- 26 Ekim 2020
- 5.146
- 7.576
- 128
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #11.121
Ay ne uğraştırmışsın insanlarıBeni 2.30 çagardılar transfer odasına 3 defa gittim geldim az sıkışık çok sıkışık boşalt gelen gitti gelen gitti ben kaldım saat 5 de tüp bebek bölümü kapanıyor yatmam için servise çıkardılar orda yattım çıktım bide tamamen kaçsa de get eve derlerdi heralde
Evet pıhtılaşma varmiş canim. Karyotip analizinde pıhtılaşma yok trombofili panelinde var. 3 genim heterozigot cıktı maalesef. Bakalım kese varsa başlıcam yarın hemenHmm pıhtılaşma mı var sende? Başlasana bu betayla kese olmaz mı hiçkaryotip yaptırınca onda pıhtılaşma sorunu görünüyor mu?
O ayar tutmamis bacım sende sen müsait olunca ara eve gelir yaparız transferini derlerdi artıkBeni 2.30 çagardılar transfer odasına 3 defa gittim geldim az sıkışık çok sıkışık boşalt gelen gitti gelen gitti ben kaldım saat 5 de tüp bebek bölümü kapanıyor yatmam için servise çıkardılar orda yattım çıktım bide tamamen kaçsa de get eve derlerdi heralde
Halleyin değil doktorunun kelOlucak tabii halleyin başı kel mi
Ya ben fazla tutamam zaten hemşireye diyorum bak kaçacak diye o bile sıkışık gelmedi doktora biraz daha sıkışsın deyince gözlerim açıldı terledim kıpkırmızı oldum bu sefer çok dediler ya tutamazsam diye korka korka wc gittim tabi doktor da bu arada 2.kata gidiyor geliyorAy ne uğraştırmışsın insanlarıonlar da haketmis. Git gel git gel medcezir gibi
Baksen hesaplar kitaplar yapılmış dunurcun seni bırakmaz neyse benide asistan olarak alırsınızOnun temellerini biz dün gece attık. Sen ne ara ortak oldundünüre bak hele ortak sokmuş PlutonMerkez
Evet malesef öyle oldu ha ilk aldıklarında transfer yapsaydılar böyle olmayacaktıO ayar tutmamis bacım sende sen müsait olunca ara eve gelir yaparız transferini derlerdi artıkseninki baya zor olmus
Aman boşver sonu güzel oldu ya biz ona bakalım sanki birdaha nerde gorecez onları o anlık geldi geçtiEvet malesef öyle oldu ha ilk aldıklarında transfer yapsaydılar böyle olmayacaktı
Canım benimde heterozigot 1298c diyor kaç günde olgunu nasıl biliyoruzEvet pıhtılaşma varmiş canim. Karyotip analizinde pıhtılaşma yok trombofili panelinde var. 3 genim heterozigot cıktı maalesef. Bakalım kese varsa başlıcam yarın hemen
Ben şuan hala görüyorum kontrol aynı yere gittiğim içinAman boşver sonu güzel oldu ya biz ona bakalım sanki birdaha nerde gorecez onları o anlık geldi geçti
Doğru sen aynı Dr devam edeceksin bizde öyle olmayınca demiştim aman olsun onlar neler neler görüyordurBen şuan hala görüyorum kontrol aynı yere gittiğim içinşükür güzel oldu önemli olan o tabi
Evet canım ben ekledim 2021 fiyatUmut_bebek sen mi eklemiştin fiyat bilgisi bahcecinin? Geriye döndüm bulamadım?
Kaç günde derken ne demek istedin anlayamadım canim. Mthfr mi heterozigot cıktı. Eğer öyleyse folik asitin metilfolat formunu kullanmaniz gerekiyorCanım benimde heterozigot 1298c diyor kaç günde olgunu nasıl biliyoruz
Görüyorlar tabi kaç kişi gelip gidiyor onlar işini yapıp geçmeye derdinler haliyleDoğru sen aynı Dr devam edeceksin bizde öyle olmayınca demiştim aman olsun onlar neler neler görüyordur
Heyecanlıyım dostum.Arada buraya gelip okuyorum,bir şeyler yazıyorum,paylaşmak beni mutlu ediyor,ben de bu Tüp bebek transfer sürecini kapatıp hamilelik sürecine başlarım İnşallah.Iyiyim şükür lorennacım sizlerden guzel haberler bekliyorum ne yapayımbişey kalmamış. Inşaallah çok güzel geçer ve istediğini alırsın dostum
Hmm hayırlısı olsun canim benimEvet pıhtılaşma varmiş canim. Karyotip analizinde pıhtılaşma yok trombofili panelinde var. 3 genim heterozigot cıktı maalesef. Bakalım kese varsa başlıcam yarın hemen
Onun temellerini biz dün gece attık. Sen ne ara ortak oldundünüre bak hele ortak sokmuş PlutonMerkez
Evet bu çok iyi.Hepimiz doğuralım ve bu süreci tatlı tatlı hatırlayalım.İnşallllaaaahhhhhh doğur bebeğim sağlıcakla kampanyalı yapıodm sen bilirsnhepimiz doğurak buraya dönüp bakıp gülelim yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?