- 24 Aralık 2020
- 2.636
- 4.358
- 63
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #10.841
Evet 3. Gün transfer etmeleri az kaldığı zaman iyi ama 9 embriyodan bir anda 3 e düştük hepsinin aynı kalitede olduğunu söylediler keşke 3. Gün dondursalardı sonuçta 3. Gün atılan bu embriyom tuttu. Ben medovada oldum ama doktorum özel doktordu .Sizinki gayet iyiymiş onda dokuz riske atmiyorlar bence bı an önce transfer etmek istemişler çünkü en iyi yer anne rahmi birde şöyle bı durum var egerki çok sayıda embriyo varsa 5.gunu beklemek mantıklı içinden en iyileri 5. Güne ulaşıyor boşa umut vermiyorlar siz nerde oldunuz Konya'da
Asla belirti aramayın bende tıpkı sizin gibiydim göğüs acımda geçmişti evet tutmadı dedim çünkü daha önce ki gebeliklerimde en büyük belirtim göğüs acısıydı fakat 11. Gün testimde 421 ile pozitifi gördümArkadaşlar merhaba. Bugün transferimin 8. Günü. Kaç gündür transferi unutmuş; normal günlük hayatımı yaşıyordum. Bugün bi baktım hiçbir belirtim yok, hiç. Ne bi karın ağrısı ne göğüslerde hassasiyet, ne idrarda koyulaşma, ne uyku hali hiç hiç bişey yok. O kadar ilaç içiyorum, günaşırı iğne oluyorum. İlaçların da mı yan etkisi olmaz ya. Sadece iki gündür çok belim ağrıyor, o da iki gündür çok yatıp film izledim kesin ondandır. Oturup saatlerce ağlayasım var, çok kötü hissediyorum şuan kendimi.
Hayırlı olsun gerçekten sevindim olumlu çıkmasına. Olumlu sonuç almış biri için yap kurtul demek kolay. Ben yapınca olumlu çıktı iyi ki yapmışım diyeceğimi sanmıyorum. Bu dördüncü maalesef. Negatif çıkınca ne kadar acı çektiğimi çok iyi biliyorum, ondan yapasım yok ya. İki gün daha geç acı çekmeye başlamak için kendini korumaya çalışmak galiba insanın doğasında var.Yaptım cıktı 2 gündür rahat takiliom yarın kan vercm ama Bnm doktor 14. Günde kan alio testte tam 12. Gundu
Bizim de 10 başladı 9 döllendi 3. Gün 4 kalmıştı transfer oldum geri kalanlarda 5. Güne gitmedi .Amiin amiinnn hepimizin güzel bebeklerini bize bağışlasın rabbimHmm benim 10 la başladı 6 si gitmişti
Nasıl yani 3 tane embriyoda birini transfer oldunuz diğerlerini dondurmadılar mi?Evet 3. Gün transfer etmeleri az kaldığı zaman iyi ama 9 embriyodan bir anda 3 e düştük hepsinin aynı kalitede olduğunu söylediler keşke 3. Gün dondursalardı sonuçta 3. Gün atılan bu embriyom tuttu. Ben medovada oldum ama doktorum özel doktordu .
Saol canım. Dördüncü denemesi olan biri olarak çok umutlu değilim ama yine de bunu duymaya ihtiyacım vardı, en azından beklerken biraz daha sakin beklerim, çok teşekkür ederim.Asla belirti aramayın bende tıpkı sizin gibiydim göğüs acımda geçmişti evet tutmadı dedim çünkü daha önce ki gebeliklerimde en büyük belirtim göğüs acısıydı fakat 11. Gün testimde 421 ile pozitifi gördüm
Evet o gün dondurmayıp 5. Güne götüreceğiz dediler 5. Günde elimizde dondurulup çözülünce gebelik elde edecek kalitede embriyo kalmadı dediler .Nasıl yani 3 tane embriyoda birini transfer oldunuz diğerlerini dondurmadılar mi?
Şaka gibi değil mi. Bu 3. Ve 5. Gün olayını zaten çözemedik bir türlüEvet o gün dondurmayıp 5. Güne götüreceğiz dediler 5. Günde elimizde dondurulup çözülünce gebelik elde edecek kalitede embriyo kalmadı dediler .
Ederimmm etmemmiiiiDua et bizede
ahh ahh gün sayıyoz alsakta kurtulsam keltoştanAy belki de okuyolardır yaaaaman nerde zaman bulacaklar ki valla sorma alalım artık şunları kendileri nokta kadar sıkıntıları dğnya kadar valla
Aynen bnmde 2.Hayırlı olsun gerçekten sevindim olumlu çıkmasına. Olumlu sonuç almış biri için yap kurtul demek kolay. Ben yapınca olumlu çıktı iyi ki yapmışım diyeceğimi sanmıyorum. Bu dördüncü maalesef. Negatif çıkınca ne kadar acı çektiğimi çok iyi biliyorum, ondan yapasım yok ya. İki gün daha geç acı çekmeye başlamak için kendini korumaya çalışmak galiba insanın doğasında var.
Bide bana sor Bnm hepsini 3. Gün dondurdular 2 taneyi 2 denemede Bnde kullandılar diğerlerini cozdurduler ama toplam 5 tane çöp oldu beğenmeyip cozdurup durdular surekliŞaka gibi değil mi. Bu 3. Ve 5. Gün olayını zaten çözemedik bir türlü
Kaliteli bir labaratuvarda cozdurmede problem olmaması gerek diye biliyorum cok nadir oluyormuş bozulma şuan hamileyseniz bosverin takmayın sonuca ulaşmış siniz demekkiEvet o gün dondurmayıp 5. Güne götüreceğiz dediler 5. Günde elimizde dondurulup çözülünce gebelik elde edecek kalitede embriyo kalmadı dediler .
Senin sonucunu çok merak ediyorum ben olsam duramaz yapardım herhalde 8,gün testi sen maşallah sabirlisinSaol canım. Dördüncü denemesi olan biri olarak çok umutlu değilim ama yine de bunu duymaya ihtiyacım vardı, en azından beklerken biraz daha sakin beklerim, çok teşekkür ederim.
İnşaAllah ikizdir ama herkes de aynı olmuyor değerler benim ilk beta değerim 593 dü şuan tek kese göründü amaBennn şokkk vallaaa bi araştırayım bennn
Tabii canım belirti dediğin şeyleri yükselen hormonlar yapıyor. E sen de o hormonu alıyorsun zaten. Belirti yapmıyorsa bebekle değil bünyenle alakalıİdrar testi yapmaya maalesef cesaretim yok. 2 gün sonra kan vericem, negatifse ne kadar geç öğrensem o kadar iyi. Bu benim dördüncü transferim, öncekilerde ilaçlar beni hallaç pamuğu gibi sallamıştı, bu sefer bünye alıştı belki de. Umarım dediğin gibidir bu arada
Doktorunuz kim bende medova tedavi görüyorumEvet o gün dondurmayıp 5. Güne götüreceğiz dediler 5. Günde elimizde dondurulup çözülünce gebelik elde edecek kalitede embriyo kalmadı dediler .
4+6'da gitmiştim keseyi gördük. Ama sadece kese vardı.Yolundadır inşallah her şey , hiç kötü düşünmeyin . Kontrol ne zaman keseyi gördünüz mü
Şu an evet hamileyim hatta tek embriyom ikiye bölündü fakat doktorum 5+4te yolk sac kesesi görmediği için boş gebelik olabilir gibi bir cümle kurdu.Kaliteli bir labaratuvarda cozdurmede problem olmaması gerek diye biliyorum cok nadir oluyormuş bozulma şuan hamileyseniz bosverin takmayın sonuca ulaşmış siniz demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?