Aralık - Ocak Transfer olacaklar

ayy ayy maşallah ALLAH nazarlardan korusun

UkaderU naptın baciko durumlar ne?
Ayyy canım ım benim unutmamış beniii bende şimdi sana yazacaktım. Şimdi dönüyorum hastaneden muayene oldum 16 ocak transferin dedi. Rahim çok iyi ikinci muayeneye gerek yok transfer tarihini veriyoruz dedi. rahim kalınlığım 10 mm olmuş zaten 16 sına kadar biraz daha artar. Çift embriyom konulacak kısmetse

UkaderU naptın baciko durumlar ne?
Ayyy canımcım benim unutmamış beniii bende şimdi sana yazacaktım. Şimdi dönüyorum hastaneden muayene oldum 16 ocak transferin dedi. Rahim çok iyi ikinci muayeneye gerek yok transfer tarihini veriyoruz dedi. rahim kalınlığım 10 mm olmuş zaten 16 sına kadar biraz daha artar. Çift embriyom konulacak kısmetse

Gozunuzaydun ins güzel geçer ve olumlu sonuç alirsiniz

Gözün aydın canım çok sevindim 10 gün sonra inşallah az kalmış rahim kalınlığı da super maşallah. Diğer ilaçlara ne zaman başlayacaksın progesteron falan kullancan mi bu sefer?

5. Haftadaydık İlk Testten sonra artış olmadı doktorum 2 defa daha görmek istedi testi ilaçlara devam ettim bu sırada 3. Testte 10 a düşmüştü değerim. Sonra kestik ilaçları dün oldu düşüğüm. Cumartesi kontrole çağırdı doktorum bakalım.

Gözün aydın canım çok sevindim 10 gün sonra inşallah az kalmış rahim kalınlığı da super maşallah. Diğer ilaçlara ne zaman başlayacaksın progesteron falan kullancan mi bu sefer?
Allah razı olsun bacış şükür bir sorun çıkmadı aynı ilaçlar yine verildi aynen devam pazartesi başlayacağım ancak bu sefer kalçadan olan iğne varya progestan onun yerine göbekten olan prolutexi istedim göbekten kendim yaparım diye. Şuan sadece estrofem folikasit ve d vitamini alıyordum iğne fitil ve prednol pazartesi başlanacak

Aaa ben de transfer hazırlığındayım ama ilki ile ilgili birşey demedi bana olsa söyler uyarırdı heralde

Çookk sevindim canim. Allah tamamina erdirsin inşallah. Rabbim kucağını boş bırakmasın. Koficim sen hangi ilçede oturuyodun
Sağol canim devamı gelir inşaallah kadıköydeyim ama acıbadem üsküdar ümraniyede de olabilir dr önerin mi vardı

Evet yasakladılar. Ignelere başladığım gün yasak başladı. Taze transfer olmayacaktı. 1 ay sonra olacaktı. O bi ayda da yasakti düşün. Ne biliyim gebelik olur diye yasaklıyorlar herhalde

kofi nacizane fikrim tam teşekküllü bir hastane bul ve de yenidoğana acil müdahale için donanımlı bir yer olsun . ( adını tam hatırlayamadım sen anladın dediğimi) Allah korusun doğum da bebeğe ters birşey olursa acil müdahale edebilecek hastane önemli tecrübeyle sabit.( içimden senin kızın olucak gibi geçiyor hadi hayırlısı)

Prednol bağışıklık içindi dimi? Ekstra herhangi bir sey uygulayacaklar mı yapıştırıcı falan gebelik aşısı bağışıklık serumu kasılma önleyici falan dediler mi şaka bi yana.
Bi de sana tavsiyem 10 gün içinde tsh baktir kesin yüksek çıkarsa riske atmadan ilaç başlarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…