- 29 Ekim 2019
- 2.316
- 3.864
- 83
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #11.321
Ben çok hazırımsaol bebişkom sanada hayrlı olsun inşallah ocak ayını bol bebişli bitiririzbende bu kdr erken beklemıodm hep şartlandm 20.gün die bakalm cmt ye az kaldı )) sende hazırlan büyük güne
Amin canım cümlemize inşallah, Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimizeHadi hayırlısı olsun şifa olsun ilaçlar canım Rabbım güzel haberler almayı nasip etsin
Canim hayirli olsun inshaAllah devami gelir kistin gitmesine cok sevindim sende yavrunu bi an once kap gel sayili gun geldi deseneEveeet kutsal ilacımız estrofeme başladım. Bugün muayenem vardı, kistim kaybolmuşçok şükür bu ay başlayabiliriz dedi doktorcum. Günde 3 tane savah öğle akşam başlıyorum estrofeme.folik asite günde 1 tane
Canim merhabaMerhaba ,
Polikistik over hastasıyım . İnsülin direncim yüksek ve göbek bölgemde yağlanma mevcut. Tüp bebek tedavisine başladım fakat aldığım duyumlara göre insülin direnci yüksek olanlarda ve göbek bölgesinde yağlanma oranı yüksek olanlarda bebeğin tutunma şansı az oluyormuş.. Konu hakkında bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
Canım gittim dr a. Çok şükür keseyi gördük beta istedi tekrar 12 bin olmuş o da.. Haftaya da inşallah kalp atışını duyarizHmm hayırlısı olsun canim benim
Yarin etiketle beni
Merhaba bu soylediklerin normal yolla çocuğun biraz zor olması demek insülin direnci göbek yağlanması yumurta kalitesini yumurtlamayı etkiler sen zaten tupbebekte ilacla yumurtalarini uyaracaksin belki yumurta kalitesine etkisi vardır ama tutunma rahimde oluyor rahim içi uygunsa olur bu iş:) hem tedavi görsün görmesin herkes ideal kilosunda hamile kalmıyor yani ne kilolu insanlar var maşallah çatır çatır doğuruyor içini ferah tut sen yine de dikkat et kendine ama ben pek beceremiyorum alınan hormonlar iştahıma etki maşallah bende pcosum :)Merhaba ,
Polikistik over hastasıyım . İnsülin direncim yüksek ve göbek bölgemde yağlanma mevcut. Tüp bebek tedavisine başladım fakat aldığım duyumlara göre insülin direnci yüksek olanlarda ve göbek bölgesinde yağlanma oranı yüksek olanlarda bebeğin tutunma şansı az oluyormuş.. Konu hakkında bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
Çok sevindim sağlıkla kucağına al inşaAllahCanım gittim dr a. Çok şükür keseyi gördük beta istedi tekrar 12 bin olmuş o da.. Haftaya da inşallah kalp atışını duyariz❤
Amin cnm hepimiz alalim insallahÇok sevindim sağlıkla kucağına al inşaAllah
Amin inşaAllah cuma günü benim muayene endişem var haliyle bu hafta beta da baktırmadı doktor hiç ne alemde bizimki hiç haberim yokAmin cnm hepimiz alalim insallahsen ne yaptın son durum nedir. Tekrar gittin mi muayeneye
Kesinlikle ne kilolu insanlar var maşallah gayet sağlıklı doğuruyolar birazda bünye meselesi sanırımMerhaba bu soylediklerin normal yolla çocuğun biraz zor olması demek insülin direnci göbek yağlanması yumurta kalitesini yumurtlamayı etkiler sen zaten tupbebekte ilacla yumurtalarini uyaracaksin belki yumurta kalitesine etkisi vardır ama tutunma rahimde oluyor rahim içi uygunsa olur bu iş:) hem tedavi görsün görmesin herkes ideal kilosunda hamile kalmıyor yani ne kilolu insanlar var maşallah çatır çatır doğuruyor içini ferah tut sen yine de dikkat et kendine ama ben pek beceremiyorum alınan hormonlar iştahıma etki maşallah bende pcosum :)
Güzel haberlerini bekliyorum canım. Hiç endişe yapma boşuna, benice senin var göreceksin insallahAmin inşaAllah cuma günü benim muayene endişem var haliyle bu hafta beta da baktırmadı doktor hiç ne alemde bizimki hiç haberim yokumarım iyidir
Çok teşekkür ederim . Herkes bir şeyler söylüyor işte üzülüyorum .Merhaba bu soylediklerin normal yolla çocuğun biraz zor olması demek insülin direnci göbek yağlanması yumurta kalitesini yumurtlamayı etkiler sen zaten tupbebekte ilacla yumurtalarini uyaracaksin belki yumurta kalitesine etkisi vardır ama tutunma rahimde oluyor rahim içi uygunsa olur bu iş:) hem tedavi görsün görmesin herkes ideal kilosunda hamile kalmıyor yani ne kilolu insanlar var maşallah çatır çatır doğuruyor içini ferah tut sen yine de dikkat et kendine ama ben pek beceremiyorum alınan hormonlar iştahıma etki maşallah bende pcosum :)
İnşaAllah tatlım teşekkür ederim bi kalp atışını duysam rahat edecem biraz dahaGüzel haberlerini bekliyorum canım. Hiç endişe yapma boşuna, benice senin var göreceksin insallah❤
Canim merhaba
İnsülin direnci yüksek olanlarda başarı oranı az oluyormuş diye bilmiyorum açıkçası kilo konusunda ve göbek bölgesi yağlanma konusu ilgimi çekti yanlış anlamazsan kaç kilosun bende tedavi gördüm göbeğim ve yağlanmam var yani elimle rahat tutabiliyorum cok şükür sorun yaşamadım.
Doktorun bu konu hakkında ne dedi diyet yada herhangi bisey dedi mi
Hic endişelenme aynıyız canım sorun sıkıntı olsa doktor söyler zaten bu dönemde hamur işinden uzak dur yeter stres yapma canım pozitif haberlerini alırız inşallah1.70 Boyum 98 kiloyum canım. Doktorum bir şey demedi lakin her kafadan bir ses çıkıyor . 120 kiloydum 98 e düştüm.
amin canım benim hep beraber yüzümüz gülsün inşaAllah .Hic endişelenme aynıyız canım sorun sıkıntı olsa doktor söyler zaten bu dönemde hamur işinden uzak dur yeter stres yapma canım pozitif haberlerini alırız inşallah
Benimde kilom var ve şekerim yüksek ilaç kullanmıyorum ama gebelik olunca hepten çıktı şekerim tatlıdan uzak dur dedi doktor o kadar şimdilik ama zayıf olup sıkıntılı doğum yapan da var bunu kimse bilemez insanlar sadece moral bozsun sen kimseye bakma dikkatli ol çok severim tatlıyı ama inan şuan görünce bile içim bulanıyor Rabbim yardım ediyor1.70 Boyum 98 kiloyum canım. Doktorum bir şey demedi lakin her kafadan bir ses çıkıyor . 120 kiloydum 98 e düştüm.
Benim Hiç bir bilgim yok canım, insülin direnci için ilaç kullanıyor musun? Tutacak olduktan sonra her türlü tutar kafana takma. Önemli olan embriyonun kaliteli ve güçlü olmasıMerhaba ,
Allah razı olsun canım benim, inşallah herkes alır bebesini kucağına, herkesten güzel haberler alırız bu topikte inşallah, hamile kalalım da sizleri darlayalım aynı soruları 10 kere sorupCanim hayirli olsun inshaAllah devami gelir kistin gitmesine cok sevindim sende yavrunu bi an once kap gel sayili gun geldi desene
MaşallahCanım gittim dr a. Çok şükür keseyi gördük beta istedi tekrar 12 bin olmuş o da.. Haftaya da inşallah kalp atışını duyariz❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?