• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Haklısınız vitamin konusunu doktorumla konuşmam lazım her ay yumurta sayımın değiştiği gibi dolu boş kaliteside değişecektir spora dengeli beslenmeye tam gaz devam bana umut oldunuz beni rahatlattınız bu sürecimi Sizinle atlattım
Anlat canım zaten tanıdığa anlatmaktansa burda anlatmak daha iyi herkes destek olur birdahaki tedavin çok başaralı geçer inşallah canım bozma moralini her tedavi farklı sonuçlanıyor

Niye öyle düşünüyorsun? Bu bir temenni mi yoksa 😁
Gitmisken hemen alıp geleyim diye 😜 ne bileyim öyle hissettim rahim iyi kalinlasti gibi sanki çok anlarım gibi 😁seninle aynı şehirde aynı havayı soluyacagim😘ha bu arada Kadıköy'de iğne yaptirabilecegim hastaneneresi var nettende araştırıyorum da sen daha iyi bilin

Göğüs hassasiyetiyle kasık ağrısı zaten vardı ama adetten önce deolur bende. O yüzden bilemedim başka bir durum olduğunu 😁 tiksinti başladı inceden. Hele ki sigara 😑 sanki hiç içmemişim gibi o kadar iğrenç ki 🤢

Bu çok güzel bir haber🥰 darısı tüm içenlerin başına. Yapmayın bacım hem size hem bebenize yazık🍀🎉🎊

Haklısınız vitamin konusunu doktorumla konuşmam lazım her ay yumurta sayımın değiştiği gibi dolu boş kaliteside değişecektir spora dengeli beslenmeye tam gaz devam bana umut oldunuz beni rahatlattınız bu sürecimi Sizinle atlattım
Hic moralini bozma canim.Bir tandiigmda ayni sekimde oldu toplanan bütun yumurtalar bos cikti.Diger denemesinde hepsi dolu cikti ve su an hamile.

Gitmisken hemen alıp geleyim diye 😜 ne bileyim öyle hissettim rahim iyi kalinlasti gibi sanki çok anlarım gibi 😁seninle aynı şehirde aynı havayı soluyacagim😘ha bu arada Kadıköy'de iğne yaptirabilecegim hastaneneresi var nettende araştırıyorum da sen daha iyi bilin
Canim bu arada 5.gun embriyosu transfer olcaksa son kontrolden 5 gun sonra 3.gun olcaksa 3 gun sonra oluyo transfer.senin 5.gündü galina pazertesi olur insalah.Sen bahcecideydin dimi?

Kizlar ben cok strsliyim dayanamiyorim 1 tane sigara icsem nolurki?transferdrn sonra hic icmedim.bugun 5.gunum.Gunler yaklaştıkça strrsim artıyor.

Canim bu arada 5.gun embriyosu transfer olcaksa son kontrolden 5 gun sonra 3.gun olcaksa 3 gun sonra oluyo transfer.senin 5.gündü galina pazertesi olur insalah.Sen bahcecideydin dimi?
Benim kontrolüm yarın evet 5.gun embriyosu o zaman Çarşamba falan olur heralde transfer rahim tam istenen seviyeye geldiyse de yinemi 5gun sonra oluyor evet bahçeci deyim

Benim kontrolüm yarın evet 5.gun embriyosu o zaman Çarşamba falan olur heralde transfer rahim tam istenen seviyeye geldiyse de yinemi 5gun sonra oluyor evet bahçeci deyim

Evt canim.Sana ek ilaclar vericrk cunku bugun istenen seviyeye geldiyse.Bana oyle dedi ebru hoca ilkten 5.gun embriyosu sanmisti pzt dedi transfer gününe aaa pardon 3.gundu cumartesi transferin olucak dedi.Embriyonun gunune gore ayarlıyorlar yani.

Ben de bu gün 5+5 te tek yumurta ikizi gördüm
Hiç beklemez hiç hayalini kurmazken. Mucizenin mucizesini yaşattı allahım bana bu gün. Sağlıkla devam ederiz inşallah
Merhaba mesajınızı yeni fark ettim çok mutlu oldum :) Tek kese mi çift kese mi sizin de . Umarım sağlıklı ilerler herkesin ki :)

Evt canim.Sana ek ilaclar vericrk cunku bugun istenen seviyeye geldiyse.Bana oyle dedi ebru hoca ilkten 5.gun embriyosu sanmisti pzt dedi transfer gününe aaa pardon 3.gundu cumartesi transferin olucak dedi.Embriyonun gunune gore ayarlıyorlar yani.
Himmm anladım canım bütün hayatımız embriyo üzerine kurulu zaten😁yarın bı gideyim bakalım ne diyecekler

Prednol falan verir muhtemelen, transferden 5 gün önce kullandrıyorlarya, sayılı gün çabuk geçer bi bakmışsın karnın büyümüş doğum bekliyosun, o günler de gelecek di mi🥰
İnşallah güzelim ya temennimiz o ama yoruldum İnankı😔bugün bı kafin gördüm yeminle 130 kg vardı normal hamile kalmış o saatten sonra resimli kimse bana kilo etkiler demesin rabbim ol desin yeter bakalım yarın gidecem kontrole progestan aynı anda iki taneymis😳popom kevgire dönecek😁

Merhaba kizlar ☺️ bende tüp bebek tedavisi görüyorum 11.01.2021 de 5. Gün dondurulmuş embriyo transferim yapıldı günler geçmek bilmiyor çok heyecanlıyım doktorum 22 sinde kan tahlili istedi ne zaman dayanamam bilmiyorum 😁dilerim Allah kimsenin kucağını boş bırakmaz sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim 🙏🥰

Merhaba kizlar ☺️ bende tüp bebek tedavisi görüyorum 11.01.2021 de 5. Gün dondurulmuş embriyo transferim yapıldı günler geçmek bilmiyor çok heyecanlıyım doktorum 22 sinde kan tahlili istedi ne zaman dayanamam bilmiyorum 😁dilerim Allah kimsenin kucağını boş bırakmaz sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim 🙏🥰
Hayırlı olsun, inşallah pozitifi alırsınız. 🧿🙏🏻Ben de aynı gün aynı embriyo transferi oldum bana 23 ocak verildi test tarihi.

Hayirli olsun dilerim güzel haberi alırsınız 🤲

Back