• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Valla geçen hafta gittim bi dr'a ama ölçümü doğru yaptıysa bugün 6+2. Çok çok geç yumurtlamışım son adeti baz alamadık 🤷‍♀️ adetim 9 gün geçmişti test yapmıştım negatifti. Yumurtlamayı baskılasın diye estrofem kullanmıştım ondan oldu zaar 😁
Hahhaha çok baskılamıș maşallah😂😂 böyle baskılamanin gözünü seveyim peh bee onca yıl bekle bekle tam transfer olcan sen onu bekleyeme ohh ne hoş olmuş 😍😍😍

Oldu valla öyle bişeyler 🤭 sen bide benim şokumu görseydin. Hiç beklemiyordum hiç.
Sevincini buradan paylaşıyorum ☺️😍 ben çok mutlu oldum adına böyle haberler beni daha bi heyecanlandırıyor 💃💃💃 Allahım tamamına erdirsin inşallahhh 🤲 kız kime ne sadakası verdin de Allah "doğal olmasını nasip etsin" duanı kabul etti.. Eminim bu duayı hep etmişsndr çünkü sen dogalliktan yanasın Rabbim gönlüne göre verdi şükür 😍😘

O konuda haklısın canım. Evet bu herkes için geçerli de bu kadar altını çizerek söylemenin anlamı yok. Ama 2 katı artmış sıkma canını. Kese kontrolu ne zaman?
Pazartesi tekrarlıcam testi mi sonra 10 gün sonra kese için randevu alabilirsin dedi doktorum hayırlısı olsun sağlıkla görebilirim insallah 🙏

Gel bacım gel, hoşgeldin, severiz hamileleri, bize uğur getir şans getir, asıl biz transfer olmayı bekleyenler ve olanlar siz hamile bacılarımızın arasına girelim inşallah, Allah herkese yaşatsın bu duyguyu, sağlıkla🥰🧿🍀🎉🎊

Hamile diyemiyorum hala kendime ama inşallah toptan yuvarlacık oluruz 🥰 2021 bizim yılımız kızlar. İnanmak başarmanın yarısı. Sağlıklı bebelerimiz olsun çifter çifter:emir_bebek::anneadayı::nazar::KK200: Bu arada çok yatmayın ve bol su için. :KK50:

UkaderU UkaderU naptın kuş aldın mı miniklerini ? 🤩🤩🤩 transfer nasıldı?
Koficim aldım geldim daha yeni geldim. 🤩🤩 Güzel geçti transfer şansıma kendi doktorumla birlikte merkezde ki diğer doktorda gelmek istedi o da katıldı çok mutlu oldum ikisi yaptılar transferimi 🙏🏻❣️🥰

Nosking Nosking canımcımmm geldim transferden aldım minikleri uzanıyorum şimdi 🥰🥰 kofiye de yazdım az evvel şansıma kendi doktorumla merkezdeki diğer doktorda katıldı transferime ikisi yaptılar çok mutlu oldum. Doktor güzel Bi transfer oldu dedi 😊
ayyyhh :emir_bebek: hadi hayırlı olsun sağlıklı olsun canım benim:KK68:

Ay maşallah transferler, pozitif ler. Darısı bekleyenlere inşallah. Bende yeni katıldım aranıza. Şuan yumurta büyütme aşamasındayım. Pazartesi Dr a gideceğim tekrar kontrole ama bugün bir de ne göreyim hafif bir leke. Çok korktum Dr a sordum ilaçlardan olabilir dedi ama yine de endişeleniyorum. Aranızda var mı böyle bi durumla karşılaşan acaba

bişet dedi mi doktorun, ne zaman test yapacaksın, şunu yeme bunu yeme dediler mi :anneadayı:
Paketli gıda yeme dedi. Çok katı yatak istirahatine gerek yok bugün uzan yarın falan oturmaya başlarsın dedi. Kahvaltı çok önemli tereyağı bal bunları ye güvendiğin yerden süt al iç dedi. Mevsiminde meyve sebze ye dedi. Ayın 30 unda test yap dedi 14 gün sonra yani 😊

Oldu valla öyle bişeyler 🤭 sen bide benim şokumu görseydin. Hiç beklemiyordum hiç.
Yaa çok güzel tedavi olurken kendiliğinden hamile kalmak 🤰 tabi ki şok yaşarsınız ben delirirdim heralde hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah bizlere de dua edin hamilelerin duası kabul olurmuş 🥰 gözünüz aydın tekrar

Kızlar merhaba.Hafif bir kanama alanı olunca doktorum oksapar ı kesmişti Ama benim iki genimde heterozigot var doktor ciddi olmadığını söyleyip bıraktırdı.Ama ben araştırdım baya genler heterozigot olsa bile önlem amaçlı kan sulandırıcı iğneyi bıraktırmamıs doktorların cogu.Dün kanama alanı yok demişti doktor ama bugün kahverengi lekelenmelrim oldu baya minik minik bir kaç pıhtı geldi ama çok küçük onlarda kahverengi gibi.Şu an lekelenmelrim azaldı, kanamaya çevirseydi acile gidecektik ama sabah gideceğiz doktor tekrar lekelenme olursa kan uyuşmazlığı iğnesini yapalım demişti onu yapacağız.Ve ben akşam oksapar yaptım yeniden pıhtı olunca çok korktum ama pıhtı bile denmezdi o derece Küçük .Dün kalp atışını duymuştuk çok korkuyorum ya birşey olduysa diye, Ama hep kahverengi oldu hiç kanama gibi değil ve hiç ağrım yok

Kızlar merhaba.Hafif bir kanama alanı olunca doktorum oksapar ı kesmişti Ama benim iki genimde heterozigot var doktor ciddi olmadığını söyleyip bıraktırdı.Ama ben araştırdım baya genler heterozigot olsa bile önlem amaçlı kan sulandırıcı iğneyi bıraktırmamıs doktorların cogu.Dün kanama alanı yok demişti doktor ama bugün kahverengi lekelenmelrim oldu baya minik minik bir kaç pıhtı geldi ama çok küçük onlarda kahverengi gibi.Şu an lekelenmelrim azaldı, kanamaya çevirseydi acile gidecektik ama sabah gideceğiz doktor tekrar lekelenme olursa kan uyuşmazlığı iğnesini yapalım demişti onu yapacağız.Ve ben akşam oksapar yaptım yeniden pıhtı olunca çok korktum ama pıhtı bile denmezdi o derece Küçük .Dün kalp atışını duymuştuk çok korkuyorum ya birşey olduysa diye, Ama hep kahverengi oldu hiç kanama gibi değil ve hiç ağrım yok
geömiş olsun tatlım, böyle aksilikler de hep haftasonu ya da geceleri gelir başımıza zaten :KK42: kahve lekenlemeleri çok öenmsemiyorlar hamile arkadaşlar ve doktrolar. kan rengi olmadığı sürece korkmayın diyorlar,ağrın olmaması da güzel. belki rahminde kalan parçalar gidiyordur minik minik. sen yine de kalkmamaya çalış,doktorunla görüşene kadar dinlen bence

Paketli gıda yeme dedi. Çok katı yatak istirahatine gerek yok bugün uzan yarın falan oturmaya başlarsın dedi. Kahvaltı çok önemli tereyağı bal bunları ye güvendiğin yerden süt al iç dedi. Mevsiminde meyve sebze ye dedi. Ayın 30 unda test yap dedi 14 gün sonra yani 😊
yaaaa sanırım ben transfer olurken siz sonuçları öğreneceksiniz:anneadayı: olabilirsem tabi:KK48: inşallah yüksek yüksek beta sonuçları alırsınız buraya yazarsınız,ben de o gazla girerim transfere, sizden feyz alırım:halay::KK68: inşallah sağlıkla gelsin bebişlerimiz

geömiş olsun tatlım, böyle aksilikler de hep haftasonu ya da geceleri gelir başımıza zaten :KK42: kahve lekenlemeleri çok öenmsemiyorlar hamile arkadaşlar ve doktrolar. kan rengi olmadığı sürece korkmayın diyorlar,ağrın olmaması da güzel. belki rahminde kalan parçalar gidiyordur minik minik. sen yine de kalkmamaya çalış,doktorunla görüşene kadar dinlen bence
Evet canım ya birde ilçedeyiz burda kadın doğum acil Yok. İl merkezine gitmemiz gerekiyor eşim de aksi gibi gece nöbetçi bir annem var ya yanımda . Kanama ya çevirirse eşimi arayacağım götürecek hemen zaten ben o stresle araçta kullanamam.Aynen bende o pıhtı dediğim şeyler Eski kanamadan kalmıştır diye düşündüm.İnşallah kanamaya çevirmez azaldı baya, dün baktı doktor hiç birşey yokmuş rahimde.Belki de o Küçük kese düşecektir ondan olabilir.Çok sağol canım, kalbi durmuştur diye çok tedirgin oldum

Merhabalar , Pazartesi günü 2 tane 5.gün embriyo transferi oldum ve bugün 6. Gün olmasına rağmen dayanamadım test yaptım sonuç böyle çıktı , olumlu mu sizce ?

Eklentiler

• B582D570-E8E5-491D-8BDB-3BAE36A4A176.jpeg
    B582D570-E8E5-491D-8BDB-3BAE36A4A176.jpeg
    39,4 KB · Görüntüleme: 38
Back