Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Bacılar size estroferme birlikte aspirin verdilermiydi?birde aranızda heterezigot olan varmı?

Şu an evet hamileyim hatta tek embriyom ikiye bölündü fakat doktorum 5+4te yolk sac kesesi görmediği için boş gebelik olabilir gibi bir cümle kurdu.
Hayırlı olsun canım kese falan hakkında hiç bir bilgim yok içim daha fazla burkulması diye araştırmadım o konuları kendimi kaptırmayın diye inşallah boş değildir

ahh ahh gün sayıyoz alsakta kurtulsam keltoştan ilaçlardan bıktım anacımm .asko sen pzt iğnelere başlıcan baska ne kullancan bellimi
Ahaha senin keltoş ben de bıktım valla ya. Ben yarın başlıyorum ilaçlarla iğnelere. estrofem folik asit d vitamini zaten kullanıyordum ekstra olarak prolutex iğne progestan fitil ve prednol kullanıcam

Ahaha senin keltoş ben de bıktım valla ya. Ben yarın başlıyorum ilaçlarla iğnelere. estrofem folik asit d vitamini zaten kullanıyordum ekstra olarak prolutex iğne progestan fitil ve prednol kullanıcam
ay hadi gözün aydın baciko yrn kntrolmz vrbenm akşam 7de hep akşama veriolr randevu yakında yatıya çağırcaklar beni

Hayırlı olsun canım kese falan hakkında hiç bir bilgim yok içim daha fazla burkulması diye araştırmadım o konuları kendimi kaptırmayın diye inşallah boş değildir
Zaten bence bilmemek en güzeli inanın , ben daha önce de 2 kürtaj olunca ister istemez bir çok şeyi öğrenmek zorunda kaldım .

Şu an evet hamileyim hatta tek embriyom ikiye bölündü fakat doktorum 5+4te yolk sac kesesi görmediği için boş gebelik olabilir gibi bir cümle kurdu.
Hemen nasil karar veriyor boş gebeliğe bizde 5+4 sadece kese gördük kese boyutu normal hersey yolunda dedi banada mesele
Stres yapıp endiselenme herkesin farklı olabiliyor

Bana vermediler aspirin estroferm ve prolutex iğnem var. Benim pıhtılaşma testim yapılmıştı çıkmadı bende . Ondan sanırım vermedi .
Olabilir canım benim kullanmam gerek sanırsam ama niye vermediler anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…