• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Arkadaşlar şu transfer aşamasında embriyo yapıştırma ile ilgili bilgisi olan var mı ya ben merak ettim embriyoyu rahme yapıştırmak için bir şeyler varmış niye bize uygulanmadı ki
Bana kullanıldı ama bildiğim kadarıyla herkese uygulanmıyor farklı yöntemler de var. Gerekli görülürse bağışıklık tedavisi, gebelik aşısı falan da yapıyorlar.
Bana niye kullandılar orasını asla anlamadım zaten yaş 30 ilk denememdi. Transfer öncesi solüsyon önerilmiş embriyo yapıştırıcısı dediler ver dedim 🤣

Bana kullanıldı ama bildiğim kadarıyla herkese uygulanmıyor farklı yöntemler de var. Gerekli görülürse bağışıklık tedavisi, gebelik aşısı falan da yapıyorlar.
Bana niye kullandılar orasını asla anlamadım zaten yaş 30 ilk denememdi. Transfer öncesi solüsyon önerilmiş embriyo yapıştırıcısı dediler ver dedim 🤣
Onun fiyatı ayrımı?

İlk defa duydum o nasıl bişeymiş öyle 😳

Cuma gitmiştm cnm 8.gündü 6.5mm idi dr daha erken dedi .1adet östrojen ilacı içiyrdm 4e çıkardı zırt pırt kntrol ve devam pzt kntrl vr işte.sende nedir durumlar
ben sadece 1 kere ultrasonla bakındım o kadar.O gun transfer tarihi verdi.Bnede bugun pruloton depot vuruldum lekelenmem var diye .Delik deşik oldum.Ama bu progestan iğnesi benim çok ağrı yapmadı bugun vuurldum saat 2 gibi. İnşallah yapmaz.Ustune bide pruloton depot yedim transferden sonra.

Back