- 29 Ekim 2019
- 2.316
- 3.864
- 83
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #12.101
Napalım bacı istemeyız tabıkı bnlar basımıza keşke gelmese ama kusursuzca süremiyoruz hayatımızı acımızla sevıncımızle katlanıyr hepsıne inşlh seni üzmeden gider
Aldım ağzımın payını oturdum asagi bekle sen cikar 3 günde
6.günde hayalet çizgiyi zor gördüm
Valla hiç sorma oturup yapacam 3. Günde
Merhaba idrar testlerinin markalari farklı siliklik ondan kaynaklı olabilir hassasiyetleri farklıdır hem idrar farklı olabilir aldığınız sivi miktarı falan etkilidir yani sıkıntı yapmayınYa size bir şey sorabilir miyim ben ayın 11 inde transfer oldum 17ocakta idrar testi yaptım pozitifi gördüm eşimle dayanamadık kan testi verdim hcg 40 çıktı yani 6.gün oluyor sanırım ve salı günü yani yarın testim tekrarlanacak ama idrarla takip edim dedim sanki iyice rengi açıldı gibi geldi acaba Dün ilk testi öğlen 3 te yaptım 2.testi sabah 7.30 da yaptım diğer son 2 yide ard arda aynı idrarla yaptım kafayı yicemnolur fikir verin olmadı mı Eki Görüntüle 2763996
Canim stres yapma 6. Gün kan testi için çok erken doktor mu yapmanızı istedi.Ya size bir şey sorabilir miyim ben ayın 11 inde transfer oldum 17ocakta idrar testi yaptım pozitifi gördüm eşimle dayanamadık kan testi verdim hcg 40 çıktı yani 6.gün oluyor sanırım ve salı günü yani yarın testim tekrarlanacak ama idrarla takip edim dedim sanki iyice rengi açıldı gibi geldi acaba Dün ilk testi öğlen 3 te yaptım 2.testi sabah 7.30 da yaptım diğer son 2 yide ard arda aynı idrarla yaptım kafayı yicemnolur fikir verin olmadı mı Eki Görüntüle 2763996
Allah razı olsun içime su serptiniz son yaptığım testte erken gebelik testiydi oda en koyusu aslında doğru söylüyorsunuzMerhaba idrar testlerinin markalari farklı siliklik ondan kaynaklı olabilir hassasiyetleri farklıdır hem idrar farklı olabilir aldığınız sivi miktarı falan etkilidir yani sıkıntı yapmayın
Bende çıkmaz zaten biliyorum daha çok erken 3. Gün diyip dayanamayıp yapmıştımAyy olsun.çıkmazsa daha erken zaten deyip kendimi avuturum
Amin inşallah isteyen herkese nasip etsin RabbimHayrlı olsun cnm inşallah güzel haberlerinide alırız
Canim stres yapma 6. Gün kan testi için çok erken doktor mu yapmanızı istedi.
En az 10 gün sonra kan testi yapılması gerekiyor.
Endiselenme hadi gözün aydın hayalet çizgiyi gördün daha yeni yerini yapıyor yavrun bu dönemde stres çok önemli dikkat et
Ayrıca aynı gün 3 kez mi test yaptın
Ne demek ayrıca kan testinin bile 48 saat sonra ikiye katlanması bekleniyor sabahtan aksama idrar testiyle artisi anlayamazsınız boşuna kendinizi ve bebeğinizi strese sokmayın Allahın izniyle sizinleAllah razı olsun içime su serptiniz son yaptığım testte erken gebelik testiydi oda en koyusu aslında doğru söylüyorsunuz
Olmaz olmaz birşey sağlıklı gelmisya öyle düşün bizde ngs ye gönderdik sağlıksız dediler açıklama yok sizin raporda ne yaziyorEvet tek umudumuz embryomuz tuttu Allahima sukurler olsuncesitli trizomi ler oluyor down sendromu vesayre
Aynen söyleme sakın hiç endiselenme gözün aydın Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinevet ağlaya ağlaya hemde doktorum 10.gün istedi ben pozitifi görünce uça uça kan vermeye gittim planda sadece idrarla takip etmek vardı doktorumdan gizleyeceğim o ayrı bir konu
Tamam canım benim olsun bakalım mücadeleye devamGittim dün iptal bebeğim gene inceldi dahada inceldinapak bu ayda kısmet olmadı öbür ay ara vercem zaten bi süre dinlencem
Aynen öyle bebem yaAynen öyle bacım napalım bana şer geliyor üzüyor ama vardır bunda bir hayır Allahın izniyle
48 saatten sonra vermem daha iyi olur dimi 52.saatte felanNe demek ayrıca kan testinin bile 48 saat sonra ikiye katlanması bekleniyor sabahtan aksama idrar testiyle artisi anlayamazsınız boşuna kendinizi ve bebeğinizi strese sokmayın Allahın izniyle sizinle
Allah razı olsun hepimize inşaAllahAynen söyleme sakın hiç endiselenme gözün aydın Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Bana kalırsa 10. günü bekle kan testi için48 saatten sonra vermem daha iyi olur dimi 52.saatte felan
48 saati doldurduktan sonra verebilirsiniz sağlıkla ilerlesin48 saatten sonra vermem daha iyi olur dimi 52.saatte felan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?