- 29 Ekim 2019
- 2.316
- 3.864
-
- Konu Sahibi PlutonMerkez
Ay yapmışsın
2020 ÇILGIN ANNELERaralık-ocak-şubat
ANA ADITRANSFER
TARİHİEMBRİYO
SONUÇ
PlutonMerkez 16
aralık5.gün
Embriyo-
@domestos
SEVER18
aralık5.gün
Embryo-
@Semaknc 14
Aralık5.gün
Embryo-
Ssevincli 14
Aralık5.gün
embryo-
@Badisss 14
Aralık5.gün
Embryo-
Çok soru olucak ama yaş kaçtı? Benim amh 2.34 günlük 300 doz kullandim. 11 yumurta toplandi 8 'i doluydu. Ilaç az gelmiş bana kalırsa. Ilk kez mi yatırıyorsun?Menopur 75 hergün üç doz son iki gün dört doz toplam sekiz gün kullandım
tabi cnm tabi siz pasta yiyin snra ban kardeşliği yemezler ben görecemi gördümBan kardeşliği
Bizim apartmana taşınsana ya nolur. En sevdiğim komşum olursun bak
Haa anladim Eger 3 tane folikul gozuktuyse korkma bende 4 gozukup 8 toplandi sendede arkadakiler yetisebilir minnak folikullerYok daha toplanmadı ultrason da görülen o çatlama cumartesi gece on da vurdum yarın sabah toplanacak daha
Evet canım ya bizim düğünler meşhurdurAy benim bi ikboş teyzem var komşum. Burda annem gibi oldu. O da arnavut çok seviyorumkız o düğünleriniz nasıl gösteriş öyle maşallah
tabi cnm tabi siz pasta yiyin snra ban kardeşliği yemezler ben görecemi gördüm
bunu herkes söylüyoreeeBizim apartmana taşınsana ya nolur. En sevdiğim komşum olursun bak
Nerde kankilik peh toprağa bak heleBizim apartmana taşınsana ya nolur. En sevdiğim komşum olursun bak
yaaaAy yapmışsınBen de regl oldum bugün, yarın doktora yazıcam, babacım koy da gidem test sonucumu bekliyem dicem, ev yakın zaten, arada önünden geçiyorum bebelerime selam veriyorum ananızı üzmeyin akıllı olun diyorum. Bakim ocağa alacak mı beni
Allah ragzi olsun bacikooAh canım burda otursan da ellerimle yapsam sana
aslaaa .O kadar sıkışıyomusun ya tuvalete ay ben napican yarın
Yaşım 27 ilk yapılıyo üç yumurta var üçü de 18 mmÇok soru olucak ama yaş kaçtı? Benim amh 2.34 günlük 300 doz kullandim. 11 yumurta toplandi 8 'i doluydu. Ilaç az gelmiş bana kalırsa. Ilk kez mi yatırıyorsun?
iftirayı da ben attım zatenYok inanki kuru iftiracanta örüyorduk gorumcemle anca bitti kendimize mesgale bulduk
Kaliteleri nasıl çıktı peki nasıl sonuçlandıBenimde Ağustos daki testte amh 1.8 çıkmıştı 3 yumurta toplandı bende de
yaa ben yaptım ben bu zaferimi kutlucam bensiz pasta yiyenlere inat tek başıma pasta yicem
Aman oda birseye benzemedi pek normalde severim orgu falan ama bu kagit it uyuz etti beni kollarim agridi daha da yapmamiftirayı da ben attım zatenya ne gzl meşgale bulmusun ben napsam yapayım bişeler diom ama nerde bende o döt
Oy inşallah ya doktor da Anlamadı işte zaten vücudunun ilaçlara tepkisi böyle oldu bende beklemedimm dediHaa anladim Eger 3 tane folikul gozuktuyse korkma bende 4 gozukup 8 toplandi sendede arkadakiler yetisebilir minnak folikullerde niye az gozuktu dedigin gibi bi tuhaflik var hadi benim amh 0,39 du az gozuktu desek hmmmm yarin ola hayrola bol bol toplarlar inshaAllah canim
Sağol canım benim hayırlısı bakalım yarin neler bekliyor beniaslaaa .
doktor transfer yaparken zaten işeme istegi duyman imkansız.
transferden sonra ben duramam hemen sürgü getirin diyen ben bile 1 saat sonra sürgüye yaptım
beniö sanah 8 deydi transfer sabah çişini yapmadan gel dediler. biraz yapıp öyle gittim giderken kahvaltı yaptım cay ile bir bardakmsu içtim cok kolay geldi . heyecandan hiç bişi anlamıyorsun asla korkma. transfer anında dua et