- 7 Ocak 2009
- 7.086
- 11.504
- 773
- 35
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #10.681
Amin canım vallahi herkes dualarımda Rabbım bu yolda olan herkesin maddi manevi yardımcısı olsun diyorum hepAy amin bacım, valla inşallah peşpeşe güzel haberler alırız, o kadar emek veriyoruz ki...
Amin Allah razı olsun canım şimdilik hersey yolunda 6+3 olduk teyzesiSenin nasıl geçiyor herşey yolunda mı inşallah, valla iyi bakın kendinize hamile bacılarım, ne zorluklarla yapıyoruz, Allahım korusun kollasın sizleri
Anladım canım emeğinizin karşılığını almışsıniz ne güzel hayirli olsun demekki kişiden kişiye değişiyor bize onerilmedi size sebep ne gösterdiler ne için yapılması gerekmistiBacım bana 2 embriyo transfer edildi 1050 tl solüsyon parası aldılar.
Yo çift olsun tek olsun hayırlısıyla sağlıkla gelsinde hiç önemli değil gerisi 3.deneme ve artık insan olsun istiyor yapıştırma olayını duysaydım yapılmasını isterdim mutlaka o kadar emek veriyoruzMaşallah hayırlı olsunikiz demek dert demek bazen benim de keşke tek transfer ettirseydim dediğim oluyor.
Bende ayni senin gbiydim he. Umut oluyordu bana pozitifleri gorunceİnşallah.Allah tamamına erdirsin.Ben de umutlanıyorum böyle olumlu sonuçlar duyunca burda.Bakalım sonuç ne olacak burda paylaşırım yine.
Son adt tarihe goremi 6+3 canimAmin Allah razı olsun canım şimdilik hersey yolunda 6+3 olduk teyzesi
Rabbım herkesi korusun inşallah
Oyy maşallah,sağlıkla büyüsünAmin Allah razı olsun canım şimdilik hersey yolunda 6+3 olduk teyzesi
Rabbım herkesi korusun inşallah
Işin tuhafı sebep de göstermediler sadece solüsyon öneriyoruz dediler ben de araştırdım kabul ettimAnladım canım emeğinizin karşılığını almışsıniz ne güzel hayirli olsun demekki kişiden kişiye değişiyor bize onerilmedi size sebep ne gösterdiler ne için yapılması gerekmisti
O da garanti bir sey değil ki yardımcı yöntem sadece. Bizde amh sorundu belki yapıştırıcı gereksizdi onu da bilmiyoruzYo çift olsun tek olsun hayırlısıyla sağlıkla gelsinde hiç önemli değil gerisi 3.deneme ve artık insan olsun istiyor yapıştırma olayını duysaydım yapılmasını isterdim mutlaka o kadar emek veriyoruz
Evet canim son kontrolde doktorumda söylediSon adt tarihe goremi 6+3 canim
Amin canim Rabbım isteyen herkese nasip etsinOyy maşallah,sağlıkla büyüsündarısı doğumuna olsun hayırlısıyla
Kalp atisina ne zaman gidiceksin canim. Buyuttun kizEvet canim son kontrolde doktorumda söyledi
Amin canım, annelik duygusunu tatmak isteyen herkese tattırsın Allahım, valla burda bir yürek Oluyoruz, herkes güzel haberler verir inşallah, sizlerin de hamileliği sağlıkla ilerlesin inşallah, siz de hep güzel haberler verinBende ayni senin gbiydim he. Umut oluyordu bana pozitifleri gorunceDaha hala olumsuz bisey gorunce olumsuzluga kpiliyorum ayni sekilde. Bilmiyrm ya ben bencil, fesat bi insan deglm sanirim. Kendi mutlulugum baskalarinin mutsuzluguyla gidiyor Herkesin olsun sadece tup bebek yaptiranlar degil isteyen herkese rabbim nasip etsin. Sende guzel sonuclarla geleceksn insallahhh
5+4 keseyi gördük 15 gün sonra çağırdı nasipse 9 gün kaldıKalp atisina ne zaman gidiceksin canim. Buyuttun kiz
Inaniyorumki herkes guzel haberlerle gelecek. Seneler sonra bu sayfalar bosalacak ve bizim gibi baslayanlar bunlari okuyup umutlanacakAmin canım, annelik duygusunu tatmak isteyen herkese tattırsın Allahım, valla burda bir yürek Oluyoruz, herkes güzel haberler verir inşallah, sizlerin de hamileliği sağlıkla ilerlesin inşallah, siz de hep güzel haberler verin
Anladım bacım da hani tuttsun diye en ufak ihtimalleri bile gözetiyoruz ya dediğin gibi yardımı olurdu belki 2 haftadır mahvoldum düştü düşüyor yine herşey geçmiş değil iyice yapıştırsalardı iyi olurduO da garanti bir sey değil ki yardımcı yöntem sadece. Bizde amh sorundu belki yapıştırıcı gereksizdi onu da bilmiyoruz
Yani bünyen iğneyi kaldırıosa gzl.bazılarında aşırı ağrı yapıyor.bizim dr transfer gunude dahil 5kntrl felan yapıo her dr frklı işteben sadece 1 kere ultrasonla bakındım o kadar.O gun transfer tarihi verdi.Bnede bugun pruloton depot vuruldum lekelenmem var diye .Delik deşik oldum.Ama bu progestan iğnesi benim çok ağrı yapmadı bugun vuurldum saat 2 gibi. İnşallah yapmaz.Ustune bide pruloton depot yedim transferden sonra.
Ben gittigimde 5. Haftanin icindesin 10 gun sonra gel dedi. Bebegi grmek icin. 6 gun kaldi bakalim gorruz insallah zaman hic gecmiyor5+4 keseyi gördük 15 gün sonra çağırdı nasipse 9 gün kaldı
Sonu güzel olmuş önemli olan oIşin tuhafı sebep de göstermediler sadece solüsyon öneriyoruz dediler ben de araştırdım kabul ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?