- 27 Ekim 2020
- 118
- 147
- 18
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #10.661
Ya heyecanlı bir süreç.İnşallah hepimiz için güzel,hayırlı sonuçlar olur.Senin transferin daha önce.Hadi hayırlısı güzel haberlerini bekliyoruz.Kişiden kişiye değişiyordur tabi.Hayırlısı olsun, sağlıkla ilerler inşallah. Ben pazartesi transfer olacağım inşallah. İlk olarak estrofem, coraspin ve folik asit kullandım. Transfere 5 gün kala da antibiyotik ve progestan fitile başladım. Trasnfer 19. Güne denk geliyor benim. Normalde 17-20. Günlerde yaşılıyormuş okuduğum kadarıyla.
İşterse uhuyla yapıştırsınlar bacımValla ben de transferden 2 gün önce duydum o arada kullandılar hicbir şey anlamadık. Baya dalga geçmiştim hatta prittle yapistiracaklar hahaha diye
Valla bildiğin yapıştırdılar yani iki embriyo koydular ikisi de tuttuİşterse uhuyla yapıştırsınlar bacımbenim yaş da 30 Bana böyle bişe demediler hiç yapışsın da önemli olan o
Hangi tüp bebek merkezi bu.Darısı başımıza inşallah.Valla bildiğin yapıştırdılar yani iki embriyo koydular ikisi de tuttusen nerde tedavi oluyorsun? Transfer oldun mu?
Kııız bişey kalmamışAslında ben de diyorum o zamana kadar iyice kalınlaşır mı estrofem devam pazartesi de iğnrlerre başlıcam ve cumartesi transfer kısmetse
Olmazsın canim daha şimdiden stres yapma hayırlısıyla güzel haberlerini aliriz insKııız bişey kalmamışhadi inşallah sağlıkla gelsin bebişler. Ben de yarın regl olacam yavaştan geliyor pembe leke, pazartesi ya da salı giderim doktorcuma. Ben ilk transferden sonra panik atak geçirmiştim, inşallah yine öyle olmam yaaa
Merhaba canım.Teşekkür ederim umarım sonuç olumlu olur transfer yaklaştıkça heyecan çoğalıyor.Sen pozitif sonuç mu aldın?Merhaba canim. Ben reglin 14.gunu transfer oldum. Ilk deneyimimdi Ozel olarak transfer oncesi ve sonrasi hic bsey yapmadm. Hatta cok sey yaptimtutcagi warsa tutuyor sanirim. Tedavin hayirli olsun
Konya dayım ben çift embriyo transferi oldu ama cuma günü tek kese göründü şükür ama sıkıntılı bir dönemdeyim dış gebelik diye gittim kese göründüValla bildiğin yapıştırdılar yani iki embriyo koydular ikisi de tuttusen nerde tedavi oluyorsun? Transfer oldun mu?
İnş beklemen değer güzel bir bebiş haberiyle mutlu
Tuttu mu pekiBana kullanıldı ama bildiğim kadarıyla herkese uygulanmıyor farklı yöntemler de var. Gerekli görülürse bağışıklık tedavisi, gebelik aşısı falan da yapıyorlar.
Bana niye kullandılar orasını asla anlamadım zaten yaş 30 ilk denememdi. Transfer öncesi solüsyon önerilmiş embriyo yapıştırıcısı dediler ver dedim
Acıbadem bülent tıraş. Amin inşallah beklemek çok zor önce tüp bebek annelerine nasip etsinHangi tüp bebek merkezi bu.Darısı başımıza inşallah.
Evet canim pozitif oldu. 14 aralikta transfer olmustum. Keseyide gordum. Devamida insallah gelir bakalim. Darisi herkesin basina olsunMerhaba canım.Teşekkür ederim umarım sonuç olumlu olur transfer yaklaştıkça heyecan çoğalıyor.Sen pozitif sonuç mu aldın?
Ay amin bacım, valla inşallah peşpeşe güzel haberler alırız, o kadar emek veriyoruz ki...Olmazsın canim daha şimdiden stres yapma hayırlısıyla güzel haberlerini aliriz ins
Maşallah hayırlı olsunKonya dayım ben çift embriyo transferi oldu ama cuma günü tek kese göründü şükür ama sıkıntılı bir dönemdeyim dış gebelik diye gittim kese göründü
Aslında ben artık diyeceğim gebelik aşısı serum şu yapıştırıcı hepsinden yapsınlarYapıştırıcı deyince zaten akla ilk ben gelir oldum japonları solladım
Ne kadardı acaba birde onu öğrenelim lazım olur belki ilerdeEvet ayrı. Ama embriyo başına mi para alıyorlar yoksa ücret standart mı onu bilmiyorum.
Tuttu çok şükür ilk denemede ikisi de tuttu.Tuttu mu peki
İnşallah.Allah tamamına erdirsin.Ben de umutlanıyorum böyle olumlu sonuçlar duyunca burda.Evet canim pozitif oldu. 14 aralikta transfer olmustum. Keseyide gordum. Devamida insallah gelir bakalim. Darisi herkesin basina olsun
Doktor söylemiyorsa bi sormak lazım aslında en azından gerekli görmüyorsa da bari sebebini söyler ikna olursun.Aslında ben artık diyeceğim gebelik aşısı serum şu yapıştırıcı hepsinden yapsınlar
Bacım bana 2 embriyo transfer edildi 1050 tl solüsyon parası aldılar.Ne kadardı acaba birde onu öğrenelim lazım olur belki ilerde
Senin nasıl geçiyor herşey yolunda mı inşallah, valla iyi bakın kendinize hamile bacılarım, ne zorluklarla yapıyoruz, Allahım korusun kollasın sizleriOlmazsın canim daha şimdiden stres yapma hayırlısıyla güzel haberlerini aliriz ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?