- 30 Temmuz 2015
- 1.994
- 2.738
- Konu Sahibi PlutonMerkez
Tamam o zaman niye yediki başını kaçırmışım. Bu arada kofi nasılsın canım negatife döndümü testYanlışlık yok yavru ceylanım anne ve anne adayları için açtım zaten kofi başımı yedi die
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam o zaman niye yediki başını kaçırmışım. Bu arada kofi nasılsın canım negatife döndümü testYanlışlık yok yavru ceylanım anne ve anne adayları için açtım zaten kofi başımı yedi die
Evet bugün oldum. Sabah gel bir bakalım dedi. Ben lekelenme ve ağrı yaşadım. Sandım yerleşme ile alakalıdır ama ağrı her zamankinden değildi. Kalbini duyamadık birde bozulmuştu kese.Aygülcüm geçmiş olsun bebem yaaa bugünmü oldu daha .dr ne dedi bu duruma
Ben ocak ayındayım beni sattınız dedi bende aralık-ocak yaptım seneyi kaparız arrık burda bebeği kapan kaçana kdr burdayızTamam o zaman niye yediki başını kaçırmışım. Bu arada kofi nasılsın canım negatife döndümü test
Çok geçmiş olsun. Benim ilk tüp bebek denememde öyle oldu. Gelişim iyi gidiyordu ama kalp atışını duyamadık 2 hafta bekledik olmadı maalesef kürtaj oldum bende. Inşallah bir sonrakinde kucağına almak nasip olurBugün kürtaj oldum canımkalbi durdu. Çarşamba kontrole gittim kalbini tekrar dinledik bir sorun yoktu. Perşembe gecesi sıkıntı oldu.
Benim bi kızım var Allah bağışlarsa, bir de minik henüz 9 haftalık bebeğim daha karnımda Allah nasip ederse sağlıkla almayı kucağıma.çok şükür normal yollarla hamile kaldım ama ben de inanıyorum hep dua ediyorum rabbim isteyen herkes de nasip etsin kimseyi bununla sınamasınAminnn cnm sende hg . evet hepimiz çıktık bı yola inanıyorumki hepimiz başaracağızzzzzz Transfer mi bekliyrsn tedavi aşamasımı
Hoşbulduk canım.Hepimiz için hayırlı olsun İnşallah.Olmasını çok istiyoruz ama tabi ki olmazsa da tekrar deneyeceğiz:)hg cnmm tedavin hayrlı olsun burda ocak bekleyen dostlarımz da vr hep beraber inşlh pozitifleri alırz.olmassada yılmadan gene deneriz
ya işte bu tüp bebekte başlıpz da hcg görüp bi sevinioz ama bitmioki kanama ağrı derken başımıza ne geleceği meçhul.ama lütfennn kendini bırakma sakın.biz hep beraber anne olmadan vazgeçmek yok.suan üzüleceksin ama snra iyi olup devam ediceksin inanıyorum sanaEvet bugün oldum. Sabah gel bir bakalım dedi. Ben lekelenme ve ağrı yaşadım. Sandım yerleşme ile alakalıdır ama ağrı her zamankinden değildi. Kalbini duyamadık birde bozulmuştu kese.
Topiğe şubatı da mı eklesen acabaHoşgeldiniz iphone çekilişi yok burda söleyim.giriş ücretsiz dedikodu serbest
ay yerim ya Allah sana bağışlasın inşlhhhh.sende çok yeni hamilesin.Benim bi kızım var Allah bağışlarsa, bir de minik henüz 9 haftalık bebeğim daha karnımda Allah nasip ederse sağlıkla almayı kucağıma.çok şükür normal yollarla hamile kaldım ama ben de inanıyorum hep dua ediyorum rabbim isteyen herkes de nasip etsin kimseyi bununla sınamasın
Sağol canım sizlerde çok şekersiniz. Aşama aşama ilerliyorum, ilkinde negatifti testim bu seferki de böyle inşallah üçüncüsünde kucağıma alırım.Yaaa gerçekten çokk üzüldüm;( sen çok şeker birisin kuzum zor bir şey yaşadığın lütfen kendini bırakma olurmu toparlanacaksın inanıyorum ve tekrar deniceksin.
Ya iste bütün ayları yazayım oluyomuki acabaTopiğe şubatı da mı eklesen acaba
Amin hepimizinkini inşallah evet süpriz yumurta darısı isteyen herkesin başınaay yerim ya Allah sana bağışlasın inşlhhhh.sende çok yeni hamilesin.
üzülme kuzucum benmde 2kaybm oldu insan üzülüyor zor ama snra ayağa kalkıp devam etmemiz gerektiğini anlıyoruz.toparlan ki ocak transferine kofiye yetişSağol canım sizlerde çok şekersiniz. Aşama aşama ilerliyorum, ilkinde negatifti testim bu seferki de böyle inşallah üçüncüsünde kucağıma alırım.
Amin inşlhAmin hepimizinkini inşallah evet süpriz yumurta darısı isteyen herkesin başına
Senin ilk denemen miydi canımEvet bugün oldum. Sabah gel bir bakalım dedi. Ben lekelenme ve ağrı yaşadım. Sandım yerleşme ile alakalıdır ama ağrı her zamankinden değildi. Kalbini duyamadık birde bozulmuştu kese.
Ocağa ne kaldiki geç olsun temiz olsunBen ocak ayındayım beni sattınız dedi bende aralık-ocak yaptım seneyi kaparız arrık burda bebeği kapan kaçana kdr burdayız
Sağol tatlım. Benim ki 8 haftalık olacaktı cumartesi günü. Kimi zaman seviniyoruz kimi zaman üzülüyoruz böyle. Sınanıyoruz yapacak birşey yok. Rabbim güç kuvvet verdikçe yılmak yokÇok geçmiş olsun. Benim ilk tüp bebek denememde öyle oldu. Gelişim iyi gidiyordu ama kalp atışını duyamadık 2 hafta bekledik olmadı maalesef kürtaj oldum bende. Inşallah bir sonrakinde kucağına almak nasip olur
Valla acelem yok sağlıklı ve hayırlı olsunda 1-ay geç erken ne önemi vr.ben her olumlu olumsuza hazırladm kendımı)))önemli olan azimmmsen bi gene kaybol sana çok çirkin msjlar atçamOcağa ne kaldiki geç olsun temiz olsun
Aynı doktorda bu ikinciydi. İlkinde tutunmadı testim negatifti.Senin ilk denemen miydi canım
Dondurulmuş varmı bebem ?yeniden mi tedavi olcan?kofi Ocak a yetişirmiyim Şubat a kalır gibi geliyor bana