Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Evet senin bu özelliğin çok iyi,pozitife odaklanıyorsun ve hep neşeli cümlelerin var.Ben de böyleyim hiç şuan olumsuz düşünmüyorum.Zaten sonuç ne olacaksa da yaptığım stresi bir de üstüne ekleyemeyim diyorum.Haberi aldığımda buraya yazacağım tabi ki.3 yıldır hiç hamile kalamadığım için bu haberi vermek heyecanlı olacak

ben 4aydr bekle bekle artık contayı yaktım dahada iflah olmam bebemi versinler artık valla gidip keltoşa dalcam az kaldı
Dur kız adamin başında saç kalmamış sizle ugrasacam diye birde dalscanmi çok ayıp aa

Hahahha valla sorma çok resmi oldu ne oldu ne var ne istiyorsun östrojenli kadın ruh dengemiz bozuldu östrojenden heheh kız bu çay işi ne olcak en son ne zaman icap eder içmek kazaya gitmeyelim ayarlıyım
Östrojenli kadınyani ben iğneye başlamadan bir çay içeyim diom ama östrojen patlaması yasıom dr 6ya cıkardı

[
ben transfer hazırlıgı çarşamba karar verilcek transfer gününe bakalm nolcak geçen ay iptali yedim bu ay heyecanla beklıom
İkimizin transferi birbirine yakın olacak.Ben de taze transfer olur sanıyorken östrojen yüksek çıktığından ertelenmişti.Perşembe günü transferim olacak.İkimiz de bu ayın sonunda şuraya pozitif haberimizi yazalım.İnşallah.

anaaa benm bir sürü transfer kankam oldupozitifi yapiştıramassak vay burdakılerın haline

Negatife odaklansak direkt gidip atlayalım çatıdan. Hayat yaşanılacak yer olmaktan çıkar. Bide bırakmak lazım ya. Zaman geçiyor, olaylar geçiyor. Çırpınsan da tutamazsın, zaman ilerliyor. Iyi hissetmek için mücadele etmeye de gerek yok. Sadece bırak. Bırak herşey üstünden akıp gecsin su gibi

Östrojenli kadınyani ben iğneye başlamadan bir çay içeyim diom ama östrojen patlaması yasıom dr 6ya cıkardı
Valla öyleyiz östrojenliyiz sahi nasıl geçti kontrol herşey yolunda inşallh neden iğneden önce çay iğneden sonra içilirse bişey olur mu

Hadi canlarrrr bu enerjiyle alin gelin bebişlerinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…