Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Canim hayirli olsun inshaAllah devami gelir kistin gitmesine cok sevindim sende yavrunu bi an once kap gel sayili gun geldi desene

Canim merhaba
İnsülin direnci yüksek olanlarda başarı oranı az oluyormuş diye bilmiyorum açıkçası kilo konusunda ve göbek bölgesi yağlanma konusu ilgimi çekti yanlış anlamazsan kaç kilosun bende tedavi gördüm göbeğim ve yağlanmam var yani elimle rahat tutabiliyorum cok şükür sorun yaşamadım.
Doktorun bu konu hakkında ne dedi diyet yada herhangi bisey dedi mi

Merhaba bu soylediklerin normal yolla çocuğun biraz zor olması demek insülin direnci göbek yağlanması yumurta kalitesini yumurtlamayı etkiler sen zaten tupbebekte ilacla yumurtalarini uyaracaksin belki yumurta kalitesine etkisi vardır ama tutunma rahimde oluyor rahim içi uygunsa olur bu iş:) hem tedavi görsün görmesin herkes ideal kilosunda hamile kalmıyor yani ne kilolu insanlar var maşallah çatır çatır doğuruyor içini ferah tut sen yine de dikkat et kendine ama ben pek beceremiyorum alınan hormonlar iştahıma etki maşallah bende pcosum :)

Kesinlikle ne kilolu insanlar var maşallah gayet sağlıklı doğuruyolar birazda bünye meselesi sanırım

Çok teşekkür ederim . Herkes bir şeyler söylüyor işte üzülüyorum .

1.70 Boyum 98 kiloyum canım. Doktorum bir şey demedi lakin her kafadan bir ses çıkıyor . 120 kiloydum 98 e düştüm.

1.70 Boyum 98 kiloyum canım. Doktorum bir şey demedi lakin her kafadan bir ses çıkıyor . 120 kiloydum 98 e düştüm.
Hic endişelenme aynıyız canım sorun sıkıntı olsa doktor söyler zaten bu dönemde hamur işinden uzak dur yeter stres yapma canım pozitif haberlerini alırız inşallah

Benimde kilom var ve şekerim yüksek ilaç kullanmıyorum ama gebelik olunca hepten çıktı şekerim tatlıdan uzak dur dedi doktor o kadar şimdilik ama zayıf olup sıkıntılı doğum yapan da var bunu kimse bilemez insanlar sadece moral bozsun sen kimseye bakma dikkatli ol çok severim tatlıyı ama inan şuan görünce bile içim bulanıyor Rabbim yardım ediyor

Benim Hiç bir bilgim yok canım, insülin direnci için ilaç kullanıyor musun? Tutacak olduktan sonra her türlü tutar kafana takma. Önemli olan embriyonun kaliteli ve güçlü olması

Canim hayirli olsun inshaAllah devami gelir kistin gitmesine cok sevindim sende yavrunu bi an once kap gel sayili gun geldi desene
Allah razı olsun canım benim, inşallah herkes alır bebesini kucağına, herkesten güzel haberler alırız bu topikte inşallah, hamile kalalım da sizleri darlayalım aynı soruları 10 kere sorup kese boyun şu haftada kaç çıkmıştı, betan şu günde ne kadar yükselmişti, kalp atışını ne zaman duydun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…