• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık - Ocak Transfer olacaklar

En yakin uçuş ne zaman en azından transfer günün değil ya oyle dusun gerçi olsa da 1gün sonra da olurdu saatli bir işlem değil sonucta
Bugün yok başka canım 1tane var oda akşam üzeri bizim işimize yaramaz geri dönüyoruz evimize gece cikacaz yola sabah uçak bulduk sabah gidecegiz

Bebeğin gelişimi yok 😰 tek temennim kendiliğinden düşmesi yoksa kürtaj dedi doktor çarşamba ya kadar beklicez inşaAllah kendi düşer ben yolun sonuna geldim nasip değilmiş
Ah canım benimm ne güzel umutlanmistik hakkında hayırlısı olsun inşallah kendiliğinden düşer temennnim o

Bebeğin gelişimi yok 😰 tek temennim kendiliğinden düşmesi yoksa kürtaj dedi doktor çarşamba ya kadar beklicez inşaAllah kendi düşer ben yolun sonuna geldim nasip değilmiş
Canım inan çok üzüldüm ne diyeceğim i bilemiyorum Rabbim en yakın zamanda sağlıklı gebelik Nasip etsin sana

Evet hep bir umut vardı ama aynı geçen haftaki gibi duruyor kürtaj hiç olmadım tırsıyorum inşaAllah herşeyde vardır bir hayır napalım
Belkide kendiliğinden düşer canım benim utunmusta gelisememis anlaşılan düşmesinimi bekliyeceksiniz ilaç falanmi veriyorlar sanki öle birşey duymuştum

çok çok üzüldüm canım. inş. sana büyük sıkıntı olmadan kendiliğinden düşer.

çok büyük aksilik olmuş canım geçmiş olsun . hayırlısıyla yarın rahat rahat gelirsiniz inş.
İşime o kadarda titiz davranan bir insanım ki hala şoktayım nasıl oldu bu yolda sis vardı onu hesap edemedik ondan geç kaldık bundada vardır bir hayır diyoruz yapacak birşey yok.

İşime o kadarda titiz davranan bir insanım ki hala şoktayım nasıl oldu bu yolda sis vardı onu hesap edemedik ondan geç kaldık bundada vardır bir hayır diyoruz yapacak birşey yok.
haklısın bu aralar havalar çok kötü . bazı şeylerin önüne geçemiyoruz malesef.

Belkide kendiliğinden düşer canım benim utunmusta gelisememis anlaşılan düşmesinimi bekliyeceksiniz ilaç falanmi veriyorlar sanki öle birşey duymuştum
Evet benim niye böyle oluyor anlamıyorum gereken testler yapılıyor digeride 7. Haftasında gelişmediği için sonlandırıldı buda aynı 7. Haftada embriyo tutunuyor gelişmiyor 😰 ilacı kestik kendi düşer belki dedi zaman verelim ona dedi doktor düşmezse kürtaj dedi

Merhabalar, 09. 01.21 tarihinde cumartesi günü betahcg değerim 52 ydi, 11.01.21 tarihinde pazartesi günü 105 ti, 15.01.21 cuma günü yani bugun 408 oldu değerim. Doktor iyi gözüküyor pazartesi tekrar kan ver dedi hemşireler çok tedirgin konuşuyor bu beni üzüyor açıkçası bu konuda yaşayan deneyimi olan kişilerden destek alabilir miyim?

Merhabalar, 09. 01.21 tarihinde cumartesi günü betahcg değerim 52 ydi, 11.01.21 tarihinde pazartesi günü 105 ti, 15.01.21 cuma günü yani bugun 408 oldu değerim. Doktor iyi gözüküyor pazartesi tekrar kan ver dedi hemşireler çok tedirgin konuşuyor bu beni üzüyor açıkçası bu konuda yaşayan deneyimi olan kişilerden destek alabilir miyim?
güzel ilerlemiş aslında . doktor iyi dediyse iyidir. kalbini ferah tut

Back