Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Bugün kürtaj oldum canım😔kalbi durdu. Çarşamba kontrole gittim kalbini tekrar dinledik bir sorun yoktu. Perşembe gecesi sıkıntı oldu.
Çok geçmiş olsun. Benim ilk tüp bebek denememde öyle oldu. Gelişim iyi gidiyordu ama kalp atışını duyamadık 2 hafta bekledik olmadı maalesef kürtaj oldum bende. Inşallah bir sonrakinde kucağına almak nasip olur 🙏

Aminnn cnm sende hg . evet hepimiz çıktık bı yola inanıyorumki hepimiz başaracağızzzzzz❤️ Transfer mi bekliyrsn tedavi aşamasımı
Benim bi kızım var Allah bağışlarsa, bir de minik henüz 9 haftalık bebeğim daha karnımda Allah nasip ederse sağlıkla almayı kucağıma.çok şükür normal yollarla hamile kaldım ama ben de inanıyorum hep dua ediyorum rabbim isteyen herkes de nasip etsin kimseyi bununla sınamasın 😊

Evet bugün oldum. Sabah gel bir bakalım dedi. Ben lekelenme ve ağrı yaşadım. Sandım yerleşme ile alakalıdır ama ağrı her zamankinden değildi. Kalbini duyamadık birde bozulmuştu kese.
ya işte bu tüp bebekte başlıpz da hcg görüp bi sevinioz ama bitmioki kanama ağrı derken başımıza ne geleceği meçhul.ama lütfennn kendini bırakma sakın.biz hep beraber anne olmadan vazgeçmek yok.suan üzüleceksin ama snra iyi olup devam ediceksin inanıyorum sana 🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷

Benim bi kızım var Allah bağışlarsa, bir de minik henüz 9 haftalık bebeğim daha karnımda Allah nasip ederse sağlıkla almayı kucağıma.çok şükür normal yollarla hamile kaldım ama ben de inanıyorum hep dua ediyorum rabbim isteyen herkes de nasip etsin kimseyi bununla sınamasın 😊
ay yerim ya Allah sana bağışlasın inşlhhhh.sende çok yeni hamilesin.❤️

Yaaa gerçekten çokk üzüldüm;( sen çok şeker birisin kuzum zor bir şey yaşadığın lütfen kendini bırakma olurmu toparlanacaksın inanıyorum ve tekrar deniceksin.
Sağol canım sizlerde çok şekersiniz. Aşama aşama ilerliyorum, ilkinde negatifti testim bu seferki de böyle inşallah üçüncüsünde kucağıma alırım.

Sağol canım sizlerde çok şekersiniz. Aşama aşama ilerliyorum, ilkinde negatifti testim bu seferki de böyle inşallah üçüncüsünde kucağıma alırım.
üzülme kuzucum benmde 2kaybm oldu insan üzülüyor zor ama snra ayağa kalkıp devam etmemiz gerektiğini anlıyoruz.toparlan ki ocak transferine kofiye yetiş

Evet bugün oldum. Sabah gel bir bakalım dedi. Ben lekelenme ve ağrı yaşadım. Sandım yerleşme ile alakalıdır ama ağrı her zamankinden değildi. Kalbini duyamadık birde bozulmuştu kese.
Senin ilk denemen miydi canım

Çok geçmiş olsun. Benim ilk tüp bebek denememde öyle oldu. Gelişim iyi gidiyordu ama kalp atışını duyamadık 2 hafta bekledik olmadı maalesef kürtaj oldum bende. Inşallah bir sonrakinde kucağına almak nasip olur 🙏
Sağol tatlım. Benim ki 8 haftalık olacaktı cumartesi günü. Kimi zaman seviniyoruz kimi zaman üzülüyoruz böyle. Sınanıyoruz yapacak birşey yok. Rabbim güç kuvvet verdikçe yılmak yok☺️👼

X