- 23 Ekim 2020
- 4.028
- 4.759
- 83
- 35
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #10.861
Bacılar size estroferme birlikte aspirin verdilermiydi?birde aranızda heterezigot olan varmı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun canım kese falan hakkında hiç bir bilgim yok içim daha fazla burkulması diye araştırmadım o konuları kendimi kaptırmayın diye inşallah boş değildirŞu an evet hamileyim hatta tek embriyom ikiye bölündü fakat doktorum 5+4te yolk sac kesesi görmediği için boş gebelik olabilir gibi bir cümle kurdu.
Ahaha senin keltoşahh ahh gün sayıyoz alsakta kurtulsam keltoştanilaçlardan bıktım anacımm .asko sen pzt iğnelere başlıcan baska ne kullancan bellimi
ay hadi gözün aydın baciko yrn kntrolmz vrAhaha senin keltoşben de bıktım valla ya. Ben yarın başlıyorum ilaçlarla iğnelere. estrofem folik asit d vitamini zaten kullanıyordum ekstra olarak prolutex iğne progestan fitil ve prednol kullanıcam
Ben varim.Bana estrofemle birlikte coraspin verdi.Su an oksaparda vuruyorum.Bacılar size estroferme birlikte aspirin verdilermiydi?birde aranızda heterezigot olan varmı?
Rabbim hayırlısını versinnn tabikii gidincee görcezzzzİnşaAllah ikizdir ama herkes de aynı olmuyor değerler benim ilk beta değerim 593 dü şuan tek kese göründü ama
Benim özelde Osman hocaydı laboratuvar olarak medovaya kullanıyordu.Doktorunuz kim bende medova tedavi görüyorum
O zaman sadece kese görmek yeterli zaten , doktorlar dış gebelik olmadığına kanaat getiriyor4+6'da gitmiştim keseyi gördük. Ama sadece kese vardı.
Zaten bence bilmemek en güzeli inanın , ben daha önce de 2 kürtaj olunca ister istemez bir çok şeyi öğrenmek zorunda kaldım .Hayırlı olsun canım kese falan hakkında hiç bir bilgim yok içim daha fazla burkulması diye araştırmadım o konuları kendimi kaptırmayın diye inşallah boş değildir
Bana vermediler aspirin estroferm ve prolutex iğnem var. Benim pıhtılaşma testim yapılmıştı çıkmadı bende . Ondan sanırım vermedi .Bacılar size estroferme birlikte aspirin verdilermiydi?birde aranızda heterezigot olan varmı?
O dahada zor olanı heralde canım rabbim birdaha yaşatmasın o acılarıZaten bence bilmemek en güzeli inanın , ben daha önce de 2 kürtaj olunca ister istemez bir çok şeyi öğrenmek zorunda kaldım .
Hemen nasil karar veriyor boş gebeliğe bizde 5+4 sadece kese gördük kese boyutu normal hersey yolunda dedi banada meseleŞu an evet hamileyim hatta tek embriyom ikiye bölündü fakat doktorum 5+4te yolk sac kesesi görmediği için boş gebelik olabilir gibi bir cümle kurdu.
Olabilir canım benim kullanmam gerek sanırsam ama niye vermediler anlamadımBana vermediler aspirin estroferm ve prolutex iğnem var. Benim pıhtılaşma testim yapılmıştı çıkmadı bende . Ondan sanırım vermedi .
Amin bence daha zor keşke hiç hamile kalmasaydım bu kadar umutsuz olmaz her an korku duymazdım. Ama iki kez 9. Hafta da kayıp olunca sürekli bir şey olacakmış gibi geliyor .O dahada zor olanı heralde canım rabbim birdaha yaşatmasın o acıları
Sende pıhtılaşma var mı ? Testte çıktı mı ?Olabilir canım benim kullanmam gerek sanırsam ama niye vermediler anlamadım
Hemozigotun riski nedir acaba biliyormusunuz?kaç ay devam 12 haftaya kadarmi.transferiniz oldumuBen varim.Bana estrofemle birlikte coraspin verdi.Su an oksaparda vuruyorum.
Heterozigot varSende pıhtılaşma var mı ? Testte çıktı mı ?
Benim transfer den beri fazla ağrımaya başladıKızlar dayanamicam belirti deilde baş ağrısı olan oluyormu Bnm akşamları bu saat başlıyo zonklama
Amin inşaAllah ama biyerde okumuştum ilk beta değeri 18 olup ikiz doğum yapan biri yazmıştı dediğin gibi gidince belli olur bende merak ettim şimdiRabbim hayırlısını versinnn tabikii gidincee görcezzzz![]()
Evet orda bikaç defa görmüştüm hakkımızda hayırlısıBenim özelde Osman hocaydı laboratuvar olarak medovaya kullanıyordu.