stresliyim sinirlendim falan eşimle de tartıştım sinirlenip kalktığımda yürümeme falan dikkat etmedim ağladım zorladım paso sinirlendim sanki bu tutmadı ya hem de benim yüzümden. Offf birşey olmuş mudur acaba
Hayırlısı olsun hakkınızda güzel sonuçlar alırsınız inşallahBenim bu 3 cu olduğu için dondurulmuş olacak bahceci genelde dondurulmuş yapıyor valla benim toplam 1 saat sürdü hayırlısı hakkımızda
Insallah canim hepimizin hakkında hayırlısı inşallahHayırlısı olsun hakkınızda güzel sonuçlar alırsınız inşallah
öncelikle rabbim bebeginizi saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin benim cuma günü lekelenmem oldu ama hala adetim olmadı 3 gün geçti cuma günü kan verecegım ama saglık ocakları beta kanı almıyorlar die biliyorum aile hekimlikleri demi dogru aynı yer :)İnşaAllah hep aynı yerde veriyorum kanı sağlık ocagı yakın şükür ki
Bu pgtnin bizde genis capli arastirmasi oldu soy agacina bakilip genetik problemin karsilastirilmasi yapildi iki ailelerdede otomal resesif hastalik saptandiginda pgt oneriliyor yani tup bebek mecburi kiliniyor.. buda iki ayri taramadan gecti bizde hem otosomale bakildi hemde ngs yapildi bu ngs de genelde pgt diye biliniyor ama farkli bir tarama.. down sendromuna bakiliyor bu da tek embryo fiyati dedikleri sey biz 4 tane embryo ya €850,- verdik tanesi 250$ di ozamanlar bunu herkeze onermiyor drlar veya cogu insan fiyattan dolayi yaptiramiyor keske daha uygun olsa herkezinki ilkinde tutabilir cok fazla gorulen bir problem aslinda embryolarin kalitesinden ziyade genetigi de cok onemliymis.. umarim embryolariniz saglikli cikarBu pgt fiyatları nasıl? Tek embriyo üzerinden mi fiyatlandırılıyor?
Çok pahalı demişlerdi de hazırlıklı olmak istiyorumBeni aydınlatırsanız çok sevinirim.
Canim sakin oyle dusunup kendini suclama bebegin insh tutunmustur.. ben aha 12 haftama giriyorum hc bir tik yokKızlar yaa bugün transferin 3. Günü. Sizinle paylaşmak istedim bu aralar biraz sıkıntılı zamanımdayım. Ben 2-3 gündür hep stresliyim sinirlendim falan eşimle de tartıştım sinirlenip kalktığımda yürümeme falan dikkat etmedim ağladım zorladım paso sinirlendim sanki bu tutmadı ya hem de benim yüzümden. Offf birşey olmuş mudur acaba
Allahima sukurler olsun canim simdi biraz daha tadini cikarma zamaniKızlar merhaba.. Çoğunuz biliyorsunuz 2. Tüp bebek tedavimi beklerden doğal yoldan gebe kalmıştım . Bugün çok şükür ki kalp atışlarını da duydum
Elimde 17 flakon prolutex 25 mg var. Gerçekten ihtiyacı olan birine ücret talep etmeden sadece kargo karşılığı göndermek isterim. Varsa almak isteyen özelden yazabilir bana ❤
Teşekkür ederim ama ilaçları kestim birkaç güne düşük bekliyorum aile hekiminden isteyebiliyorsunuz ben başka yerde beta baktırmadım hiç hep sağlık ocağına gittimöncelikle rabbim bebeginizi saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin benim cuma günü lekelenmem oldu ama hala adetim olmadı 3 gün geçti cuma günü kan verecegım ama saglık ocakları beta kanı almıyorlar die biliyorum aile hekimlikleri demi dogru aynı yer :)
Olmamıştır merak etme o kadar yürümekle kalkmakla falan. Böyle zamanlarda insan hassas oluyor hormonlarda tetikliyor sanırım stres baskı derken herşey üst üste geliyor yalnız değilsin bende bazen tedavilerde aynı şeyleri yaşadım insan kendine hakim olamıyor bazenKızlar yaa bugün transferin 3. Günü. Sizinle paylaşmak istedim bu aralar biraz sıkıntılı zamanımdayım. Ben 2-3 gündür hep stresliyim sinirlendim falan eşimle de tartıştım sinirlenip kalktığımda yürümeme falan dikkat etmedim ağladım zorladım paso sinirlendim sanki bu tutmadı ya hem de benim yüzümden. Offf birşey olmuş mudur acaba
Cok gecmis olsun canim umarim tez vakitte toparlanirsin.. hayirlisiyla transferinide olursun doktorunu degistirdigin iyi olmusKızlar iyi geceler. Her gün okuyorum msjlarınızı. Bendeki durunlar histereskopi yapıldı ve 3 tane et beni çıkarmışlar. Önceki doktprum rahim filmi filan herşey yolundaydı dedi. Tüp bebek doktorum transferden önce. Rahim filminde kabarcıklar var transfer öncesi sorun varsa çözmüö olalım dedi. Ve dediği gibi oldu. Hsgyi çeken doktor normal hamile kalman çok zor bunlarla dedi. Belkide sorun buydu ama hiçbir.doktor dememişti. Bakaljm alındı 3üde. Şubatta transfer olacak. Cumartesi oldu işlemi hala tuvalette ufak ufak kanama oluyor pede gelmiyor. Çektirenlerde süreç nasıldı . Umarım bir kaç güne geçer
aaa çok üzüldüm afedersin kusura bakma lütfenTeşekkür ederim ama ilaçları kestim birkaç güne düşük bekliyorum aile hekiminden isteyebiliyorsunuz ben başka yerde beta baktırmadım hiç hep sağlık ocağına gittim
Önemli değil umarım sen güzel haberler alırsınaaa çok üzüldüm afedersin kusura bakma lütfen
Sağlık ocağı ve devlet hastaneleri reçetenle ücretsiz canım.Kızlar merhaba, dün transferim yapıldı. Bu kalçadan verilen iğneleri ücretsiz nerede vurdurabiliriz? Yakınımda oturan arkadaşımın annesi vardı hemşire o vuruyordu fakat iğne başı 50TL ve bu iğnelerde uzun sürecek gibi. yardımcı olur musunuz?
Sen transferden öncede böyleydin, şu sinirini biraz rafa kaldır tatlım. 9 ay falan, bebişde sinirli olur bak.Kızlar yaa bugün transferin 3. Günü. Sizinle paylaşmak istedim bu aralar biraz sıkıntılı zamanımdayım. Ben 2-3 gündür hep stresliyim sinirlendim falan eşimle de tartıştım sinirlenip kalktığımda yürümeme falan dikkat etmedim ağladım zorladım paso sinirlendim sanki bu tutmadı ya hem de benim yüzümden. Offf birşey olmuş mudur acaba
Evet bende öyle okumuştum.Kızlar bişey sorucam yanlış mı okudum ya da nerde okudum bilmiyorum ama. Acaba hurma yemek sakıncalı mı transferden sonra. bu trabzon hurma meyvesinden.
Canim benim çok teşekkür ederimAllahima sukurler olsun canim simdi biraz daha tadini cikarma zamaniguzel kalpli insan guzel dusunmussun Rabbim burdaki herkeze mucizeler yasatsin baskalarinada umut olmak cok guzel birsey
Canım et beninden kastın polip galiba. Benim de gecen yil ocak ayinda alindi poliplerim hsg'li ameliyat ile benimki pamukcuk seklinde tum rahmimi sarmisti. Maalesef teshisi cok zor ben de kac kez hsg cekildim ultrason cekildim hic farkedilmedi bi kez adetim cok parcali olunca ayni doktoruma gittim ve sulu ultrasonla bakip gordu ve hemen ertesi aya ameliyata aldi. Bana doktor bu ameliyat tup bebek basarisini arttirir ama polip tekrar edebilir o yuzden 1 yil gecmeden tup bebek denememiz lazim dedi biz belki gebelige polipler engeldir diye 8 ay denedim yine gebelik olmayinca tup bebek'e basladik. Benim de operasyonum 1 saatlik anestezili bi ameliyatti. Benim bi hafta hafif kanamam oldu, ve bi iki hafta kendime dikkat ettim agir kaldirmadim, usutmedim, cok is guc yapmadim. Ama sukur oyle agrim sizim olmamisti cok hafif kramplar oluyorduKızlar iyi geceler. Her gün okuyorum msjlarınızı. Bendeki durunlar histereskopi yapıldı ve 3 tane et beni çıkarmışlar. Önceki doktprum rahim filmi filan herşey yolundaydı dedi. Tüp bebek doktorum transferden önce. Rahim filminde kabarcıklar var transfer öncesi sorun varsa çözmüö olalım dedi. Ve dediği gibi oldu. Hsgyi çeken doktor normal hamile kalman çok zor bunlarla dedi. Belkide sorun buydu ama hiçbir.doktor dememişti. Bakaljm alındı 3üde. Şubatta transfer olacak. Cumartesi oldu işlemi hala tuvalette ufak ufak kanama oluyor pede gelmiyor. Çektirenlerde süreç nasıldı . Umarım bir kaç güne geçer
Hayırlı olsun inşallahDaha kan vermedim idrar testim silik çıkmıştı dün bugün baya belirgin çıktı aynı markayla tekrarladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?