• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Saydığın belirtileri kullandığın ilaçlardaki hormonlar yapıyor. Hassas bir bünyen yok demek ki. Bunlardan hamile olmadığın sonucu çıkamaz 😊 5. Gün embriyosuysa idrar testi yapıp merakını yenebilirsin 👍
İdrar testi yapmaya maalesef cesaretim yok. 2 gün sonra kan vericem, negatifse ne kadar geç öğrensem o kadar iyi. Bu benim dördüncü transferim, öncekilerde ilaçlar beni hallaç pamuğu gibi sallamıştı, bu sefer bünye alıştı belki de. Umarım dediğin gibidir bu arada ☺️

İdrar testi yapmaya maalesef cesaretim yok. 2 gün sonra kan vericem, negatifse ne kadar geç öğrensem o kadar iyi. Bu benim dördüncü transferim, öncekilerde ilaçlar beni hallaç pamuğu gibi sallamıştı, bu sefer bünye alıştı belki de. Umarım dediğin gibidir bu arada ☺️
Bnde öyle diodum yaptım kurtuldum blki oluşmuştur çıkar çıkmazsa uzulmede

Arkadaşlar merhaba. Bugün transferimin 8. Günü. Kaç gündür transferi unutmuş; normal günlük hayatımı yaşıyordum. Bugün bi baktım hiçbir belirtim yok, hiç. Ne bi karın ağrısı ne göğüslerde hassasiyet, ne idrarda koyulaşma, ne uyku hali hiç hiç bişey yok. O kadar ilaç içiyorum, günaşırı iğne oluyorum. İlaçların da mı yan etkisi olmaz ya. Sadece iki gündür çok belim ağrıyor, o da iki gündür çok yatıp film izledim kesin ondandır. Oturup saatlerce ağlayasım var, çok kötü hissediyorum şuan kendimi.
Üzme kndini belirti arama Bnde de hiç yok Bnde test vercm yarin

Bende Konya’da oldum 10 yumurta topladılar 9 döllendi 3. Gün transfer oldu zaten 2 tane kalmıştı 5e götürüp dondurmak istediler tabi elimizde beşinci güne kalmadı. Neden 3. Gün dondurulmadığını anlamadım .
Sizinki gayet iyiymiş onda dokuz riske atmiyorlar bence bı an önce transfer etmek istemişler çünkü en iyi yer anne rahmi birde şöyle bı durum var egerki çok sayıda embriyo varsa 5.gunu beklemek mantıklı içinden en iyileri 5. Güne ulaşıyor boşa umut vermiyorlar siz nerde oldunuz Konya'da

Canımmm üzülmee sakın benimde hiç belirtim yoktuuu
Ay canım ağzın bal yesin. Sen de de mi hiç bişey yoktu. Bildiğin normal hayatımı yaşıyorum, tık yok vücutta. Zaten stres olmayım diye transfer olduğumu yoksayarak yaşamayı seçmiştim, ezberden ilaçlarımı alıyordum. Bugün bi baktım böyleyim, diyorum hiç mi his olmaz, ağlayasım geldi. Bu arada senin gebeliğin hayırlı olsun canım, Allah tamamına erdirsin.

Ay canım ağzın bal yesin. Sen de de mi hiç bişey yoktu. Bildiğin normal hayatımı yaşıyorum, tık yok vücutta. Zaten stres olmayım diye transfer olduğumu yoksayarak yaşamayı seçmiştim, ezberden ilaçlarımı alıyordum. Bugün bi baktım böyleyim, diyorum hiç mi his olmaz, ağlayasım geldi. Bu arada senin gebeliğin hayırlı olsun canım, Allah tamamına erdirsin.
Bende hiç düşünmemiştim canımm ilaçları iç iğne ol beslenmeye dikkat o kdarr öğrenincee de belirti aramaya gerek yok dedimm

Back