• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Ay amin bacım, valla inşallah peşpeşe güzel haberler alırız, o kadar emek veriyoruz ki...🥰🧿💕🍀
Amin canım vallahi herkes dualarımda Rabbım bu yolda olan herkesin maddi manevi yardımcısı olsun diyorum hep 🤲
Isin içine girince anlıyorsun zorlu bir süreç olduğunu
Sabretmeyi beklemeyi öğreniyoruz 🤭

Senin nasıl geçiyor herşey yolunda mı inşallah, valla iyi bakın kendinize hamile bacılarım, ne zorluklarla yapıyoruz, Allahım korusun kollasın sizleri 🧿🍀
Amin Allah razı olsun canım şimdilik hersey yolunda 6+3 olduk teyzesi 💕🐣
Rabbım herkesi korusun inşallah 🤲

Bacım bana 2 embriyo transfer edildi 1050 tl solüsyon parası aldılar.
Anladım canım emeğinizin karşılığını almışsıniz ne güzel hayirli olsun demekki kişiden kişiye değişiyor bize onerilmedi size sebep ne gösterdiler ne için yapılması gerekmisti

Maşallah hayırlı olsun 🤗 ikiz demek dert demek bazen benim de keşke tek transfer ettirseydim dediğim oluyor.
Yo çift olsun tek olsun hayırlısıyla sağlıkla gelsinde hiç önemli değil gerisi 3.deneme ve artık insan olsun istiyor yapıştırma olayını duysaydım yapılmasını isterdim mutlaka o kadar emek veriyoruz

İnşallah.Allah tamamına erdirsin.Ben de umutlanıyorum böyle olumlu sonuçlar duyunca burda.😍Bakalım sonuç ne olacak burda paylaşırım yine.
Bende ayni senin gbiydim he. Umut oluyordu bana pozitifleri gorunce 🥰 Daha hala olumsuz bisey gorunce olumsuzluga kpiliyorum ayni sekilde. Bilmiyrm ya ben bencil, fesat bi insan deglm sanirim. Kendi mutlulugum baskalarinin mutsuzluguyla gidiyor🙈 Herkesin olsun sadece tup bebek yaptiranlar degil isteyen herkese rabbim nasip etsin. Sende guzel sonuclarla geleceksn insallahhh 🥰

Anladım canım emeğinizin karşılığını almışsıniz ne güzel hayirli olsun demekki kişiden kişiye değişiyor bize onerilmedi size sebep ne gösterdiler ne için yapılması gerekmisti
Işin tuhafı sebep de göstermediler sadece solüsyon öneriyoruz dediler ben de araştırdım kabul ettim

Yo çift olsun tek olsun hayırlısıyla sağlıkla gelsinde hiç önemli değil gerisi 3.deneme ve artık insan olsun istiyor yapıştırma olayını duysaydım yapılmasını isterdim mutlaka o kadar emek veriyoruz
O da garanti bir sey değil ki yardımcı yöntem sadece. Bizde amh sorundu belki yapıştırıcı gereksizdi onu da bilmiyoruz

Bende ayni senin gbiydim he. Umut oluyordu bana pozitifleri gorunce 🥰 Daha hala olumsuz bisey gorunce olumsuzluga kpiliyorum ayni sekilde. Bilmiyrm ya ben bencil, fesat bi insan deglm sanirim. Kendi mutlulugum baskalarinin mutsuzluguyla gidiyor🙈 Herkesin olsun sadece tup bebek yaptiranlar degil isteyen herkese rabbim nasip etsin. Sende guzel sonuclarla geleceksn insallahhh 🥰
Amin canım, annelik duygusunu tatmak isteyen herkese tattırsın Allahım, valla burda bir yürek Oluyoruz, herkes güzel haberler verir inşallah, sizlerin de hamileliği sağlıkla ilerlesin inşallah, siz de hep güzel haberler verin🧿🍀💕🥰

Amin canım, annelik duygusunu tatmak isteyen herkese tattırsın Allahım, valla burda bir yürek Oluyoruz, herkes güzel haberler verir inşallah, sizlerin de hamileliği sağlıkla ilerlesin inşallah, siz de hep güzel haberler verin🧿🍀💕🥰
Inaniyorumki herkes guzel haberlerle gelecek. Seneler sonra bu sayfalar bosalacak ve bizim gibi baslayanlar bunlari okuyup umutlanacak 🥰

O da garanti bir sey değil ki yardımcı yöntem sadece. Bizde amh sorundu belki yapıştırıcı gereksizdi onu da bilmiyoruz
Anladım bacım da hani tuttsun diye en ufak ihtimalleri bile gözetiyoruz ya dediğin gibi yardımı olurdu belki 2 haftadır mahvoldum düştü düşüyor yine herşey geçmiş değil iyice yapıştırsalardı iyi olurdu 😆 nasip kısmet herşey

ben sadece 1 kere ultrasonla bakındım o kadar.O gun transfer tarihi verdi.Bnede bugun pruloton depot vuruldum lekelenmem var diye .Delik deşik oldum.Ama bu progestan iğnesi benim çok ağrı yapmadı bugun vuurldum saat 2 gibi. İnşallah yapmaz.Ustune bide pruloton depot yedim transferden sonra.
Yani bünyen iğneyi kaldırıosa gzl.bazılarında aşırı ağrı yapıyor.bizim dr transfer gunude dahil 5kntrl felan yapıo her dr frklı işte

Back