- 26 Ekim 2020
- 5.146
- 7.576
- 128
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #11.741
Yardırmışken istanbula doğru koşaydın yaKaçırdık canım ya çok üzüldüm havaalanında bir kosusum vardı görmen lazımdımadalyalı atletler gibi ama fayda etmedi uçağın kapısı kapandı havaalanı müdürü gelse açılmaz dediler degilki garip kul benin için açılacak
Ne dinledin kıııız? Aramızda engeller var mıBen ve evrene güzel mesaj haa açtım bir arabesk ağlayarak geldim eve
Benden önce mi hamile kaldın bilmiyorum ama benim de ilkin hergün oluyordu. Dün hiç olmadı bugün oldu. Yani hergün olmuyor artık.Kizlar arada bi adet sancisi oluyordu 1 dkk kadar ben anliyordumki bseyler oluyor. 2 gundur hic yok kesildi normalmi sizce ?
Amin inşaAllah çok teşekkür ederim yazdıkların çok güzel sabahtan beri elimi ayağımı nereye koyduğumu bilmeyip gözler dolup boşalsada tedavi boyunca her adımımı Rabbime dua ile attım ve şimdi hüngür hüngür ağlamak istiyorum ama utanıyorum Rabbim verdiği zaman iyi vermediği zaman kötümü de isyan edip karşı geleyim diye düşüğü sıkıntısız atlatmaya odaklanmaya çalışıyorum "Rabbinin rızası için sabret" Müdessir Suresi 7.Ayet elimden geldiğince içimi de döktüm iki dakika daÇok zorlu bir süreci atlattın. Başlı başına sabır gerektiren bir süreçte, ekstra sabır göstermen gereken günler yaşadın. Üzüldün, bitti derken yeniden umutlandın sonra umudunu yitirdin... isyan ettigin tek bir kelimene şahit olmadım burda. Demem o ki, şuan seni üzen şeyin çok güzel bir ikramı olucak Allah katındaRabbim gönlüne ferahlık, rahmine sağlıklı salihlerden evlatlar kondursun inşaallah
Kalp hüzünlenir, göz yaşarır, dil isyan etmemeli demiş efendimiz. Içini söndürecekse ağla canım. Ben de bebeğimi kaybettigimde hep dedim ki; belki de Allah beni esirgedi. Belki sağlıksız, belki hayırsız bir evlat olucaktı. En doğrusunu Allah bilir. Eğer ki durduk yere bir embriyo rahimden ayrılıyorsa, demek ki ayrılması en doğru olanıAmin inşaAllah çok teşekkür ederim yazdıkların çok güzel sabahtan beri elimi ayağımı nereye koyduğumu bilmeyip gözler dolup boşalsada tedavi boyunca her adımımı Rabbime dua ile attım ve şimdi hüngür hüngür ağlamak istiyorum ama utanıyorum Rabbim verdiği zaman iyi vermediği zaman kötümü de isyan edip karşı geleyim diye düşüğü sıkıntısız atlatmaya odaklanmaya çalışıyorum "Rabbinin rızası için sabret" Müdessir Suresi 7.Ayet elimden geldiğince içimi de döktüm iki dakika da
İnşaAllah hiç kürtaj olmadım umarım olmam tırsıyorum kesinlikle herzaman hayırlısını isteyip olmadığı zaman da niye olmadı demek olmaz demek ki hayırlı değildi vakti değildi dediğin gibi en doğrusunu Allah cc bilir bize düşen sabırla beklemek.Kalp hüzünlenir, göz yaşarır, dil isyan etmemeli demiş efendimiz. Içini söndürecekse ağla canım. Ben de bebeğimi kaybettigimde hep dedim ki; belki de Allah beni esirgedi. Belki sağlıksız, belki hayırsız bir evlat olucaktı. En doğrusunu Allah bilir. Eğer ki durduk yere bir embriyo rahimden ayrılıyorsa, demek ki ayrılması en doğru olanı. Inşaallah kürtaja gerek kalmaz canim
Kuzuuuuum ben vardım tabi çok fazla giremedim İnternete yarın için bol şans diliyorum inşallah herşey gönlümüzce olur hayırlısını versin Allah duamdasınevt bir arkds daha vrdı cmtUkaderU die hatrlıyorum artık çok bekledik inşlh hepimiz kavuscaz muradımıza
Amin inşaAllah çok teşekkür ederim yazdıkların çok güzel sabahtan beri elimi ayağımı nereye koyduğumu bilmeyip gözler dolup boşalsada tedavi boyunca her adımımı Rabbime dua ile attım ve şimdi hüngür hüngür ağlamak istiyorum ama utanıyorum Rabbim verdiği zaman iyi vermediği zaman kötümü de isyan edip karşı geleyim diye düşüğü sıkıntısız atlatmaya odaklanmaya çalışıyorum "Rabbinin rızası için sabret" Müdessir Suresi 7.Ayet elimden geldiğince içimi de döktüm iki dakika da
Öncelikle çokça geçmiş olsun lütfen kendini yıpratma. Allah hayırlısını versin sağlık sıhat versin cümlelerinin ne kadar önemli olduğunu bugün o kadar iyi anladım ki. Aslında klasik bir söz olmuş hayırlısı demek ama çok doğru. Daha 1 yaşına yeni girecek yiğenime doktor büyük ihtimal otizm demiş duydum o kadsr üzüldüm ki anne babasını düşünemiyorum. Bir anda dünyaları değişti. Yarın transferim var ne heyecanım var ne korkum ne endişem inşallah olur bile diyemiyorum nötrüm o kadar ki. Hayat çok tuhaf gerçekten bazen şer olan şey aslında şükrettiğimiz bir sebep olabilir. Herşeyin biz insanlar için olduğu sınandığımız apaçık belli. Şuan transferim sadece aklımın bir köşesinde duruyor. O masum yavru için yutkunamıyorum. Ve ben bugün kendi kendime dedim ki ne büyük şansmış ki ilk transferimde ki sağlıksız gebelik ilerlemediİnşaAllah tek embriyo kaldı zaten geçecek elbet buda herşeyin hayırlısı her şerde bir hayır vardır napalım
Çok teşekkür ederim Rabbim şifa versin gelen herşey Rabbimden ama üzülmemek elde olmuyor hele de anne baba için isyana girmeyelim yeterki biyer de bir sıkıntı oluyor demekki gebelik ilerlemiyor sağlıklı olan gelişip doğuyor Allahın izniyle bence en iyisini yapıyorsun transfer in hayırlısıyla olumlu sonuçlanır inşaAllah Rabbim kullarına zulm etmez bunları yaşıyorsak vardır bir hikmeti olsun diye dua ettiğiniz şeye gün gelir olmadı diye şükredersiniz diyor durum bu biz bilemiyoruz istiyoruz sadece ama Rabbim biliyor ya hayırlı değil yada vakti değil biz elimizden geleni yapalım gelmeyeni Rabbime bırakalım çünkü Allah cc neylerse güzel eylerÖncelikle çokça geçmiş olsun lütfen kendini yıpratma. Allah hayırlısını versin sağlık sıhat versin cümlelerinin ne kadar önemli olduğunu bugün o kadar iyi anladım ki. Aslında klasik bir söz olmuş hayırlısı demek ama çok doğru. Daha 1 yaşına yeni girecek yiğenime doktor büyük ihtimal otizm demiş duydum o kadsr üzüldüm ki anne babasını düşünemiyorum. Bir anda dünyaları değişti. Yarın transferim var ne heyecanım var ne korkum ne endişem inşallah olur bile diyemiyorum nötrüm o kadar ki. Hayat çok tuhaf gerçekten bazen şer olan şey aslında şükrettiğimiz bir sebep olabilir. Herşeyin biz insanlar için olduğu sınandığımız apaçık belli. Şuan transferim sadece aklımın bir köşesinde duruyor. O masum yavru için yutkunamıyorum. Ve ben bugün kendi kendime dedim ki ne büyük şansmış ki ilk transferimde ki sağlıksız gebelik ilerlemedi
Açtım bir Müslüm Gürses daldım düşüncelere uçağı kaçırmışım cocuggumda yok zaten hergun biraz daha yaslaniyorum gözyaşım pitttNe dinledin kıııız? Aramızda engeller var mı
AhahahYardırmışken istanbula doğru koşaydın ya
Canım benim, bebeğini kucağına alıp Allah tez zamanda kurtarsın seni bu yorgunluklardan inşallahzaten bu işlerin stresi adamı mahvederken bi de fiziki yorgunluk çekiyosun, git gel otelde kal kolay değil valla, sonu çok güzel olsun sıkıntılarını unuttursun inşallah bacım
Aynen öyle arkadaşım gelende Allah'tan gelneyende. Teşekkür ederim güzel dileklerin için inşallh hepimiz için hayırlısı olurÇok teşekkür ederim Rabbim şifa versin gelen herşey Rabbimden ama üzülmemek elde olmuyor hele de anne baba için isyana girmeyelim yeterki biyer de bir sıkıntı oluyor demekki gebelik ilerlemiyor sağlıklı olan gelişip doğuyor Allahın izniyle bence en iyisini yapıyorsun transfer in hayırlısıyla olumlu sonuçlanır inşaAllah Rabbim kullarına zulm etmez bunları yaşıyorsak vardır bir hikmeti olsun diye dua ettiğiniz şeye gün gelir olmadı diye şükredersiniz diyor durum bu biz bilemiyoruz istiyoruz sadece ama Rabbim biliyor ya hayırlı değil yada vakti değil biz elimizden geleni yapalım gelmeyeni Rabbime bırakalım çünkü Allah cc neylerse güzel eyler
Amin inşaAllah Allah razı olsun kesinlikle doğru zaman olmadığı inancında olduğum için tesellim o vakti gelmeden çiçek açmaz kuş ötmez derler ya benim de bebeğimin geleceği vakit gelmedi demekkiG Gnc42 Canim cok uzgunum Rabbim acilarini hafifletsin.. bu sefer olmadi ama bu positifliginle azminle inshaAllah birdahaki sefere guzel sonuclar alicaksindir eminim sen guclu bir annesin pes etmek yok bu topikte biliyorsun..Rabbim yar ve yardimcin olsun burda herkez senin icin dua ediyor uzulmeyesin sakin Ancak Rabbim dogru zamani biliyodur bu hepimiz icin gecerli
Amin canım benimUmut_bebek UkaderU PlutonMerkez Canlar heyecan dan uyku girmiyordur suan sizlere eminim.. Yarin uzun zamandan sonra yavrulariniza kavusmanizi dilerim Allahtan.. Umarim hersey yolunda gider ve buraya heyecanli gunleri geri saymak kalir bizimle, hepbirlikte.. Rabbim icinize ferahlik versin minnos anneler yarin guzel haberlerinizi bekliyoruz.. Allahim nolur su kizlarin isini rast gotur rahimlerini kalinlastir ki musait olsun yavrularina simsiki sarilsin lutfen
Allah razı olsun canım benim duaların için teşekkür ederiz rabbim isteyen herkese versin sağlıcakla bebeler isteyen herkesin yüzü gülsün önce herkesin işi rast gitsin sonra da benimUmut_bebek UkaderU PlutonMerkez Canlar heyecan dan uyku girmiyordur suan sizlere eminim.. Yarin uzun zamandan sonra yavrulariniza kavusmanizi dilerim Allahtan.. Umarim hersey yolunda gider ve buraya heyecanli gunleri geri saymak kalir bizimle, hepbirlikte.. Rabbim icinize ferahlik versin minnos anneler yarin guzel haberlerinizi bekliyoruz.. Allahim nolur su kizlarin isini rast gotur rahimlerini kalinlastir ki musait olsun yavrularina simsiki sarilsin lutfen
Binlerce kez aminnnAmin canım benimUkaderU ve PlutonMerkez transferi benimde kontrolüm var rabbim yardimcimiz olsun herşey yolunda gitsin ve hepimiz kavusalim yavrularımıza
Umut_bebek UkaderU PlutonMerkez Canlar heyecan dan uyku girmiyordur suan sizlere eminim.. Yarin uzun zamandan sonra yavrulariniza kavusmanizi dilerim Allahtan.. Umarim hersey yolunda gider ve buraya heyecanli gunleri geri saymak kalir bizimle, hepbirlikte.. Rabbim icinize ferahlik versin minnos anneler yarin guzel haberlerinizi bekliyoruz.. Allahim nolur su kizlarin isini rast gotur rahimlerini kalinlastir ki musait olsun yavrularina simsiki sarilsin lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?