Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Ay yapmışsın Ben de regl oldum bugün, yarın doktora yazıcam, babacım koy da gidem test sonucumu bekliyem dicem, ev yakın zaten, arada önünden geçiyorum bebelerime selam veriyorum ananızı üzmeyin akıllı olun diyorum. Bakim ocağa alacak mı beni

Yok daha toplanmadı ultrason da görülen o çatlama cumartesi gece on da vurdum yarın sabah toplanacak daha
Haa anladim Eger 3 tane folikul gozuktuyse korkma bende 4 gozukup 8 toplandi sendede arkadakiler yetisebilir minnak folikuller de niye az gozuktu dedigin gibi bi tuhaflik var hadi benim amh 0,39 du az gozuktu desek hmmmm yarin ola hayrola bol bol toplarlar inshaAllah canim

yaaauzaktan ziyaret mi edion benm ev merkeze baya uzak bebelerimi ziyaret edemiom ki senin misafir gelmiş nie beklensinki ocağa yetişir mis gibi kofiyle siz başa baş gidionuz bu kapışma baya heyecanlı kofi

O kadar sıkışıyomusun ya tuvalete ay ben napican yarın
aslaaa .
doktor transfer yaparken zaten işeme istegi duyman imkansız.
transferden sonra ben duramam hemen sürgü getirin diyen ben bile 1 saat sonra sürgüye yaptım
beniö sanah 8 deydi transfer sabah çişini yapmadan gel dediler. biraz yapıp öyle gittim giderken kahvaltı yaptım cay ile bir bardakmsu içtim cok kolay geldi . heyecandan hiç bişi anlamıyorsun asla korkma. transfer anında dua et

Oy inşallah ya doktor da Anlamadı işte zaten vücudunun ilaçlara tepkisi böyle oldu bende beklemedimm dedi

Sağol canım benim hayırlısı bakalım yarin neler bekliyor beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…