Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Ben de endişe ediyordum ama regl ağrısı hamilelik belirtilerinden de sayılıyıormuş ve de hamile kalan arkadaşlardan da bu ağrıyı çektiklerini duydukça biraz rahatlıyorum açıkçası
Vallahi agri olsun mu olmasın mi hangisi daha iyi bilemiyor insan hakkımızda hayırlısını diliyorum heyecanla bekliyoruz

Bence olumsuz düşünme. Bu sefer başka bu sefer tutacak inşallah tabi herkesin vücudu ,reaksiyonu farklı. Hamile olduğunu anlamadan doğrunlar var

Merhaba bende 2-3 hafta sonra bir tane orta kalite dondurulmuş embriyom var onu transfer olcam sizlerin güzel pozitif mesajlarını okudukça mutlu oldum yazmak istedim. Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Hayrlı olsun cnm inşallah güzel haberlerinide alırız

Malesef bende bekliyorum leke dahi yok agrı sancı hiçbirşey yok beklemesek gelir bekliyorum ya gelmiyor 3 gün daha gelmezse kürtaj dedi iyice stres yaptım
Stres yapma belki etkiler ucgun içinde gelir belki gerek kalmaz

Merhaba bende 2-3 hafta sonra bir tane orta kalite dondurulmuş embriyom var onu transfer olcam sizlerin güzel pozitif mesajlarını okudukça mutlu oldum yazmak istedim. Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Hoşgeldin canım, ben de 2 haftaya transfer olacam, herşey yolunda giderse ocak sonu sanırım transferim. İlk transferin mi olacak senin, rahim kalınlaştırma mı yapılıyor şu anda ne aşamadasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…