- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #12.081
İnşaAllah perşembe günü gidecem doktora o zaman kadar geldi geldi artık stres muhtemelen etkikiyordur ama elimde değil hayırlısı ne diyimStres yapma belki etkiler ucgun içinde gelir belki gerek kalmaz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşaAllah perşembe günü gidecem doktora o zaman kadar geldi geldi artık stres muhtemelen etkikiyordur ama elimde değil hayırlısı ne diyimStres yapma belki etkiler ucgun içinde gelir belki gerek kalmaz
Ahahahaha
Ay evet o bendim dimi 3. Gün test yapan![]()
Bu aralar özledim seni![]()
Aynen hayırlısı olsun canım hayat ne garip tutsun diye kendinizi parsliyoruz sonrada düşsün diye vsyhİnşaAllah perşembe günü gidecem doktora o zaman kadar geldi geldi artık stres muhtemelen etkikiyordur ama elimde değil hayırlısı ne diyim
İnşaAllah perşembe günü gidecem doktora o zaman kadar geldi geldi artık stres muhtemelen etkikiyordur ama elimde değil hayırlısı ne diyim
Hemşirecikler boş belesten atmiyolardi aslında.. Nasıl ki gebeliğimiz pozitif çıksa da içimizden acaba 2. değer 2 ye katlanacak mi, katlansa da kimyasal mi, dış gebelik mi, kese var mi kese varsa da boş kese olabilir mi? Hadi bunların hepsini geçtim herşey yolunda diyelim acaba sağlıcakla gebeligim ilerleyecek mi, kucağıma alabilecek miyim diye nasil düşünüyorsak arkadaşın hemşireleri de kimyasal mi, dis gebelik mi diye takip etmemiz lazım demiş ve arkadaşta haliyle bu günlerde güzel şeyler duymaya ihtiyacı olduğu için hemşirelerin bu söylemi onu tedirgin etmiş anladigim kadarıyla.. :) Aslında olması gereken, yapılması gerekeni anlatmışlar arkadaşa hemşirecikler...Bak gördünmü hemşirecikler boş beleşten atıyor ohh maşallah cok gzl değerin![]()
Umarim oyledir birde kan uyusmazligim var ve 20.ci haftada detayli ultrason olucak bakalim hayirlisiyla onlarida atlatirim bizde kromozomal anomali var pgt ne kadar guvenilir olursa olsun insan yinede dusunuyor herhangi bi sikinti varmi diye.. hayirlisiyla kavusalim yavrularimiza inshaAllah sizinde transferden sonra cabucak gecsin su riskli donemlerOo maşallah sen riski atlatmissin canım hayırla kucağına almak nasip olsun
Ne yazıkki öylee inan hep aklıma bu geliyor zaten transfer den beri aman düşmesin tutsun diye dua et şimdi kendi gitse diye bakıyorumAynen hayırlısı olsun canım hayat ne garip tutsun diye kendinizi parsliyoruz sonrada düşsün diye vsyh
Bir sorun çıkmaz inşallah canım pgt ile sağlıklı embriyoyumu buldunuz?tabiki 100Umarim oyledir birde kan uyusmazligim var ve 20.ci haftada detayli ultrason olucak bakalim hayirlisiyla onlarida atlatirim bizde kromozomal anomali var pgt ne kadar guvenilir olursa olsun insan yinede dusunuyor herhangi bi sikinti varmi diye.. hayirlisiyla kavusalim yavrularimiza inshaAllah sizinde transferden sonra cabucak gecsin su riskli donemler
Hayat işte ne kadar ilginç olsun diye beklediğim şey yeri geldimi olmasın oluyorNe yazıkki öylee inan hep aklıma bu geliyor zaten transfer den beri aman düşmesin tutsun diye dua et şimdi kendi gitse diye bakıyorum
Bebim doktor da ilacı keselim bekleyelim düşmezse eğer kürtaj dedi 4 gün oldu ilacı keseli çarşamba gel dedi ama ben perşembe gidecem kürtaj olmak istemiyorum dedim doktorda umarım kendi düşer gerek kalmaz dedi ama hiç birşey de gelmeyince endişe yaptım inşaAllah senin dediğin gibi olurum bendeCanım umarım çok canını sıkmadan geçer gider. Bana doktorum kürtaj yapmamıştı, kendi kendine düşürürsün bekleyelim demişti. Beta 2300lerdeydi bunu söylediğinde. Gerçekten de kendim düşürdüm, biraz uzun sürüyor ama operasyon geçirmek zorunda kalmıyorsun. İlaçları kestikten 1 hafta sonra kanama başlamıştı
Evet tek umudumuz embryomuz tuttu Allahima sukurler olsunBir sorun çıkmaz inşallah canım pgt ile sağlıklı embriyoyumu buldunuz?tabiki 100garantisi yok hiçbir şeyin ama birşey olmaz inşallah merak etme kromozal anomalide ne oluyormuş?
Aynen öyle bacım napalım bana şer geliyor üzüyor ama vardır bunda bir hayır Allahın izniyleHayat işte ne kadar ilginç olsun diye beklediğim şey yeri geldimi olmasın oluyor
Bende seni özledim bayadır konuşamıyoruzAhahahaha
Ay evet o bendim dimi 3. Gün test yapan![]()
Bu aralar özledim seni![]()
Hemşirecikler boş belesten atmiyolardi aslında.. Nasıl ki gebeliğimiz pozitif çıksa da içimizden acaba 2. değer 2 ye katlanacak mi, katlansa da kimyasal mi, dış gebelik mi, kese var mi kese varsa da boş kese olabilir mi? Hadi bunların hepsini geçtim herşey yolunda diyelim acaba sağlıcakla gebeligim ilerleyecek mi, kucağıma alabilecek miyim diye nasil düşünüyorsak arkadaşın hemşireleri de kimyasal mi, dis gebelik mi diye takip etmemiz lazım demiş ve arkadaşta haliyle bu günlerde güzel şeyler duymaya ihtiyacı olduğu için hemşirelerin bu söylemi onu tedirgin etmiş anladigim kadarıyla.. :) Aslında olması gereken, yapılması gerekeni anlatmışlar arkadaşa hemşirecikler...![]()
Napalım bacı istemeyız tabıkı bnlar basımıza keşke gelmese ama kusursuzca süremiyoruz hayatımızı acımızla sevıncımızle katlanıyr hepsıne inşlh seni üzmeden giderAynen öyle bacım napalım bana şer geliyor üzüyor ama vardır bunda bir hayır Allahın izniyle
Gittim dün iptal bebeğim gene inceldi dahada inceldiPlutonMerkez ne yaptın beybim gittinmi keltosuna
İnşaAllah öyle tabi hep mutlu yada hep mutsuz olsak birşeyler eksik kalır hayat işte acısıyla tatlısıyla yaşıyoruz teşekkür ederimNapalım bacı istemeyız tabıkı bnlar basımıza keşke gelmese ama kusursuzca süremiyoruz hayatımızı acımızla sevıncımızle katlanıyr hepsıne inşlh seni üzmeden gider
Oha çok mantıklı, 3. Gün test yapma fikri çok içime sindi, stokladım zaten testleri, transfer olur olmaz başlıcam sanırım![]()
Bi ara uzun uzun dertleşelimBende seni özledim bayadır konuşamıyoruz![]()
Bunun nedenini bilemiyor mu doktor üst üste aynı durumu yaşıyorsun anladığım kadarıylaGittim dün iptal bebeğim gene inceldi dahada inceldinapak bu ayda kısmet olmadı öbür ay ara vercem zaten bi süre dinlencem