- 26 Ekim 2020
- 5.146
- 7.576
-
- Konu Sahibi PlutonMerkez
Gitmek yok yaza da karpuz kesicezHhahaha valla iyi guldum kofi baciirrrrr leri uzatarak soyledigin gozumun onune geldi bian kiz senide kaybetmiyek dur, kofi iceciiik daha senlen ️
Geldim geldim bencede 10 bardak nedir yaa Alalha askina bana 3 4 bardak dediler gayette yettiYok anam cidden patlarsın onlar abartmıştransfere giren hatunlar bi bilgi paylaşşsınlar Rabbimnasip6103 gel kız buraya matmazel
He yamuk yumukValla hakkini vermissinPlutonMerkez gordugum en guzel cetvel simdiye kadar hele o hamis bacim pek bi datli duruyo
Yok anam utanmasanız erik dalı açıp vurcanız oyunun dibine 1gün gittim pastalı türkülü kutladınız hain bacikler
Igne ne kullandın? Kaç doz?Ya benim amh 1.97 değerlerim gayet iyi ama üç yumurta oluştu sizin de öyle olan var mı doktor da anlamadı neden böyle oldu
Matmazel sen nerelerde gezionGeldim geldim bencede 10 bardak nedir yaa Alalha askina bana 3 4 bardak dediler gayette yetti
Yalniz HALAMIN GIZI2. sirada beni yazman harike ayrinti
2020 ÇILGIN ANNELERaralık-ocak-şubat
ANA ADITRANSFER
TARİHİEMBRİYO
SONUÇ
PlutonMerkez 16
aralık5.gün
Embriyo-
@domestos
SEVER18
aralık5.gün
Embryo-
@Semaknc 14
Aralık5.gün
Embryo-
@Ssevincli 14
Aralık5.gün
embryo-
@Badisss 14
Aralık5.gün
Embryo-
Ban kardeşliğiyaaaaa hepimiz ban yiyek ozaman anca beraber kanca beraber
Catlatmayi 36 saat oncesinden vurundunmu bunlada alakali olabilir erken olunca yumurtalarin cogu imha oluyor diye biliyorumYa benim amh 1.97 değerlerim gayet iyi ama üç yumurta oluştu sizin de öyle olan var mı doktor da anlamadı neden böyle oldu
Yalniz HALAMIN GIZI2. sirada beni yazman harike ayrinti
2020 ÇILGIN ANNELERaralık-ocak-şubat
ANA ADITRANSFER
TARİHİEMBRİYO
SONUÇ
PlutonMerkez 16
aralık5.gün
Embriyo-
@domestos
SEVER18
aralık5.gün
Embryo-
@Semaknc 14
Aralık5.gün
Embryo-
@Ssevincli 14
Aralık5.gün
embryo-
@Badisss 14
Aralık5.gün
Embryo-
Menopur 75 hergün üç doz son iki gün dört doz toplam sekiz gün kullandımIgne ne kullandın? Kaç doz?
he gülün siZ yrn gene ban yerim şimdiden hazırlayın pasta çörek gariban halamgili kim düşünsün vay vayyyaaaa sen varyaaa yanimda olsn gülmekten altıma işerim
Yok daha toplanmadı ultrason da görülen o çatlama cumartesi gece on da vurdum yarın sabah toplanacak dahaCatlatmayi 36 saat oncesinden vurundunmu bunlada alakali olabilir erken olunca yumurtalarin cogu imha oluyor diye biliyorum
dur napıon şişşt polimik çıkarma ben basta sen sonda kavgası çıkmasın bideYalniz HALAMIN GIZI2. sirada beni yazman harike ayrinti
Yok inanki kuru iftiraMatmazel sen nerelerde gezionsaat kaç olmuş bu saate kdr ne gezion başka topıklerde bacaklarını kır dur burda işte hatunları başı boş bırakınca böle oluo
Yok valla simdilik kestiGitmek yok yaza da karpuz kesicezay kıııız canın çekmesin
Benimde Ağustos daki testte amh 1.8 çıkmıştı 3 yumurta toplandı bende deYa benim amh 1.97 değerlerim gayet iyi ama üç yumurta oluştu sizin de öyle olan var mı doktor da anlamadı neden böyle oldu
Sen bi bam ye bak nasıl yanıyor buralar 🕯 alevi bulamadım bununla yakıcazkofi style ben yine ban yersem hakkınızı helal edin arkamdan pasta yemeyin azıcık yas tutun pis gacılar insan iki yalandan ühühü felan yapr
Ah canım burda otursan da ellerimle yapsam sanaYok valla simdilik kestiama yarin cigkofte istiyom kesin taktim kafayi ona
he gülün siZ yrn gene ban yerim şimdiden hazırlayın pasta çörek gariban halamgili kim düşünsün vay vayy