Aralık - Ocak Transfer olacaklar

2020 ÇILGIN ANNELER🌷🌹aralık-ocak-şubat

ANA ADI:emir_bebek:
TRANSFER
TARİHİ
EMBRİYO
SONUÇ🥢
PlutonMerkez PlutonMerkez 16
aralık
5.gün
Embriyo
-
@domestos
SEVER
18
aralık
5.gün
Embryo
-
@Semaknc14
Aralık
5.gün
Embryo
-
Ssevincli Ssevincli 14
Aralık
5.gün
embryo
-
@Badisss 14
Aralık
5.gün
Embryo
-
Ay yapmışsın 🙋🏻‍♀️ Ben de regl oldum bugün, yarın doktora yazıcam, babacım koy da gidem test sonucumu bekliyem dicem, ev yakın zaten, arada önünden geçiyorum bebelerime selam veriyorum😂 ananızı üzmeyin akıllı olun diyorum. Bakim ocağa alacak mı beni🙄

Yok daha toplanmadı ultrason da görülen o çatlama cumartesi gece on da vurdum yarın sabah toplanacak daha
Haa anladim Eger 3 tane folikul gozuktuyse korkma bende 4 gozukup 8 toplandi sendede arkadakiler yetisebilir minnak folikuller🤗 de niye az gozuktu dedigin gibi bi tuhaflik var hadi benim amh 0,39 du az gozuktu desek🤨🤔 hmmmm yarin ola hayrola bol bol toplarlar inshaAllah canim🙏🏻

Eki Görüntüle 2739466 YOLLUKSUZ YOLLAMAM SENI HALAMIN GIZI AYIPSIN O UZUN YOLLARDA ACIKIN NEYIN :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :kk77:

tabi cnm tabi siz pasta yiyin snra ban kardeşliği yemezler ben görecemi gördüm:KK47::KK47:
20201205_174846.jpg

Ay yapmışsın 🙋🏻‍♀️ Ben de regl oldum bugün, yarın doktora yazıcam, babacım koy da gidem test sonucumu bekliyem dicem, ev yakın zaten, arada önünden geçiyorum bebelerime selam veriyorum😂 ananızı üzmeyin akıllı olun diyorum. Bakim ocağa alacak mı beni🙄
yaaa😂uzaktan ziyaret mi edion benm ev merkeze baya uzak bebelerimi ziyaret edemiom ki😅😂 senin misafir gelmiş nie beklensinki ocağa yetişir mis gibi kofiyle siz başa baş gidionuz bu kapışma baya heyecanlı kofi kofi

O kadar sıkışıyomusun ya tuvalete ay ben napican yarın 🙈🙈🙈🙈🙈🤭🤭🤭
aslaaa .
doktor transfer yaparken zaten işeme istegi duyman imkansız.
transferden sonra ben duramam hemen sürgü getirin diyen ben bile 1 saat sonra sürgüye yaptım
beniö sanah 8 deydi transfer sabah çişini yapmadan gel dediler. biraz yapıp öyle gittim giderken kahvaltı yaptım cay ile bir bardakmsu içtim cok kolay geldi . heyecandan hiç bişi anlamıyorsun asla korkma. transfer anında dua et

Haa anladim Eger 3 tane folikul gozuktuyse korkma bende 4 gozukup 8 toplandi sendede arkadakiler yetisebilir minnak folikuller🤗 de niye az gozuktu dedigin gibi bi tuhaflik var hadi benim amh 0,39 du az gozuktu desek🤨🤔 hmmmm yarin ola hayrola bol bol toplarlar inshaAllah canim🙏🏻
Oy inşallah ya doktor da Anlamadı işte zaten vücudunun ilaçlara tepkisi böyle oldu bende beklemedimm dedi

aslaaa .
doktor transfer yaparken zaten işeme istegi duyman imkansız.
transferden sonra ben duramam hemen sürgü getirin diyen ben bile 1 saat sonra sürgüye yaptım
beniö sanah 8 deydi transfer sabah çişini yapmadan gel dediler. biraz yapıp öyle gittim giderken kahvaltı yaptım cay ile bir bardakmsu içtim cok kolay geldi . heyecandan hiç bişi anlamıyorsun asla korkma. transfer anında dua et
Sağol canım benim hayırlısı bakalım yarin neler bekliyor beni 😍😍

X