Aralık - Ocak Transfer olacaklar

İdrar testi yapmaya maalesef cesaretim yok. 2 gün sonra kan vericem, negatifse ne kadar geç öğrensem o kadar iyi. Bu benim dördüncü transferim, öncekilerde ilaçlar beni hallaç pamuğu gibi sallamıştı, bu sefer bünye alıştı belki de. Umarım dediğin gibidir bu arada

Bnde öyle diodum yaptım kurtuldum blki oluşmuştur çıkar çıkmazsa uzulmede

Üzme kndini belirti arama Bnde de hiç yok Bnde test vercm yarin

Sizinki gayet iyiymiş onda dokuz riske atmiyorlar bence bı an önce transfer etmek istemişler çünkü en iyi yer anne rahmi birde şöyle bı durum var egerki çok sayıda embriyo varsa 5.gunu beklemek mantıklı içinden en iyileri 5. Güne ulaşıyor boşa umut vermiyorlar siz nerde oldunuz Konya'da

Canımmm üzülmee sakın benimde hiç belirtim yoktuuu
Ay canım ağzın bal yesin. Sen de de mi hiç bişey yoktu. Bildiğin normal hayatımı yaşıyorum, tık yok vücutta. Zaten stres olmayım diye transfer olduğumu yoksayarak yaşamayı seçmiştim, ezberden ilaçlarımı alıyordum. Bugün bi baktım böyleyim, diyorum hiç mi his olmaz, ağlayasım geldi. Bu arada senin gebeliğin hayırlı olsun canım, Allah tamamına erdirsin.

Bende hiç düşünmemiştim canımm ilaçları iç iğne ol beslenmeye dikkat o kdarr öğrenincee de belirti aramaya gerek yok dedimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…