Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Ben de endişe ediyordum ama regl ağrısı hamilelik belirtilerinden de sayılıyıormuş ve de hamile kalan arkadaşlardan da bu ağrıyı çektiklerini duydukça biraz rahatlıyorum açıkçası ☺️
Vallahi agri olsun mu olmasın mi hangisi daha iyi bilemiyor insan hakkımızda hayırlısını diliyorum heyecanla bekliyoruz 🙈

Valla hep öyle diyorlar ama nedense hiç inanasım gelmiyor inşallah öyledir ben ne zaman bu ağrıyı yaşasam hep uğursuz geldi bana. Benim diğeri kimyasaldı başlangıçta artıyordu değerim ama yine adet ağrısı olmuştu. Ne kasık batması ne bişey hiç bişey hissedememiştim. Açıkcası bu kasık batması nedir çok merak ediyorum 😁😁
Bence olumsuz düşünme. Bu sefer başka bu sefer tutacak inşallah 🙏🏻 tabi herkesin vücudu ,reaksiyonu farklı. Hamile olduğunu anlamadan doğrunlar var 😂

Merhaba bende 2-3 hafta sonra bir tane orta kalite dondurulmuş embriyom var onu transfer olcam sizlerin güzel pozitif mesajlarını okudukça mutlu oldum yazmak istedim. Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Hayrlı olsun cnm inşallah güzel haberlerinide alırız🥰🥰🥰

Merhaba bende 2-3 hafta sonra bir tane orta kalite dondurulmuş embriyom var onu transfer olcam sizlerin güzel pozitif mesajlarını okudukça mutlu oldum yazmak istedim. Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Hoşgeldin canım, ben de 2 haftaya transfer olacam, herşey yolunda giderse ocak sonu sanırım transferim. İlk transferin mi olacak senin, rahim kalınlaştırma mı yapılıyor şu anda ne aşamadasın

Back