- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #12.061
Vallahi agri olsun mu olmasın mi hangisi daha iyi bilemiyor insan hakkımızda hayırlısını diliyorum heyecanla bekliyoruzBen de endişe ediyordum ama regl ağrısı hamilelik belirtilerinden de sayılıyıormuş ve de hamile kalan arkadaşlardan da bu ağrıyı çektiklerini duydukça biraz rahatlıyorum açıkçası
Bence olumsuz düşünme. Bu sefer başka bu sefer tutacak inşallahValla hep öyle diyorlar ama nedense hiç inanasım gelmiyor inşallah öyledir ben ne zaman bu ağrıyı yaşasam hep uğursuz geldi bana. Benim diğeri kimyasaldı başlangıçta artıyordu değerim ama yine adet ağrısı olmuştu. Ne kasık batması ne bişey hiç bişey hissedememiştim. Açıkcası bu kasık batması nedir çok merak ediyorum
İnşallah canım benimBence olumsuz düşünme. Bu sefer başka bu sefer tutacak inşallahtabi herkesin vücudu ,reaksiyonu farklı. Hamile olduğunu anlamadan doğrunlar var
Kaç gün oldu?Ne bilim kız ruhum sıkılıyor
Bugün 2. Günüm kuzu ya cumartesi olmuştum. Geçmiyor günler yaaaKaç gün oldu?
Merhabalaaar 1143 çıktı bugun test sonucum perşembe günü keseyi görmeye gidiyoruz allah izin verirseInşaallah canım Rabbim devamını getirsin, sağlıkla ilerlesin
Canım haber vereyim dedim 1143 çıktı sonucum 21 ocakta gidiyoruz görmeye bebişi Allah izin verirseyani hemşireler çokmu bilio sanki.sen içini rahat tut ne güzel artmıs inşlh artmaya da devam eder seninki geç döllenmiş) sabr ve dua ile bekle artık gzl olur herşey
Hadi gözün aydın maşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinMerhabalaaar 1143 çıktı bugun test sonucum perşembe günü keseyi görmeye gidiyoruz allah izin verirse
Bak gördünmü hemşirecikler boş beleşten atıyor ohh maşallah cok gzl değerinCanım haber vereyim dedim 1143 çıktı sonucum 21 ocakta gidiyoruz görmeye bebişi Allah izin verirse
Hayrlı olsun cnm inşallah güzel haberlerinide alırızMerhaba bende 2-3 hafta sonra bir tane orta kalite dondurulmuş embriyom var onu transfer olcam sizlerin güzel pozitif mesajlarını okudukça mutlu oldum yazmak istedim. Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Bebegm sendeBugün 2. Günüm kuzu ya cumartesi olmuştum. Geçmiyor günler yaaa
Ahahahaha
Oo maşallah sen riski atlatmissin canım hayırla kucağına almak nasip olsunInshaAllah canim 11+2 yim
Transfer sonrası 3.gun muAhahahaha
Ay evet o bendim dimi 3. Gün test yapan
Bu aralar özledim seni
Malesef bende bekliyorum leke dahi yok agrı sancı hiçbirşey yok
Stres yapma belki etkiler ucgun içinde gelir belki gerek kalmazMalesef bende bekliyorum leke dahi yok agrı sancı hiçbirşey yokbeklemesek gelir bekliyorum ya gelmiyor 3 gün daha gelmezse kürtaj dedi iyice stres yaptım
Merhaba bende 2-3 hafta sonra bir tane orta kalite dondurulmuş embriyom var onu transfer olcam sizlerin güzel pozitif mesajlarını okudukça mutlu oldum yazmak istedim. Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?