- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #11.521
Akşam sekizde yapmam gerekiyordu gece 12.15te yaptım dört saat geciktimKaç saat geciktin ki?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Akşam sekizde yapmam gerekiyordu gece 12.15te yaptım dört saat geciktimKaç saat geciktin ki?
Erken vurmuş olsaydın yumurtaların çatlar dağılır ve toplanamazdı. Bu senin hatan olurdu. Ama 4 saatlik gecikme folikullerinin hepsinin boş olmasının sebebi olamaz. Çünkü foliküller çatlamamış ve içinde yumurtalar duruyor. Kendini boş yere suçluyorsun. Bu 2 ay içerisinde yumurta kalitesini arttırıcı doğal ürünler kullanmanı tavsiye ederim. 2 ay sonra bu yaşadıklarını unutmuş olucaksın inşaallahAkşam sekizde yapmam gerekiyordu gece 12.15te yaptım dört saat geciktim
Çok erken pes ediyorsun, burda bir çok arkadaşımızın yumurtası bile oluşmuyor o kadar iğneye ilaca rağmen, bazen eşlerinden ameliyatla tek bir sperm alabilmek için savaş verenler var, herşeye rağmen tekrar tekrar deniyoruz her birimiz.maşallah yumurtan oluşuyormuş ne güzelİnşallah dediğimiz gibi olur önce hayırlısı olsun demek düşer piskolojik olarak çok yıprandım o işi yapmak dahi istemiyorum artık biliyorum kendimi toparlamam lazım ama çok zor ilkinde böyleysem diyorum ikincide olmazsa üçüncüde ne yaparım bilmiyorum kafam çok karışık çevremde kimseyle konuşamıyorum kimse bilmiyor sadece buraya yazabiliyorum yazdıkça rahatlıyorum ne bileyim çok zormuştu
Bu şekilde düşünmedim doğru aslında geç yaptığım için çatlamadı bizden kaynaklı değil inşallah olurErken vurmuş olsaydın yumurtaların çatlar dağılır ve toplanamazdı. Bu senin hatan olurdu. Ama 4 saatlik gecikme folikullerinin hepsinin boş olmasının sebebi olamaz. Çünkü foliküller çatlamamış ve içinde yumurtalar duruyor. Kendini boş yere suçluyorsun. Bu 2 ay içerisinde yumurta kalitesini arttırıcı doğal ürünler kullanmanı tavsiye ederim. 2 ay sonra bu yaşadıklarını unutmuş olucaksın inşaallah![]()
Dünürcümün kankası, transfer günün belli oldu mu? Ne zaman kavuşuyorsun miniğine?Aa büyük talihsizlik olmuş
Haklısınız ilk deneme dediğiniz gibi durumu daha kötü olanlar var allah hepimize şifa versin allah kimsenin kucağını boş bırakmasın arayıpta bulamamak çook zor teşekkür ederim yazdıkça rahatlıyor insanÇok erken pes ediyorsun, burda bir çok arkadaşımızın yumurtası bile oluşmuyor o kadar iğneye ilaca rağmen, bazen eşlerinden ameliyatla tek bir sperm alabilmek için savaş verenler var, herşeye rağmen tekrar tekrar deniyoruz her birimiz.maşallah yumurtan oluşuyormuş ne güzeliçlerinin boş çıkması ihmalden kaynaklı belli ki, bir dahaki tedavinde daha güzel sonuçlar alacağına eminim, koenzimq10 takviyesini ihmal etme araştır doktoruna sor. Modunu düşürme hemen daha çok başındasın, elbet çıkacak içi dolu kaliteli yumurtan
istediğin zaman yaz buraya bizlere, içini boşaltmak iyi geliyor insana
![]()
Vücudumuzu yöneten yönlendiren duygu ve düşüncelerimizdir. Hep olumlu ve pozitife çevir yüzünü. Hepimiz neler neler yaşadık. Zaman geçince anımsansa da bişey hissettirmiyor inan. Kendine çok iyi bak, motive ol. 2 ay için gün say gerekirseBu şekilde düşünmedim doğru aslında geç yaptığım için çatlamadı bizden kaynaklı değil inşallah olur![]()
Vücudumuzu yöneten yönlendiren duygu ve düşüncelerimizdir. Hep olumlu ve pozitife çevir yüzünü. Hepimiz neler neler yaşadık. Zaman geçince anımsansa da bişey hissettirmiyor inan. Kendine çok iyi bak, motive ol. 2 ay için gün say gerekirsehedefin tam olarak orda seni bekliyor
![]()
Çok güzel konuştunuz sizi dinlicem çoook teşekkür ederim birbirimizi tanımadan bilmeden böyle kötü düşünmeden nasihat veriyorlar birbirlerine destek oluyor herkes herkese allahım bebiş nasip ette burada hamileyiz diye haykıralım hepimizVücudumuzu yöneten yönlendiren duygu ve düşüncelerimizdir. Hep olumlu ve pozitife çevir yüzünü. Hepimiz neler neler yaşadık. Zaman geçince anımsansa da bişey hissettirmiyor inan. Kendine çok iyi bak, motive ol. 2 ay için gün say gerekirsehedefin tam olarak orda seni bekliyor
![]()
Bi gun sag tarafa yatiyodum bi gun sol. Simdi sagli sollu rahat yok. Valla aciyor morariyorVuruldun mu çok aciyo mi nasil
Göğüs hassasiyetiyle kasık ağrısı zaten vardı ama adetten önce deolur bende. O yüzden bilemedim başka bir durum olduğunuKofican yok mu hala gebelik belirtisi, farzı mahal gebelik testi yapmasaydın hala adet mi beklerdinyani bir bulantı bir idrara sıkışma, ne bilim iştah artması, yok mu hiç
![]()
Çevrene, yakınlarına, canim diyenlere baksana. Hangisi seni burdaki yabancılardan daha iyi anlayabilir? Hiçbiri. Burası güzel, çünkü herkes birbirinin halinden anlıyor. Herkes aynı yollardan yürüyor. Istiyoruz ki kendimizle beraber burdaki tüm kardeşlerimiz de atlatsın bugünleri. Birbirimize omuz verirsek atlacıcaz da inşaallahÇok güzel konuştunuz sizi dinlicem çoook teşekkür ederim birbirimizi tanımadan bilmeden böyle kötü düşünmeden nasihat veriyorlar birbirlerine destek oluyor herkes herkese allahım bebiş nasip ette burada hamileyiz diye haykıralım hepimiz![]()
Ama iğnenin saatinde şaşma yaparsanız bildirin diyorlar keşke sende söyleseydin belki ona göre vardır ikinci bı planları ama artık olan olmuş her defasında aynısı olacak diye birşey yok güzelce vitaminlerini kullan sadece inofolic yetmez kalite için Dr başka vitamin eklesin zaten vitaminleri kendimiz parayla alıyoruz benim Dr maxijuno ve stromega verdi mesela içeriği çok geniş Dr sor al kullanAynen ohss oldum malesef gonalf ve menapur kullandım ve başka iğne daha kullandık ilaç olarak femarayı kullandım ve saatinde yaptım saatini kaçırmadım toplamda 11 gün son üç gün zor geçti ağrılarım çok olduğu için çatlatma iğnesini yapmam gerekiyordu ama iğnemi almadığım için geçikti bulunduğum ilçede yoktu almaya gittiğim için vakit kaybettim ve doktoruma bu durumdan bahsetmedim benim hatam 30 tane yumurta olmasının sebebi pcostan kaynaklıdır diye düşünüyorum herşey gönlümüzce olur inşallah tekrar aynı durumu yaşamaktan korkuyorum çok![]()
Yok bacım yarın büyük gün kontrol var cemcimde bugün gece startı veriyoruz yolculuk için genelde 6gun sonra falan transfer diyorlar ama benim içimden nedense pazartesi olur gibi geciyorDünürcümün kankası, transfer günün belli oldu mu? Ne zaman kavuşuyorsun miniğine?
Hislerime tercüman olmuşsun taze anneErken vurmuş olsaydın yumurtaların çatlar dağılır ve toplanamazdı. Bu senin hatan olurdu. Ama 4 saatlik gecikme folikullerinin hepsinin boş olmasının sebebi olamaz. Çünkü foliküller çatlamamış ve içinde yumurtalar duruyor. Kendini boş yere suçluyorsun. Bu 2 ay içerisinde yumurta kalitesini arttırıcı doğal ürünler kullanmanı tavsiye ederim. 2 ay sonra bu yaşadıklarını unutmuş olucaksın inşaallah![]()
Tedaviniz nerede yapılıyor ? 16 yazınca acaba Bursa mı ? Bende bursadayımKızlar Bnde 2.ci testimi yptrdim bugün elhamdülillah artış tüm hızıyla dewam ediyor önümüzdeki salı günü ultroson dan bakacak doktor dualarınızı bklerim, yine alttan muayene mi oluyo kizlar
Soranüsde yimTedaviniz nerede yapılıyor ? 16 yazınca acaba Bursa mı ? Bende bursadayım
Haklısınız vitamin konusunu doktorumla konuşmam lazım her ay yumurta sayımın değiştiği gibi dolu boş kaliteside değişecektir spora dengeli beslenmeye tam gaz devam bana umut oldunuz beni rahatlattınız bu sürecimi Sizinle atlattımAma iğnenin saatinde şaşma yaparsanız bildirin diyorlar keşke sende söyleseydin belki ona göre vardır ikinci bı planları ama artık olan olmuş her defasında aynısı olacak diye birşey yok güzelce vitaminlerini kullan sadece inofolic yetmez kalite için Dr başka vitamin eklesin zaten vitaminleri kendimiz parayla alıyoruz benim Dr maxijuno ve stromega verdi mesela içeriği çok geniş Dr sor al kullan
Niye öyle düşünüyorsun? Bu bir temenni mi yoksaYok bacım yarın büyük gün kontrol var cemcimde bugün gece startı veriyoruz yolculuk için genelde 6gun sonra falan transfer diyorlar ama benim içimden nedense pazartesi olur gibi geciyor![]()
Yoo bence geç vurmasından kaynaklanmıyor. Boş yere üzüyor kendini müstakbel anneHislerime tercüman olmuşsun taze anneDr bilgilendirdi daha geç saatte toplanabilirdi sanırsam demi?