- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #9.761
Allahima sukurler olsun cok guzel bir mutluluktur bu simdi sanada esinede Rabbim sagliklica yavrunuza kavusmayi nasib etsin canooErkek faktörüydü. Hareket ve morfoloji sıkıntısı vardı. Ama herkese söyliycem yani tüm dünyaya haykırmak istiyorum. Tüp bebek yaptiriyoruz diye eşlerinizin sıkıntılarını göz ardı etmeyin. Muhakkak tedavi olsun, ondan sonra başlayın. Ve de tiroidlerine de baktırın. Bülent hocadan Allah razı olsun. Onu bi dr sitesinde görmüştüm. Görünce bu adam bize cok iyi gelicek, hissediyorum demiştim eşime. Şuan pozitif bir testim var, akıbetini bilmiyorum ama bu pozitifi bile görmek, 8.5 senenin ardından benim için mucize
Yok cnm ben transfer hazırlığındayımcanım cuma mı sonucu alacaksın? güzel haberlerini bekliyoruz
Allah korusun canım o nasıl laf . inş. sağlıkla devam eder. hayırlı olsunEvetttt keseyiii gordumm10 gun sonra bebegide gorurum insallah dis gebeligi atlattim bu arada artik bos gebelik dusunurum sadece
Sagol canimm insallahhhh darisi herkesin basina olsunAllah korusun canım o nasıl laf . inş. sağlıkla devam eder. hayırlı olsun
Hadi gözün aydın canım kiz düşünme böyle şeylerEvetttt keseyiii gordumm10 gun sonra bebegide gorurum insallah dis gebeligi atlattim bu arada artik bos gebelik dusunurum sadece
6+2 sen gozukur canim benimki alttan bakildi 6+5 dimNe zaman kalp atisi duyuluyor kizlar?Benim dr beni cumaertesi cagirdi
Karnım ağrıyor adet olacakmışım gibi bide göğüslerim çok şişti acıyo. Bunlar bende adet öncesi de oluyo amakofi hiçbir belirti yaşamadın mı . kasık -bel ağrısı, kirpik karışması vs. :):)
ilaçlar yapıyor canım bu ağrılarıKarnım ağrıyor adet olacakmışım gibi bide göğüslerim çok şişti acıyo. Bunlar bende adet öncesi de oluyo ama
kizzz naptnnnnnKarnım ağrıyor adet olacakmışım gibi bide göğüslerim çok şişti acıyo. Bunlar bende adet öncesi de oluyo ama
Ayyy inşşalahh yaaaakatlaması çok güzel canım inş kalp atışını da duyarsın
Ilac kullanmıyorum benilaçlar yapıyor canım bu ağrıları
masallahhhh kuzumm hadi gözün aydin olsunntosbaga , Efenin_Annesi , Karasbaby , N Nooram , Granadaco kızlar eve geldim. 4+6 haftalık kese göründü. Yeri iyi muntazam görünüyor dedi. Son adetime göre 7+3 olması lazım ama ben adet günleri yumurtladım galiba. Çünkü bat'den 9 gün sonra test yapmıştım negatifti. Bide esteofem geç yumurtlamana sebep olmuş olabikir dedi dr.10 gün içinde kontrole gelirsin dedi ama ben sabit gideceğim bi dr arıyorum. 2 hafta sonra ona giderim. Herşey de netleşmiş olur. Dış gebelik yok sonuçta.
Sizleri etiketlemedim yazima. Zaten haberiniz var diyeAllahima sukurler olsun cok guzel bir mutluluktur bu simdi sanada esinede Rabbim sagliklica yavrunuza kavusmayi nasib etsin canooIlk hissettigin o positiflik nekadar onemliymis Rabbim herkeze versin boyle guzel mucizeler
Çookk sevindim canim. Allah tamamina erdirsin inşallah. Rabbim kucağını boş bırakmasın. Koficim sen hangi ilçede oturuyoduntosbaga , Efenin_Annesi , Karasbaby , N Nooram , Granadaco kızlar eve geldim. 4+6 haftalık kese göründü. Yeri iyi muntazam görünüyor dedi. Son adetime göre 7+3 olması lazım ama ben adet günleri yumurtladım galiba. Çünkü bat'den 9 gün sonra test yapmıştım negatifti. Bide esteofem geç yumurtlamana sebep olmuş olabikir dedi dr.10 gün içinde kontrole gelirsin dedi ama ben sabit gideceğim bi dr arıyorum. 2 hafta sonra ona giderim. Herşey de netleşmiş olur. Dış gebelik yok sonuçta.
Canim bende de oluyor hatta ağrılarım da oluyor sende var mı ağrıInsallah bu sefer hem bebegi hende kalp atisini görursun canimBenim biraz kasiklarda batmam var, sendende oluyor mu?
Ay olsun başlamışsın sonuçtaYok cnm ben transfer hazırlığındayım)henüz sonuç yok kntrole gidiyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?