Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Gel bacım gel, hoşgeldin, severiz hamileleri, bize uğur getir şans getir, asıl biz transfer olmayı bekleyenler ve olanlar siz hamile bacılarımızın arasına girelim inşallah, Allah herkese yaşatsın bu duyguyu, sağlıkla

4+6'da gitmiştim keseyi gördük. Ama sadece kese vardı.
Kuzuuuuummmm sırf seni merak ettiğimden butona kofi yazdım mesajlarında pozitif aradım ve şuan uçuyorum sevinçtennn hepimize moral veren, güldüren, fikir veren, pozitif bir insanın testi tabikisi pozitif çıkacaktı.. Koronaydi, adetti bekledinn ama değdi çok şükür Rabbim tamamına erdirsin topigimizin gülü

Açtım bir Müslüm Gürses daldım düşüncelere uçağı kaçırmışım cocuggumda yok zaten hergun biraz daha yaslaniyorum gözyaşım pittt
Dur bakalım almaya gelicen ya çocuğunu, nedir bu pıtlı hayat yaşlanıyomuş. Utanmiyorsun bana böyle şeyler yazmaya

Ayyy aşkım yaa çok sağol utandırıyorsun beni . Evet bana da kısmet oldu sonunda inşaallah doğurmak da kısmet olur hepimize

O konuda haklısın canım. Evet bu herkes için geçerli de bu kadar altını çizerek söylemenin anlamı yok. Ama 2 katı artmış sıkma canını. Kese kontrolu ne zaman?

Senoşum ben kovid oldum transferim iptal olmuştu ya adet bekliyordum. Ben adet beklerken sen pıt hamile kal adet olamıyorum diye tırlatmak üzereydim. Meğer kovid movid ne haltlar karıştırmışız haberimiz yok

Sık dişini bişey kalmadı çarşambaya. Zatem carsamba toplanacaksa, en son p.tesi vurucaksin

Ayyy aşkım yaa çok sağol utandırıyorsun beni . Evet bana da kısmet oldu sonunda inşaallah doğurmak da kısmet olur hepimize
Çok çok sevindim inan oyyy güzel anne Amin amin inşallah kuzum bunu nasip etti ya Rabbim devamini getiricektir inşallahhh
Kaç haftadasin taze hamișimiz

Senoşum ben kovid oldum transferim iptal olmuştu ya adet bekliyordum. Ben adet beklerken sen pıt hamile kal adet olamıyorum diye tırlatmak üzereydim. Meğer kovid movid ne haltlar karıştırmışız haberimiz yok
Aaa dur şuan şok yaşıyoruuummm sen transfer olmadan mi hamile kaldın bende diyorum en son adet bekliyorduu adet olmuşș transfer olmuş da pozitifi almış bile dedim ne ara diyordum yaa şuan varyaa daha bi sevindimm

Çok çok sevindim inan oyyy güzel anne Amin amin inşallah kuzum bunu nasip etti ya Rabbim devamini getiricektir inşallahhh
Kaç haftadasin taze hamișimiz
Valla geçen hafta gittim bi dr'a ama ölçümü doğru yaptıysa bugün 6+2. Çok çok geç yumurtlamışım son adeti baz alamadık adetim 9 gün geçmişti test yapmıştım negatifti. Yumurtlamayı baskılasın diye estrofem kullanmıştım ondan oldu zaar

Aaa dur şuan şok yaşıyoruuummm sen transfer olmadan mi hamile kaldın bende diyorum en son adet bekliyorduu adet olmuşș transfer olmuş da pozitifi almış bile dedim ne ara diyordum yaa şuan varyaa daha bi sevindimm
Oldu valla öyle bişeyler sen bide benim şokumu görseydin. Hiç beklemiyordum hiç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…