Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Allahima sukurler olsun cok guzel bir mutluluktur bu simdi sanada esinede Rabbim sagliklica yavrunuza kavusmayi nasib etsin canoo Ilk hissettigin o positiflik nekadar onemliymis Rabbim herkeze versin boyle guzel mucizeler

@kofı cok sevindim saglikla kucagina alirsin insallah.
Bende kontrole gittim bugun cmt transfer olcak hersey ylunda giderse.Benim lekelenme var cok az dr artarsa transferi iptal edebilirim dedi.Pruloteks igne verdi bunun kesmesi lazim dedi bakalim.
Birde transfer hazirliignda neden ilişki yasak diyolar anlamadim.Sizede oylemi dediler?

tosbaga , Efenin_Annesi , Karasbaby , N Nooram , Granadaco kızlar eve geldim. 4+6 haftalık kese göründü. Yeri iyi muntazam görünüyor dedi. Son adetime göre 7+3 olması lazım ama ben adet günleri yumurtladım galiba. Çünkü bat'den 9 gün sonra test yapmıştım negatifti. Bide esteofem geç yumurtlamana sebep olmuş olabikir dedi dr.10 gün içinde kontrole gelirsin dedi ama ben sabit gideceğim bi dr arıyorum. 2 hafta sonra ona giderim. Herşey de netleşmiş olur. Dış gebelik yok sonuçta.

masallahhhh kuzumm hadi gözün aydin olsunn

Allahima sukurler olsun cok guzel bir mutluluktur bu simdi sanada esinede Rabbim sagliklica yavrunuza kavusmayi nasib etsin canoo Ilk hissettigin o positiflik nekadar onemliymis Rabbim herkeze versin boyle guzel mucizeler
Sizleri etiketlemedim yazima. Zaten haberiniz var diye

Çookk sevindim canim. Allah tamamina erdirsin inşallah. Rabbim kucağını boş bırakmasın. Koficim sen hangi ilçede oturuyodun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…