Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Şurada sabretmen gereken 10 gün var. Niye zorluyorsun kendini 😑 bişey olacağını sanmıyorum ama stresi at kenara. Bebek için sağlıksız bir durum. Kocan da ayıp etmiş yani azcık alttan alıcak bugünlerde seni
Yok zorlamadım zırladım yazıcaktım 😁 sorma Koficim ayıp eden geldi bana etti yani o yüzden Allahtan hayırlısı diyorum :(veriyorsada sebebi var vermiyorsa da sebebi var diyorum. En sıkıntılı zamanlarım bu zamana denk geldi emeği geçen herkes sağolsun bana da Bi huni rica edicem 🤣

Ay sıkma canını yaa, eşinden bu süreçte anlayış göremiyorsan biraz ayrı takılın, aç film iZle dizi izle, bebiş çoktan tutunmuştur zaten inşallah, bir kaç güne testte öğreniriz burdan kutlarız inşallah canım🥰
İlk transferimde çok destek olmuştu. Ama bunda hep tartıştım yani zaten ayrı takılıyorum artık napim 😁 bakalım sonucum ne olcak inşallah kutlamaya değer bişey öğrenirim 🙏🏻

Yok zorlamadım zırladım yazıcaktım 😁 sorma Koficim ayıp eden geldi bana etti yani o yüzden Allahtan hayırlısı diyorum :KK43:veriyorsada sebebi var vermiyorsa da sebebi var diyorum. En sıkıntılı zamanlarım bu zamana denk geldi emeği geçen herkes sağolsun bana da Bi huni rica edicem 🤣
Ay hayırdır ya dönemin niye sıkıntılı? Sen bunları kenara itiyorsun elinin tersiyle. Bunlar kaybetmene sebep olmaz da sakin ol yani beybi bu ne hiddet ne celal 😏

Ay hayırdır ya dönemin niye sıkıntılı? Sen bunları kenara itiyorsun elinin tersiyle. Bunlar kaybetmene sebep olmaz da sakin ol yani beybi bu ne hiddet ne celal 😏
Eften püften sebepler hep tartışma yaşadım. Zaten aileden uzakta gyrbetteyim ne arkadaş ne bir tanıdık hiçç kimsem yok. Onun arkadaşımda var çevresi de ama benim yok beni de kimse anlamayınca bende delirdim 🤪🤪

Çok çok geçmiş olsun bbu sefer mutlu haberi alırsınız inşallah sağlıkla ilerler 🙏🏻Yaaa hiç bilmiyordum böyle değere göre düşük mevzularını bir yandan mantıklı geldi zaten ben kendimi tahmin etmiştim ya düşer ya da kimyasal diyordum öyle de oldu
Haklısınız. Maydanozu ben de duydum söktürücü etkisi varmış. Hatta hurmanın yanında ananas nar kahve kola çikolata gibi şeyler rahim içi komplikasyonlara ve kasılmalara sebep olabileceği için uzak durulması I tavsiye ediyoruz yazmış Bi doktor ben de şaşırdım çünkü ananas nar iyi diye duydum hep
Sagol canim insallah hepimizin olumlu sonuclar alir, saglikla hayirla kucagimiza aliriz bebeklerimizi. Evet tabii dusuk degerle de yine de tutunan var ama en azindan bunlari bilirsek daha hazirlikli oluruz her sonuca diye dusunuyorum. zaten sahsi hobim oldu tup bebek makalesi okumak :halay:

Yani bu sebze mevyelerin de yine en onemlisi olcusu. Oturup bi ananas bitirmedikce cok sorun olmaz Allahin izniyle her sey dozun da guzel. Yine bilimsel makalelerde okudugum kadariyla ozellikle infertilite sorunu yasayan insanlar kafeini birakinca dogurganliklari arttigi tedavilerde sansin yukseldigi yaziyordu o yuzden ilaclara basladigimdan beri kahve/cay/yesilcay tuketmiyorum. tuketmek dusurur diye bisey yok ama ben sadece ihtimali yuksek tutmaya calisiyorum.

Eften püften sebepler hep tartışma yaşadım. Zaten aileden uzakta gyrbetteyim ne arkadaş ne bir tanıdık hiçç kimsem yok. Onun arkadaşımda var çevresi de ama benim yok beni de kimse anlamayınca bende delirdim 🤪🤪
Öyle oluyo ya bı sure sonra cildiriyor insan o yüzden transfer günü hemen kendimi annemmlere bıraktirdim oda durdu 1 2 gün eve işe postaladim rahat rahat anacuğumla takılıyorum evde olsam stres olcak benide etcek hiç gerek yoktu 😂😂

Ben bunu bir yerde okumadım ama burada yazılanlardan yola çıkarak bu sonuca varmıştım, bence de ilk testin en azında 200 300 olması lazım sağlıklı bir gebelik için. İnşallah görürüz o değerleri, benim 10. Gün 44dü ve düşük yaptım, tecrübeyle sabit. Ama Allahın işi işte düşük başlayıp yükselenler de var diyorlar, ben hiç denk gelmedim🤷🏻‍♀️
evet canim iste bilgi sahibi oldukca kendimizi ona gore hazirliyoruz. Zaten bitmiyor cilemiz idrarda pozitif gorsek, kanda ne cikacak, kan da gorsek ikinci kan testi nolucak, o da tamamsa, kese goruncek mi, hadi gorundu diyelim kalp atisi duyulacak mi:KK47::KK47::KK47::KK47: bi arkadasim ilk kez doktora hamileliginin 7. ayinda gitmisti oda cinsiyete gore esya alabilmek icin bunlari duydukca diyorum imtihanimiz zor...

Hadi gözün aydın canım benimde yarın toplanıyor. Biraz korku biraz heyecan var. Nasıl geçti ağrı oluyor mu😬
Sagol canim seninde Allah yardimcin olsun cok fazla ağrı olmuyor zaten narkozlu yapıyorlar sadece biraz kasik ağrısı oluyor bol bol dua et

Sagol canim seninde Allah yardimcin olsun cok fazla ağrı olmuyor zaten narkozlu yapıyorlar sadece biraz kasik ağrısı oluyor bol bol dua et
Sağol canım Allah yardımcımız olsun her aşamada inşallah. Seninde inşallah sağlıklı sağlıklı bolca embriyoların okur. kaç dk sürdü bu işlem bide sen ne düşünüyorsun taze transfer mi dondurulmuş mu. Benimki herhangi bir sorun olmazsa taze olacak

Streslisiniz şimdi bu dönem. Beklemeler kolay olmuyor. Senin kadar o da stres yapiyordur. Öpüşün barışın bu gece (ama yanaktan 😁)

Streslisiniz şimdi bu dönem. Beklemeler kolay olmuyor. Senin kadar o da stres yapiyordur. Öpüşün barışın bu gece (ama yanaktan 😁)

Sağol canım Allah yardımcımız olsun her aşamada inşallah. Seninde inşallah sağlıklı sağlıklı bolca embriyoların okur. kaç dk sürdü bu işlem bide sen ne düşünüyorsun taze transfer mi dondurulmuş mu. Benimki herhangi bir sorun olmazsa taze olacak
Benim bu 3 cu olduğu için dondurulmuş olacak bahceci genelde dondurulmuş yapıyor valla benim toplam 1 saat sürdü hayırlısı hakkımızda

Kızlar iyi geceler. Her gün okuyorum msjlarınızı. Bendeki durunlar histereskopi yapıldı ve 3 tane et beni çıkarmışlar. Önceki doktprum rahim filmi filan herşey yolundaydı dedi. Tüp bebek doktorum transferden önce. Rahim filminde kabarcıklar var transfer öncesi sorun varsa çözmüö olalım dedi. Ve dediği gibi oldu. Hsgyi çeken doktor normal hamile kalman çok zor bunlarla dedi. Belkide sorun buydu ama hiçbir.doktor dememişti. Bakaljm alındı 3üde. Şubatta transfer olacak. Cumartesi oldu işlemi hala tuvalette ufak ufak kanama oluyor pede gelmiyor. Çektirenlerde süreç nasıldı . Umarım bir kaç güne geçer

Back