Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Benim yaşımdan dolayı iki yumurta anca oluyor. İkiside çok şükür dölleniyor. Taze 3.gün oldum ikisinde de. İnşallah yine iki yumurtam olurda şansım artar.
Ya ne vr yaşında kuzum ya ne yaşta 1yumurtayla ne harikalar gerçekleşiyor.kendine ve Allaha güven.yumurtası olmayan 25yasnda kızlar vr .Çok şükürki bak yumurtan oluyormus.ocakta reglnle yine yumurta oluşur çok yumurta oluncada bi garantisi yok.seninde olacak güzel bir evladın önce inancagızki başaracağız.

Ya ne vr yaşında kuzum ya ne yaşta 1yumurtayla ne harikalar gerçekleşiyor.kendine ve Allaha güven.yumurtası olmayan 25yasnda kızlar vr .Çok şükürki bak yumurtan oluyormus.ocakta reglnle yine yumurta oluşur çok yumurta oluncada bi garantisi yok.seninde olacak güzel bir evladın önce inancagızki başaracağız.
Tek temennim kovid e yakalanmadan tedavimi sürdürürüm inşallah 🙏🏼 ☺️ kofi kofi yoksa alır başını gider 🤣 iki boy arayla

Evet canim benim yasta 29 amh dusuk nedeni bilinmiyor.. pes etmek yok ayguldiyebiri ayguldiyebiri

Canim cok gecmis olsun uzuldum 😢 nasil bukadar hizli oldu durduguyla bir kurtaj felan..
Diğer topiğe yazmak istemedim, pozitif olanları korkutmak istemedim. Gece 11-12 gibi lekelenmem ve ağrım oldu sabah doktora yazdım gel bakalım dedi. Beklemiyorduk böyle birşeyi. Baktık içide bozulmuş beklemeye gerek yok dedik eşimle.

Diğer topiğe yazmak istemedim, pozitif olanları korkutmak istemedim. Gece 11-12 gibi lekelenmem ve ağrım oldu sabah doktora yazdım gel bakalım dedi. Beklemiyorduk böyle birşeyi. Baktık içide bozulmuş beklemeye gerek yok dedik eşimle.
ya bu haldeyken bile herkesi düşünecek kdr ne güzel bir kalbin var❤️

X