Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Ya size bir şey sorabilir miyim ben ayın 11 inde transfer oldum 17ocakta idrar testi yaptım pozitifi gördüm eşimle dayanamadık kan testi verdim hcg 40 çıktı yani 6.gün oluyor sanırım ve salı günü yani yarın testim tekrarlanacak ama idrarla takip edim dedim sanki iyice rengi açıldı gibi geldi acaba Dün ilk testi öğlen 3 te yaptım 2.testi sabah 7.30 da yaptım diğer son 2 yide ard arda aynı idrarla yaptım kafayı yicem 😣 nolur fikir verin olmadı mı
F4A67421-6ED9-42F2-9CF6-CF951A52C8E3.png

Ya size bir şey sorabilir miyim ben ayın 11 inde transfer oldum 17ocakta idrar testi yaptım pozitifi gördüm eşimle dayanamadık kan testi verdim hcg 40 çıktı yani 6.gün oluyor sanırım ve salı günü yani yarın testim tekrarlanacak ama idrarla takip edim dedim sanki iyice rengi açıldı gibi geldi acaba Dün ilk testi öğlen 3 te yaptım 2.testi sabah 7.30 da yaptım diğer son 2 yide ard arda aynı idrarla yaptım kafayı yicem 😣 nolur fikir verin olmadı mı Eki Görüntüle 2763996
Merhaba idrar testlerinin markalari farklı siliklik ondan kaynaklı olabilir hassasiyetleri farklıdır hem idrar farklı olabilir aldığınız sivi miktarı falan etkilidir yani sıkıntı yapmayın

Ya size bir şey sorabilir miyim ben ayın 11 inde transfer oldum 17ocakta idrar testi yaptım pozitifi gördüm eşimle dayanamadık kan testi verdim hcg 40 çıktı yani 6.gün oluyor sanırım ve salı günü yani yarın testim tekrarlanacak ama idrarla takip edim dedim sanki iyice rengi açıldı gibi geldi acaba Dün ilk testi öğlen 3 te yaptım 2.testi sabah 7.30 da yaptım diğer son 2 yide ard arda aynı idrarla yaptım kafayı yicem 😣 nolur fikir verin olmadı mı Eki Görüntüle 2763996
Canim stres yapma 6. Gün kan testi için çok erken doktor mu yapmanızı istedi.
En az 10 gün sonra kan testi yapılması gerekiyor.
Endiselenme hadi gözün aydın hayalet çizgiyi gördün daha yeni yerini yapıyor yavrun bu dönemde stres çok önemli dikkat et
Ayrıca aynı gün 3 kez mi test yaptın 🤭

Merhaba idrar testlerinin markalari farklı siliklik ondan kaynaklı olabilir hassasiyetleri farklıdır hem idrar farklı olabilir aldığınız sivi miktarı falan etkilidir yani sıkıntı yapmayın
Allah razı olsun içime su serptiniz son yaptığım testte erken gebelik testiydi oda en koyusu aslında doğru söylüyorsunuz

Hayrlı olsun cnm inşallah güzel haberlerinide alırız🥰🥰🥰
Amin inşallah isteyen herkese nasip etsin Rabbim 🥰 Benimki 4 bc kalite dediler pozitif sonuç alanların nasıldı acaba embriyo kaliteleri bilenler yazabilir mi ? Birde transfer öncesi yeme içme olsun yada dikkat etmem gereken bişey var mı bilgisi olanlar yazarsa çok mutlu olurum şimdiden sağolun

Canim stres yapma 6. Gün kan testi için çok erken doktor mu yapmanızı istedi.
En az 10 gün sonra kan testi yapılması gerekiyor.
Endiselenme hadi gözün aydın hayalet çizgiyi gördün daha yeni yerini yapıyor yavrun bu dönemde stres çok önemli dikkat et
Ayrıca aynı gün 3 kez mi test yaptın 🤭
😂😂 evet ağlaya ağlaya hemde doktorum 10.gün istedi ben pozitifi görünce uça uça kan vermeye gittim planda sadece idrarla takip etmek vardı 🤭 doktorumdan gizleyeceğim o ayrı bir konu 🤣

Allah razı olsun içime su serptiniz son yaptığım testte erken gebelik testiydi oda en koyusu aslında doğru söylüyorsunuz
Ne demek ayrıca kan testinin bile 48 saat sonra ikiye katlanması bekleniyor sabahtan aksama idrar testiyle artisi anlayamazsınız boşuna kendinizi ve bebeğinizi strese sokmayın Allahın izniyle sizinle 😇

Evet tek umudumuz embryomuz tuttu Allahima sukurler olsun🥰 cesitli trizomi ler oluyor down sendromu vesayre
Olmaz olmaz birşey sağlıklı gelmisya öyle düşün bizde ngs ye gönderdik sağlıksız dediler açıklama yok sizin raporda ne yaziyor

😂😂 evet ağlaya ağlaya hemde doktorum 10.gün istedi ben pozitifi görünce uça uça kan vermeye gittim planda sadece idrarla takip etmek vardı 🤭 doktorumdan gizleyeceğim o ayrı bir konu 🤣
Aynen söyleme sakın hiç endiselenme gözün aydın Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🤲💕

Ne demek ayrıca kan testinin bile 48 saat sonra ikiye katlanması bekleniyor sabahtan aksama idrar testiyle artisi anlayamazsınız boşuna kendinizi ve bebeğinizi strese sokmayın Allahın izniyle sizinle 😇
48 saatten sonra vermem daha iyi olur dimi 52.saatte felan

Back