- 9 Ekim 2020
- 5.703
- 7.646
-
- Konu Sahibi PlutonMerkez
yaa Allahtan bilmiodun kudurtabilirdin beniSana subniminal bir mesaj vermiş bence eşinkıııız gördüğünü ama yazamadığını bilseydim ne işkenceler ederdimsana niye bantlamışlar seni
Her türlü zorlarımAzamet diyon yaniazimli olan kadın her yolu bulur felsefesi
Evet transferin oncesi baktinki sikisik degilsin orda bekleme salonunda su oluyor dik kafaya gitsin no stress bacikoO zaman abartmıyım dimi son bir saat 5 bardak içsem de yeter o zaman
Ohooo ben 50 kere düzenliyorumyaa Allahtan bilmiodun kudurtabilirdin benimsj silmek yasakmış düzenle felan yapmıştım ne alakaysa bantladılar beni ama wtsuptan onlara işkence ettim siteye
Yok anam cidden patlarsın onlar abartmışKız deme öyle valla şimdiden sıkışmaya başladım şimdi ben biraz daha bekleyin yerleşsin diye de sıkarım kendimi çatlar ölürüm hastanede
Ben 7.gün yaptım canımKızlar herkes dürüstçe fikrini söylesin lütfen. 3. Gün taze embriyo 10. Gün erken gebelik testinde çıkar mı çıkmaz mı
yaa ozamn bana garezleri aldım senin ahınıOhooo ben 50 kere düzenliyorummasus yaptilar
Bana hiç bisey demediler muhtemelen orda başlıcam su içmeye heraldeTransfer olan arkadaşlarım ablalarım kardeşlerim yarın 11.30 da hastanede ol gelmeden 10 bardak su iç dediler ben bu suyu içmeye ne zaman başlaycam ki
Tamamdır çok teşekkür ederim canımlarEvet transferin oncesi baktinki sikisik degilsin orda bekleme salonunda su oluyor dik kafaya gitsin no stress baciko
Bencede patlarım bide bunun çıkışı var kocam bey sürgü taşıayacak ha bire banaYok anam cidden patlarsın onlar abartmıştransfere giren hatunlar bi bilgi paylaşşsınlar Rabbimnasip6103 gel kız buraya matmazel
Seni çok erken çağırmışlar ya muhtemelen orda diyecekler sen suyunu al her ihtimale karşıBana hiç bisey demediler muhtemelen orda başlıcam su içmeye heralde
hiç sorma bacimmmm neler cektim bi bilseennnnQhahahahah yaaaaama sana hak verdim ağır tahrik var işin içinde ben de olsam şeytana uyardım
Evet transferin oncesi baktinki sikisik degilsin orda bekleme salonunda su oluyor dik kafaya gitsin no stress baciko
Valla sonuncu kurban bendim transferde o gun cikista beklettiler bende yataga isedim noruyumBencede patlarım bide bunun çıkışı var kocam bey sürgü taşıayacak ha bire bana
Uğraş yavrum uğraşyaa ozamn bana garezleri aldım senin ahınıama ben senle uğraşmadan duramam gene yaprım gene
Ya kıyamam sana hamilelik takvimi yapsana karıştırmayım kim hamileydi kim transfer olacaktıValla sonuncu kurban bendim transferde o gun cikista beklettiler bende yataga isedim noruyumkormu bekletmiyelerdi mahfoldum ama smdide bebiko rahat vermiyo oyle wc deyim
Arkasından pasta yap, kutlama pastası sonra yas tuttum deeHalamin gizi hep ben tuttum senin yasıni kofi hep pastani yemek istedi ama eline vurdum ben kestirmedim pastani ama ben yedim bi dilim
Evet yaYa kıyamam sana hamilelik takvimi yapsana karıştırmayım kim hamileydi kim transfer olacaktı
ahaha sürgücülük kocaların görevi sen bakma o hemşireye 3-4bardak yeter o nedir arkdş damacana mı içek yaniBencede patlarım bide bunun çıkışı var kocam bey sürgü taşıayacak ha bire bana
Ben nasıl hevesleniyorum hamile kalayım da yapayım diyeEvet yaPlutonMerkez kızzz şöyle güzel bi takvim yapsanıza vallahi kim ne durumda karışıyor