- 21 Mayıs 2015
- 1.648
- 1.573
- 133
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #10.821
İdrar testi yapmaya maalesef cesaretim yok. 2 gün sonra kan vericem, negatifse ne kadar geç öğrensem o kadar iyi. Bu benim dördüncü transferim, öncekilerde ilaçlar beni hallaç pamuğu gibi sallamıştı, bu sefer bünye alıştı belki de. Umarım dediğin gibidir bu aradaSaydığın belirtileri kullandığın ilaçlardaki hormonlar yapıyor. Hassas bir bünyen yok demek ki. Bunlardan hamile olmadığın sonucu çıkamaz5. Gün embriyosuysa idrar testi yapıp merakını yenebilirsin
Eee tek olsa 3 haftalık olsa değer 78 filan olması gerekiomus seninki direk 3 aylık olmaz ya =DYokkk canımmm eminmisinnn
Bnde öyle diodum yaptım kurtuldum blki oluşmuştur çıkar çıkmazsa uzulmedeİdrar testi yapmaya maalesef cesaretim yok. 2 gün sonra kan vericem, negatifse ne kadar geç öğrensem o kadar iyi. Bu benim dördüncü transferim, öncekilerde ilaçlar beni hallaç pamuğu gibi sallamıştı, bu sefer bünye alıştı belki de. Umarım dediğin gibidir bu arada
Kızzzz ne diosunn sennnn hiç aklıma gelmedi ama karnımda bir savaş var resmen 2 kasığımdada oluyo bişeylerrEee tek olsa 3 haftalık olsa değer 78 filan olması gerekiomus seninki direk 3 aylık olmaz ya =D
Üzme kndini belirti arama Bnde de hiç yok Bnde test vercm yarinArkadaşlar merhaba. Bugün transferimin 8. Günü. Kaç gündür transferi unutmuş; normal günlük hayatımı yaşıyordum. Bugün bi baktım hiçbir belirtim yok, hiç. Ne bi karın ağrısı ne göğüslerde hassasiyet, ne idrarda koyulaşma, ne uyku hali hiç hiç bişey yok. O kadar ilaç içiyorum, günaşırı iğne oluyorum. İlaçların da mı yan etkisi olmaz ya. Sadece iki gündür çok belim ağrıyor, o da iki gündür çok yatıp film izledim kesin ondandır. Oturup saatlerce ağlayasım var, çok kötü hissediyorum şuan kendimi.
Güldürme bniKızzzz ne diosunn sennnn hiç aklıma gelmedi ama karnımda bir savaş var resmen 2 kasığımdada oluyo bişeylerr
Sizinki gayet iyiymiş onda dokuz riske atmiyorlar bence bı an önce transfer etmek istemişler çünkü en iyi yer anne rahmi birde şöyle bı durum var egerki çok sayıda embriyo varsa 5.gunu beklemek mantıklı içinden en iyileri 5. Güne ulaşıyor boşa umut vermiyorlar siz nerde oldunuz Konya'daBende Konya’da oldum 10 yumurta topladılar 9 döllendi 3. Gün transfer oldu zaten 2 tane kalmıştı 5e götürüp dondurmak istediler tabi elimizde beşinci güne kalmadı. Neden 3. Gün dondurulmadığını anlamadım .
Yaaaa valla bakkk hatta biraz önce eşime dedimm bide ikiz oluyomuş diee öyle hissediyorım dedimmGüldürme bni
Ay canım ağzın bal yesin. Sen de de mi hiç bişey yoktu. Bildiğin normal hayatımı yaşıyorum, tık yok vücutta. Zaten stres olmayım diye transfer olduğumu yoksayarak yaşamayı seçmiştim, ezberden ilaçlarımı alıyordum. Bugün bi baktım böyleyim, diyorum hiç mi his olmaz, ağlayasım geldi. Bu arada senin gebeliğin hayırlı olsun canım, Allah tamamına erdirsin.Canımmm üzülmee sakın benimde hiç belirtim yoktuuu
Kız sendeki değer yüksek hyrlisiyla tek bklemeYaaaa valla bakkk hatta biraz önce eşime dedimm bide ikiz oluyomuş diee öyle hissediyorım dedimm
İdrar testi mi yaptın canım çıkmıştır inşallahBnde öyle diodum yaptım kurtuldum blki oluşmuştur çıkar çıkmazsa uzulmede
Bende hiç düşünmemiştim canımm ilaçları iç iğne ol beslenmeye dikkat o kdarr öğrenincee de belirti aramaya gerek yok dedimmAy canım ağzın bal yesin. Sen de de mi hiç bişey yoktu. Bildiğin normal hayatımı yaşıyorum, tık yok vücutta. Zaten stres olmayım diye transfer olduğumu yoksayarak yaşamayı seçmiştim, ezberden ilaçlarımı alıyordum. Bugün bi baktım böyleyim, diyorum hiç mi his olmaz, ağlayasım geldi. Bu arada senin gebeliğin hayırlı olsun canım, Allah tamamına erdirsin.
Yaptım cıktı 2 gündür rahat takiliom yarın kan vercm ama Bnm doktor 14. Günde kan alio testte tam 12. Gunduİdrar testi mi yaptın canım çıkmıştır inşallah
Ayyyyyyy ne diosunnnn yaaaaKız sendeki değer yüksek hyrlisiyla tek bkleme
Sor kızlara 115 çıkanlara filanAyyyyyyy ne diosunnnn yaaaa
Bennn şokkk vallaaa bi araştırayım bennnSor kızlara 115 çıkanlara filan
Walla bn bu yolun yabancısıyım aynen =DBennn şokkk vallaaa bi araştırayım bennn
Dua et bizede
Yolundadır inşallah her şey , hiç kötü düşünmeyin . Kontrol ne zaman keseyi gördünüz müBugün 5+3 günlük. Ben de merak ediyorum herşey yolunda mı diye? Meraklar hiç bitmeyecek gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?