- 23 Ekim 2020
- 4.028
- 4.759
- 83
- 35
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #9.801
Ve sen o yasağı Deldin iyiki DeldinEvet yasakladılar. Ignelere başladığım gün yasak başladı. Taze transfer olmayacaktı. 1 ay sonra olacaktı. O bi ayda da yasakti düşün. Ne biliyim gebelik olur diye yasaklıyorlar herhalde
daha bebek görünmedi kız diyosunkofi nacizane fikrim tam teşekküllü bir hastane bul ve de yenidoğana acil müdahale için donanımlı bir yer olsun . ( adını tam hatırlayamadım sen anladın dediğimi) Allah korusun doğum da bebeğe ters birşey olursa acil müdahale edebilecek hastane önemli tecrübeyle sabit.( içimden senin kızın olucak gibi geçiyor hadi hayırlısı)
Vavv broo biz iyi ikili oldukÖlümüne kankayizinşallah balim
ALLAH daha iyi etsin inş. canım .Annem ameliyat oldu bacım hastaneden çıkalı 10 gün oluyor iyi çok şükür. Ay sonunda kontrolü var sonuca göre kemoterapi veya radyoterapi alacak
Yok ya delmedim yasağıVe sen o yasağı Deldin iyiki Deldin
İlacı kesince kendiliğinden mi düştü geçmiş olsun tekrar5. Haftadaydık İlk Testten sonra artış olmadı doktorum 2 defa daha görmek istedi testi ilaçlara devam ettim bu sırada 3. Testte 10 a düşmüştü değerim. Sonra kestik ilaçları dün oldu düşüğüm. Cumartesi kontrole çağırdı doktorum bakalım.
Noluyo burdaVavv broo biz iyi ikili oldukahaha
Tabiki beybiVavv broo biz iyi ikili oldukahaha
covid kısırlık yapıyordu göyaaa :)Yok ya delmedim yasağıtransfer hazırlığına basladik. Son kontrole fidicekken covid pozitif cikti. Transfer iptal oldu. Yani yine yasak demediler
Yok bebemm seni aldatmak söz konusu bile olamaz sen dünürcüğümNoluyo burdadünürünün üstüne gül mü kokluyosun
Evet çok zor bir yol ins hepimiz güzel sonuçlar alırızInsallah hayirlara alametir, Allah bizlere sabir versinKolay degil bu yol, insallah kucagimiza almak nasip olur
Hep o çay kurabiyeler ben anlamıştımYok ya delmedim yasağıtransfer hazırlığına basladik. Son kontrole fidicekken covid pozitif cikti. Transfer iptal oldu. Yani yine yasak demediler
O boşluktan faydalandın yani sonuca bakalım biz şimdiden gözün aydin rabbim devamını getirsin sanki kendim hamile gibi sevindim çok üzülüyorum uzun yıllar bekleyenlere.ebruyami gittin Dr?Yok ya delmedim yasağıtransfer hazırlığına basladik. Son kontrole fidicekken covid pozitif cikti. Transfer iptal oldu. Yani yine yasak demediler
Ay bebeğimYok bebemm seni aldatmak söz konusu bile olamaz sen dünürcüğümUmut_bebek transfer kankam yeni bro’m
Prednol sadece 5 gün kullanılıyor ilkinde de vermişti. Ne için olduğunu bende bilmiyom vücudun doğal savunma mekanizması için mi ne sanırım bağışıklıkla ilgili. Herhangi esktra birşey yok hiçbişey demediler. Progesteron için kan aldılar işte ona bakılacak tedaviye ilk başlarken bakılmıştı tsh falan acaba gerrekir mi baktırmak ne zararı oluyor tsh şuan bakılmadıPrednol bağışıklık içindi dimi? Ekstra herhangi bir sey uygulayacaklar mı yapıştırıcı falangebelik aşısı bağışıklık serumu kasılma önleyici falan dediler mi şaka bi yana.
Bi de sana tavsiyem 10 gün içinde tsh baktir kesin yüksek çıkarsa riske atmadan ilaç başlarsın
Canim ben beykozda oturuyorum ama sağlık ocagindaki gebelerimizin çoğu erdeme gidiyor ama dr ismi hiç sormamistimdaha bebek görünmedi kız diyosunhastane konusunda ben de öyle düşünüyorum canım. Biz genel sorunlarimizda hep erdem hastanesine gidiyoruz. Sanki çamlıca erdemde iyi bir dr vardi. Arkadaşım demişti. Bi ona sorucam bakalım kimdi diye.
Gebelik icin 2.5 altı olması gerekiyor ya transferden once sorun yaratır mi bilmiyorum ama gebelikte gelişim bozukluğu ve zeka geriliğine sebep oluyormuş. Transferden önce baktirmasan da pozitiften sonra mutlaka batktırPrednol sadece 5 gün kullanılıyor ilkinde de vermişti. Ne için olduğunu bende bilmiyom vücudun doğal savunma mekanizması için mi ne sanırım bağışıklıkla ilgili. Herhangi esktra birşey yok hiçbişey demediler. Progesteron için kan aldılar işte ona bakılacak tedaviye ilk başlarken bakılmıştı tsh falan acaba gerrekir mi baktırmak ne zararı oluyor tsh şuan bakılmadı
Hiiiiiç inancım kalmadıcovid kısırlık yapıyordu göyaaa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?