- 27 Ekim 2020
- 118
- 147
- 18
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #11.161
Evet senin bu özelliğin çok iyi,pozitife odaklanıyorsun ve hep neşeli cümlelerin var.Ben de böyleyim hiç şuan olumsuz düşünmüyorum.Zaten sonuç ne olacaksa da yaptığım stresi bir de üstüne ekleyemeyim diyorum.Haberi aldığımda buraya yazacağım tabi ki.3 yıldır hiç hamile kalamadığım için bu haberi vermek heyecanlı olacakEn güzelini yapıyorsun. Bugün de güzel haberler aldık. Insanın motivasyonunu arttirıyor. Ben çok olumlu etkilenip hep iyi olacağını düşündüm. Sizler için de öyle düşünüyorum. Heyecanla bekliyoruz
@kofi Evet senin bu özelliğin çok iyi,pozitife odaklanıyorsun ve hep neşeli cümlelerin var.Ben de böyleyim hiç şuan olumsuz düşünmüyorum.Zaten sonuç ne olacaksa da yaptığım stresi bir de üstüne ekleyemeyim diyorum.Haberi aldığımda buraya yazacağım tabi ki.3 yıldır hiç hamile kalamadığım için bu haberi vermek çok heyecanlı olacak benim için.
Mayışşş ne die sorayım bilerek dediydim de yemem maaş o anladmMayışını sen kendinden ödersin o zamanmayışşşş
Yok dünür alıyormuş seni zaten baksanaBulunca benide hatırlayın
Dur kız adamin başında saç kalmamış sizle ugrasacam diye birde dalscanmi çok ayıp aaben 4aydr bekle bekle artık contayı yaktım dahada iflah olmambebemi versinler artık valla gidip keltoşa dalcam az kaldı
O alıyorsa hizmatci olarak sana begendiremedik kendimiziYok dünür alıyormuş seni zaten baksana
Eskiden maaş mı vardı? Mayış vardı. Eski topraaz biz yavrum naparsin çok eskiMayışşş ne die sorayım bilerek dediydim de yemem maaş o anladm
Östrojenli kadınHahahha valla sorma çok resmi oldu ne oldu ne var ne istiyorsun östrojenli kadınruh dengemiz bozuldu östrojenden heheh kız bu çay işi ne olcak en son ne zaman icap eder içmek kazaya gitmeyelim ayarlıyım
İkimizin transferi birbirine yakın olacak.Ben de taze transfer olur sanıyorken östrojen yüksek çıktığından ertelenmişti.Perşembe günü transferim olacak.İkimiz de bu ayın sonunda şuraya pozitif haberimizi yazalım.İnşallah.ben transfer hazırlıgı çarşamba karar verilcek transfer gününe bakalm nolcak geçen ay iptali yedim bu ay heyecanla beklıom
eski toprağa bak heleEskiden maaş mı vardı? Mayış vardı. Eski topraaz biz yavrum naparsin çok eski
anaaa benm bir sürü transfer kankam oldukofi
İkimizin transferi birbirine yakın olacak.Ben de taze transfer olur sanıyorken östrojen yüksek çıktığından ertelenmişti.Perşembe günü transferim olacak.İkimiz de bu ayın sonunda şuraya pozitif haberimizi yazalım.İnşallah.
ben onun keltoşuna patlatcam akıllı duraun oda östrojenli kadın yaptı beniDur kız adamin başında saç kalmamış sizle ugrasacam diye birde dalscanmi çok ayıp aa
Olacak,pozitif geleceğiz.anaaa benm bir sürü transfer kankam oldupozitifi yapiştıramassak vay burdakılerın haline
Bu östrojenin ne gibi etkisi oldu sende bende bı nane yapmadiben onun keltoşuna patlatcam akıllı duraun oda östrojenli kadın yaptı beni
Negatife odaklansak direkt gidip atlayalım çatıdan. Hayat yaşanılacak yer olmaktan çıkar. Bide bırakmak lazım ya. Zaman geçiyor, olaylar geçiyor. Çırpınsan da tutamazsın, zaman ilerliyor. Iyi hissetmek için mücadele etmeye de gerek yok. Sadece bırak. Bırak herşey üstünden akıp gecsin su gibiEvet senin bu özelliğin çok iyi,pozitife odaklanıyorsun ve hep neşeli cümlelerin var.Ben de böyleyim hiç şuan olumsuz düşünmüyorum.Zaten sonuç ne olacaksa da yaptığım stresi bir de üstüne ekleyemeyim diyorum.Haberi aldığımda buraya yazacağım tabi ki.3 yıldır hiç hamile kalamadığım için bu haberi vermek heyecanlı olacak
Ben zor kofiO alıyorsa hizmatci olarak sana begendiremedik kendimizi
ya kafamı kaldıramıom beynım uyusuk miğde bulantısı ritansıyonm düşüo kafa yapıo bildiğinBu östrojenin ne gibi etkisi oldu sende bende bı nane yapmadi
Valla öyleyiz östrojenliyizÖstrojenli kadınyani ben iğneye başlamadan bir çay içeyim diom ama östrojen patlaması yasıom dr 6ya cıkardı
Onu cozdumBen zor kofibide kıskanç
Hadi canlarrrr bu enerjiyle alin gelin bebişlerinizi[
İkimizin transferi birbirine yakın olacak.Ben de taze transfer olur sanıyorken östrojen yüksek çıktığından ertelenmişti.Perşembe günü transferim olacak.İkimiz de bu ayın sonunda şuraya pozitif haberimizi yazalım.İnşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?