- 24 Kasım 2020
- 1.348
- 2.315
- 33
-
- Konu Sahibi PlutonMerkez
Ben transfere 5 6 gun kala yapmistim sanirim ama kacinci gunumdu tam bilmiyorum naturel siklus takibim olduDondurulmuş embriyo transferlerinde çatlatma iğnesi yapanlar kaçıncı gün yaptılar acaba ? Benim yarın 15. Gün olacak. Normal döngüm 26 gün. Malum ctesi kontrole gidemedim inşallah sorun olmaz ya
nasil hemen bu kadar cabuk belli oluyor transfer tarihin daha toplanack embryolardan kac tane 5. güne ulasacak yada ulasacakmi embryo kalacakmi ondan snra tarih verilmesi daha dgru degilmiHakkında hayırlısı olsun
Ilk mi dondurulmus varmi canim.Korku çok bende korku ya olmazsa düşüncesi beni yoruyor
yarin bana verir mi ki acabaaaBen transfere 5 6 gun kala yapmistim sanirim ama kacinci gunumdu tam bilmiyorum naturel siklus takibim oldu
Daha ben listeye eklenemiyorum ya ondanYa valla brzdan sil düZelt gene ugrastım okdr şiste yapıom kaydedıom bozuluo yrna tekrar ban yerim alıştım artık
Icin dolacak az kaldiHadi hepimize hayirli olsun. Heyecan var icim bombos sizdede bole bi his varmi
Banlı hale seniiiiÇalayım bariben yapıom oluo kaydedince bozluo yrn kesin banlıyıö gene
Agzindan bal damladiIcin dolacak az kaldiBebikolar gelsin yarin inshaAllah
halmin gizi olur ama o benden cok gisiyor memlekete akrabalarla dalasiyor solugu memlekette aliyorBanlı hale seniiiimemleketini soran olursa banlıyım dersin
Valla canim kisiye gore degisirmi bilmiyorum her hastane ayni protokol u uyguluyormu bilemem cuma gunu senin transfer benim ultrason inshaAllahyarin bana verir mi ki acabaaa
He yaa valla kesin gelio ban bana takmış bu siteBanlı hale seniiiimemleketini soran olursa banlıyım dersin
relaxxxsss ol bebegim asklarimizi icimize haosedip gelecegizzValla canim kisiye gore degisirmi bilmiyorum her hastane ayni protokol u uyguluyormu bilemem cuma gunu senin transfer benim ultrason inshaAllahhayirlisi olsun hakkimizda korkmuyor degilim acikcasi
Adananın domestos güzeline de selamlar öpücükler olsunburadan ardahanli
kofinin akrabannlarina selamlarimizi yolluyor öpücük gnderiyruz
Hayrlı olaun cnmmmMerhaba arkadaşlar beni de ekler misiniz yarın yumurta toplanacak 16 sonda transfer planlıyo
Takana takarlar yavrummmmHe yaa valla kesin gelio ban bana takmış bu site
TESEKKIRLERR BEBEGIMMAdananın domestos güzeline de selamlar öpücükler olsun
Ahahah aman diim dur ben zaten sürekli banlanıom boş bırakmayın buralarıTakana takarlar yavrummmmay argo gibi mi oldu? Bi ban da ben yemeyeyim
Ayni memleketten oldugumz naslda belli banlilar olarak anniyamadikoooHayrlı olaun cnmmmyrn opu varsa transfer nasıl 16sı anlayamadm yavv
Yaaaa toprağaaaaaammmm kucaklıyorum seniBizde aslen, eşim göle li ben kağızman lıyım ama İstanbul doğumluyuz. Yarışmacı arkadaşlara başarılar