Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Ay ne uğraştırmışsın insanları onlar da haketmis. Git gel git gel medcezir gibi

Hmm pıhtılaşma mı var sende? Başlasana bu betayla kese olmaz mı hiç karyotip yaptırınca onda pıhtılaşma sorunu görünüyor mu?
Evet pıhtılaşma varmiş canim. Karyotip analizinde pıhtılaşma yok trombofili panelinde var. 3 genim heterozigot cıktı maalesef. Bakalım kese varsa başlıcam yarın hemen

O ayar tutmamis bacım sende sen müsait olunca ara eve gelir yaparız transferini derlerdi artık seninki baya zor olmus

Ay ne uğraştırmışsın insanları onlar da haketmis. Git gel git gel medcezir gibi
Ya ben fazla tutamam zaten hemşireye diyorum bak kaçacak diye o bile sıkışık gelmedi doktora biraz daha sıkışsın deyince gözlerim açıldı terledim kıpkırmızı oldum bu sefer çok dediler ya tutamazsam diye korka korka wc gittim tabi doktor da bu arada 2.kata gidiyor geliyor 3.de artık transfer oldu yatağa aldılar servise çıkarcaz deyince dedim mümkün değil tutamam benim en çok zorlandığım şey buydu

Evet pıhtılaşma varmiş canim. Karyotip analizinde pıhtılaşma yok trombofili panelinde var. 3 genim heterozigot cıktı maalesef. Bakalım kese varsa başlıcam yarın hemen
Canım benimde heterozigot 1298c diyor kaç günde olgunu nasıl biliyoruz

Ben şuan hala görüyorum kontrol aynı yere gittiğim için şükür güzel oldu önemli olan o tabi
Doğru sen aynı Dr devam edeceksin bizde öyle olmayınca demiştim aman olsun onlar neler neler görüyordur

Iyiyim şükür lorennacım sizlerden guzel haberler bekliyorum ne yapayım bişey kalmamış. Inşaallah çok güzel geçer ve istediğini alırsın dostum
Heyecanlıyım dostum.Arada buraya gelip okuyorum,bir şeyler yazıyorum,paylaşmak beni mutlu ediyor,ben de bu Tüp bebek transfer sürecini kapatıp hamilelik sürecine başlarım İnşallah.Bir yere ayrılmayın daha hamilelikle ilgili de sorar dururum ben burda devamında.Olursa.Hep pozitife odaklanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…