• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Kızlar merhaba, benimde 4 ocak çift 5. Gün embriyo transferi olmuştu. Bugün 12.gün 1268 çıktı. Değerler normal mi sizce 5. Haftalığa tekabul ediyor transfer tarihime ve son adetime göre hamileliğim. Yüksek olması sorun oluyor diye okudum :( pazar tekrar yaptırıcam

Kimyasal gebelik mi dış gebelik mi sağlıklı mı değil mi öğrenmek için sıkı takipte olmamız lazım dediler
Bu ilk zamanlarda hepimiz için gecerli canım değerin artışına göre karar verecekler endişelenme güzel haberler alacağız inşallah stres yapma 💕

Kızlar merhaba, benimde 4 ocak çift 5. Gün embriyo transferi olmuştu. Bugün 12.gün 1268 çıktı. Değerler normal mi sizce 5. Haftalığa tekabul ediyor transfer tarihime ve son adetime göre hamileliğim. Yüksek olması sorun oluyor diye okudum :KK43: pazar tekrar yaptırıcam
Merhaba. Öncelikle hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Sanırım ikiz olunca yüksek çıkıyor. Doktorunuzla görüstünüz mü? En sağlıklı bilgiyi o verir. Boşuna canınızı sıkmayın hemen.

Ya sorma valla bize ne çektiriyor bu rahim ama napak onsuz da bebiş olmuyr.bugün kaçıncı günündü bebeğim? şöle yapsan ya drunla konussaydn bulundgn yerde bi kadn doguma gidip kalınlıgı ölçtürseydn.sana reçeteni etsptan atarlardı alırdn olamıyrmu öle?
Geçen gün asistanfan reçeteyi istemiştim zaten ilaçlarımı yaşadığım yerden getireceğim diye o watsaptan göndermişti sonuna geldik canım başka Dr baksın istemiyorum cem bey kendi baksın herşeyimi istediğim için senin dediğin benimde aklıma geldikçe riske atamazdim bugün 14.gun

Maşallah 🧿 yedin bitirdin kendini kaç gündür, hep böyle güzel haberler al inşallah canım sağlıkla gelsinler bebeklerin🥰
Sağol canım diğeri büyümüş ama onda Daha yolksac yok belli olmaz dedi doktor sonradan gelişebilir dedi.ikisininde yeri çok güzel dedi

Geçen gün asistanfan reçeteyi istemiştim zaten ilaçlarımı yaşadığım yerden getireceğim diye o watsaptan göndermişti sonuna geldik canım başka Dr baksın istemiyorum cem bey kendi baksın herşeyimi istediğim için senin dediğin benimde aklıma geldikçe riske atamazdim bugün 14.gun
Peki için nasıl rahat edicekse minnoş;₺yarn 15.gün rahim iyice kalınlşmıstr transfere strat verilir artıkkk;) 5gun snra transferrr oh;)

@ ayavuz18 ayavuz18 benim de bugün 7. günüm. Kontrolde 13 adet yumurta tespit etti ve 15 ile 10 arası büyüklükleri. Bence senin de hem sayı hem büyüklük anlamında normal değerleri. Geçmiş dönemlerde yapılan toplamalarda benim de yavaş gelişenler olmuştu. Daha da zaman var büyürler sıkıntı yapma. Bana toplama günü için ayın 19 ya da 20'si olabilir dedi.

Canım bende dün gittim 11 gündü en büyüğü 16 mm en kucugu 11 mm 15 yada 17 var dedı yarın tekrar gıdıcem cok yavas buyuyor dedı doktor ama sıkıntı degıl dedı endemetrum 9.9 dedi yarın bellı olacak ama çarşamba toplarım dedı

Aa sende opu beklıon demi.yumurta cok olunca tabi inşlh buyurler bebegm ilaç dozun nasıl?
ilaç dozlarım sürekli değişti once gonal f 300 vuruldum 4 gün merıonal 75 vuruldum gerotropın 1,2 vuruldum femara ilaçtan 5 gün günde 1 tane içtim sonra gonalf 225 düştü merıonal 15 çıktı sımdı dün 11 günümdü gonal f 150 merıonal 300 ve cetrotıon vuruluyorum dun en küçüğü 11 en büyüğü 16 mm 15-17 tane yumurta var dedı çarşamba toplarım buyuk ıhtımalle dedı çok yavas buyuyor cok fazla ıgne vuruldum bu sefer hayırlısı bakalım :)

Back