- 26 Ekim 2020
- 5.146
- 7.576
-
- Konu Sahibi PlutonMerkez
Ay bu ikboş teyzem beyiyle umreye gitti geldi. Evde Kur'an okuttu. Ay gelinler akrabalar bi geldi. Gözlerimizi alamadıkEvet canım ya bizim düğünler meşhurdur
4 göründü biri boş çıktı 3 toplandı. Birinin morfolojisi biraz bozuktu ama hepsi kaliteli 5. Gün embiryosu oldu hamd olsunKaliteleri nasıl çıktı peki nasıl sonuçlandı
Pek birseye benzemedi ama yazlik tatillik bi canta olduAman oda birseye benzemedi pek normalde severim orgu falan ama bu kagit it uyuz etti beni kollarim agridi daha da yapmam
yaa ben yaptım ben bu zaferimi kutlucam bensiz pasta yiyenlere inat tek başıma pasta yicemhaberini beklıom kod adı Aagg nicke bak hele
Çok sevindim inşallah benim de öyle olur4 göründü biri boş çıktı 3 toplandı. Birinin morfolojisi biraz bozuktu ama hepsi kaliteli 5. Gün embiryosu oldu hamd olsun
Hamarat gaci senibunu herkes söylüyoreee
Ayyyy harika olmuş liste pozitifleride doldururuz inşallah
2020 ÇILGIN ANNELERaralık-ocak-şubat
ANA ADITRANSFER
TARİHİEMBRİYO
SONUÇ
PlutonMerkez 16
aralık5.gün
Embriyo-
@domestos
SEVER18
aralık5.gün
Embryo-
@Semaknc 14
Aralık5.gün
Embryo-
Ssevincli 14
Aralık5.gün
embryo-
B Bade_badee 14
Aralık5.gün
Embryo-
A ayseeeserkannn
16
Aralık3gün
Embryo-
Ne bilim, içimde şubata kalacakmışım gibi bir his var. Yok bacım bu işin kapışması olmaz, herkesin transferi ne zaman hayırlıysa o zaman olsun inşallah, 1 ay geç 1 ay erken hiç farketmez, yeter ki kucağımıza alabilelim bebişlerimiziyaaauzaktan ziyaret mi edion benm ev merkeze baya uzak bebelerimi ziyaret edemiom ki senin misafir gelmiş nie beklensinki ocağa yetişir mis gibi kofiyle siz başa baş gidionuz bu kapışma baya heyecanlı kofi
Ya ben o gelsin diye dedim çaktırma senNerde kankilik peh toprağa bak heleancak kendi boğazına
İnşallah daha güzel ve çok olurÇok sevindim inşallah benim de öyle olur
AminnnnnnmAyyyy harika olmuş liste pozitifleride doldururuz inşallah
Canım ilk tedavin miydi, ilk tedavide doktorlar vücudun nasıl tepki vereceğini bilemiyor, o yüzden de ilaç dozunu ayarlayamıyorlar. Benim aşılamam iptal oldu sırf bu yüzden kaç ay bunun sıkıntısını çektim, bastı ilacı yumurtaları aşırı uyardı, kaç ay kistlerden kurtulamadım mahvetti beniOy inşallah ya doktor da Anlamadı işte zaten vücudunun ilaçlara tepkisi böyle oldu bende beklemedimm dedi
Transferden sonrada ayni basari oykusunu bekliyoruzzzVay anasını nihayettt valla gurur duydum kendimle bu zaferdir bu bir başarı öyküsüdür tüm alkışlar bana
Az gelmiş ilaç ama ilk denemede 225'le başlıyorlar. Benim de dr'un gördüğünden fazla toplandi. Süpriz olabilir sende de. Sadece ovitrelle mi berdi? Gonapeptyl de verdi mi?Yaşım 27 ilk yapılıyo üç yumurta var üçü de 18 mm
Tamm ben kefilim
İlk ve son dionAman oda birseye benzemedi pek normalde severim orgu falan ama bu kagit it uyuz etti beni kollarim agridi daha da yapmam
Aynen daha zahmetsiz hic olmadi vucudun yorulmuyo çenen hariçİlk ve son dionozamn ben hiç girişmeyim o işlere sizlere laf yetiştirmek daha zevkli
Yamuk mamuk idare edicez artıkAhahah ben nereliyim ben bilmiom artıkkofi beni banlı yaptı ya şu listeye bi bakın dogru yapmısmıyım yamuk oldu