- 26 Ekim 2020
- 5.146
- 7.576
-
- Konu Sahibi PlutonMerkez
Banlı gacilar oluruzAhahah aman diim dur ben zaten sürekli banlanıom boş bırakmayın buraları
Bide çok güzel sıkışmışsınız dediler. Tebrik ettiler beni yaaaAynen bu çok güzel bir fikir gibi geldi şu an ben direk bunu uyguluyorum
memleketimizi bu kadar cok seven insanlari aramizda görmek halamin giziynan beni çok mutlu ettiBanlı gacilar oluruz
Ahahah ben nereliyim ben bilmiom artıkAyni memleketten oldugumz naslda belli banlilar olarak anniyamadikooo
Yanlış yeri alıntıladın beybinasil hemen bu kadar cabuk belli oluyor transfer tarihin daha toplanack embryolardan kac tane 5. güne ulasacak yada ulasacakmi embryo kalacakmi ondan snra tarih verilmesi daha dgru degilmi
Hhahaha valla iyi guldum kofi baciiTakana takarlar yavrummmmay argo gibi mi oldu? Bi ban da ben yemeyeyim
Kızlarr yamukta olsa bi cetvel yaptımyanlıs yazdıgım varsa söleyin bide yazmadıklarım dısındakıler msj atsın bana burda karısıo özele pls anam ağladı burda
yaaaaa hepimiz ban yiyek ozaman anca beraber kanca beraberBanlı gacilar oluruz
Oldumu başardım mı nihayetBUNA ALIN TERI DENIR MAAASALLAH HALAMIN GIZI
IvettttOldumu başardım mı nihayet
kofi style ben yine ban yersem hakkınızı helal edin arkamdan pasta yemeyin azıcık yas tutun pis gacılar insan iki yalandan ühühü felan yaprBanlı gacilar oluruz
yamuk mamuk her turlü kabullendik artik listede adimiz var mi var allahima bin sükürAhahah ben nereliyim ben bilmiom artıkkofi beni banlı yaptı ya şu listeye bi bakın dogru yapmısmıyım yamuk oldu
Bende 3 yumurta oluştu sadece o yüzden 3. Gün embriyosu koyulacakHayrlı olaun cnmmmyrn opu varsa transfer nasıl 16sı anlayamadm yavv
Vay anasını nihayettt valla gurur duydum kendimle bu zaferdir bu bir başarı öyküsüdür tüm alkışlar banaIvetttt
sesli güldüm eşim diyo ki noldukofi style ben yine ban yersem hakkınızı helal edin arkamdan pasta yemeyin azıcık yas tutun pis gacılar insan iki yalandan ühühü felan yapr
Haa şimcik anladm ne kızıyon yaaa bacak kadar kadınaBende 3 yumurta oluştu sadece o yüzden 3. Gün embriyosu koyulacak
Aşkolsun kızar mıyımHaa şimcik anladm ne kızıyon yaaa bacak kadar kadına
Valla hakkini vermissin
2020 ÇILGIN ANNELERaralık-ocak-şubat
ANA ADITRANSFER
TARİHİEMBRİYO
SONUÇ
PlutonMerkez 16
aralık5.gün
Embriyo-
@domestos
SEVER18
aralık5.gün
Embryo-
@Semaknc 14
Aralık5.gün
Embryo-
@Ssevincli 14
Aralık5.gün
embryo-
B Bade_badee 14
Aralık5.gün
Embryo-
Yok anam utanmasanız erik dalı açıp vurcanız oyunun dibine 1gün gittim pastalı türkülü kutladınız hain baciklersesli güldüm eşim diyo ki noldu