- 23 Ekim 2020
- 4.028
- 4.759
- 83
- 35
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #11.181
E ben 3.vites gidiyorum senin gibi 1den 5e takmadım çarptı tabi seniya kafamı kaldıramıom beynım uyusuk miğde bulantısı ritansıyonm düşüo kafa yapıo bildiğinsen relax tabi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
E ben 3.vites gidiyorum senin gibi 1den 5e takmadım çarptı tabi seniya kafamı kaldıramıom beynım uyusuk miğde bulantısı ritansıyonm düşüo kafa yapıo bildiğinsen relax tabi
Ne var begenemedin mi kuyruklu yıldızeski toprağa bak helekofi nene
![]()
Kız iğneleri vurunca göbüşüm acıyo çay isteğim kaçıyorValla öyleyiz östrojenliyizsahi nasıl geçti kontrol herşey yolunda inşallh
neden iğneden önce çay iğneden sonra içilirse bişey olur mu
![]()
Yararım adamıOnu cozdumzaten ama çok eğlencelisin keşke benim ablam olsaydın gülmekten yarilirdim
![]()
Ya valla 2 şer atıom yarn saatlere bölcem tek tek içiçem inan böle bir çarpma yok tepetaklak cumburlop oldumE ben 3.vites gidiyorum senin gibi 1den 5e takmadım çarptı tabi seni![]()
Yardın zatenYararım adamı![]()
Hani ışıklı halkaydımNe var begenemedin mi kuyruklu yıldız![]()
Senin yaşın kaç ufaklıkYardın zaten![]()
Benim her transfer fiyasko ilk transfer de iyice sıkıştım merkez de beni baya bekletince kaç defa wc gittim geldim mahvolmuştum öyle olmasın dedim yine oldu aman napayım inşaAllah dediğin gibi gerek yok birdaha geçti gitti işteEvet sıkıntılı oluyor. Sabahtan 2 bardak su icicektin mesaneyi bosaltip, baska da icmeyecektin. O kadar rahat ve güzel bir sıkışma oluyor ki. Neyse artık bidahaya gerek yok inşaallah![]()
Ne yarıyonuz siz hayırdır yaYardın zaten![]()
Bak aklıma ne geldi senin bu keltoşun saçını senin gibi kadınlar yolmuş olmasınYa valla 2 şer atıom yarn saatlere bölcem tek tek içiçem inan böle bir çarpma yok tepetaklak cumburlop oldum![]()
Halley kuyruklu yıldız ben napayımHani ışıklı halkaydım![]()
OdunNe yarıyonuz siz hayırdır ya![]()
Işte bunlar da gelecekte sana anlatacağın birer anı olduBenim her transfer fiyasko ilk transfer de iyice sıkıştım merkez de beni baya bekletince kaç defa wc gittim geldim mahvolmuştum öyle olmasın dedim yine oldu aman napayım inşaAllah dediğin gibi gerek yok birdaha geçti gitti işte
29 dan 30 adamımSenin yaşın kaç ufaklık![]()
Geriden geldim bebeğim, hikaye gibi okudum sizi
Belki estrofem yapmazdı biliyor musun?ya kafamı kaldıramıom beynım uyusuk miğde bulantısı ritansıyonm düşüo kafa yapıo bildiğinsen relax tabi
östrojenli kadınların saldırısına uğramış olabilirBak aklıma ne geldi senin bu keltoşun saçını senin gibi kadınlar yolmuş olmasınkadınların ayarlarıyla oynuyor
![]()
Kimse bilmiyor tüp bebek tedavisini burda anlattığım iyi olduIşte bunlar da gelecekte sana anlatacağın birer anı oldu![]()